Vele prestanak padavina moguć nakon nove godine...
Poslato preko goluba pismonoše
Vrijeme milina
Vele prestanak padavina moguć nakon nove godine...
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
ja ne znam je li od 1991. palo ovoliko kiše?! Stvarno grdje jeseni nijesmo imali
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne znam za jesen,ali se dobro sjećam prije oko 15 godina da je dobro padala kisa,mislim da je bio januar i februar,ako se ne varam 2009 godine.
Je li to bilo iste godine kad su bile one poplave ili su one bile posle toga ne znam,ali dobro se sjećam te godine da je dosta kiše palo
Sent from my iPhone using Tapatalk
e ja se sjecam kad su oni momci isli na ratista da je cijela jesen bila ne kisovita, nego je to bila katastrofa! Mislim da toliko kise nije od tad bilo u tako dugom periodu
i nebo je plakalo
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni nesto ne izgleda da je vise kise od nekog prosjeka....
e meni se cini da udavi kisa evo mjesec dana...ja je stvarno izrazito ne volim tako da je meni jedan dan kiše kao deset dana, tako da moze biti da je to samo moj utisak ali ja se skoro ne sjecam u novembru pa i dio oktobra da je bilo suvog vremena
Nw volim ni ja. Nego dovoljno smo topla klimatska pozicija da moramo da imamo sezonu 'monsuna' da izbalansira. I neka ga. 75% godine nam je super vrijeme, ostalih 25 dijelimo na nije lose, onako i lose![]()
A kisajeste guba, nemozes iz kuce izac a da se ne skvasis. No kad vidim da je svuda oko PG sijeg..odlicno je ovo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ocete li mi reći, je li iko juče rekao da danas postoji mogucnost da se desi ovakav dan? Mislim na one stručnjake iz meteorološkog zavoda kojim ima preko 200 na platnom, ohohoho dobrom, spisku?
Ja sam nedje juče pročitala (ne gledam televiziju odavno, osim kad ciljano vratim da pogledam) da ce narednih dvije nedelje biti kišovite iznad prosjeka??? Ok ovo danas još ne znači da ta prognoza neće biti ostvarena, ali stvarno mi je čudno da "modeli" juče nijesu izbacili, nacrtali, kako oćete- ovo vrijeme za danas?
Ja ih prvi napanem vazda i to klizećim sa dvije noge, ali mensečini da rekoše da će danas biti pretežno suvo i sunčanim vremenskim intervalima.![]()
E pa može biti ja stvarno ne gledam tv pa nijesam vala sigurna ali su mi rekli a naletjela na vijest na nekom portalu....a moj telefon je jutros dok je sunce sijalo na ekranu iscrtao crni oblak i onu masu padavina![]()
E kako sase išeta danas/noćas -> maksimalno sam iskoristio ovo bjutiful vrijeme.
Simboličnih 12km.
Do posla i nazad 4km - i ovo ostalo nocas po gradu i sve to ispoštovao jednom palačinkom.![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 30-11-23 at 02:13.
Hoce li ovi strucnjaci ikad ista pogoditi? Za danas narandzasti meteo alarm sa padavinama i vjetrom u Kotor cijeli dan 20 stepeni moglo se u kratke rukave cijeli dan bez i jedne kapi kise.
Prilicno lijep i blag dan za pocetak poslednjeg mjeseca u godini...
U Baru je bilo uglavnom oblacno ali suvo, sa suncanim intervalima. Jedino sto vjetar ponekad zategne ali nista pretjerano.
Do Not Disturb.
Pg danas prvi dio dana suv
A kasnije 4 minuta suvo 2 minuta kiša i sve tako u krug.
Branko Micev podnio ostavku
https://m.cdm.me/drustvo/branko-micev-podnio-ostavku/
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Using Tapatalk
Četvrtak veče
Petak
Subota
Nedelja
Ponedeljak ujutro
Bez padavina.
E vala ako bi ovo bilo ovako kako javiše top bi bilo.
Evo je po prognozi do sad svaki dan kisa padala a kapi u Bar palo nije.
Sad kad su najavili suvo vrijeme, ocekujem kisu.
Do Not Disturb.
Znači,nije do Miceva bilo
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks