Lega sam u 6 ujutro ka Drakula sa Ibričevine i u 9 mi zvoni na vrata neko, reko da nije nekakvi motivacioni trener ili poštar s 30 računa za struju, kad ono zgodan momak, prijatan i racionalan veli- možemo li popis odradit Kemale...
Kad krenuše pitanja- jesi li oženjen, držiš li kurve na balkon, voliš li bivšu suprugu, je li ti broj kaiša na osmu rupu, voliš li da primaš ili da daješ,ideš li u grad utorkom posle 8 i 45, što si jeba u zadnje 20 dana, jesi li Crnogorac, Goranac, Darko Rundek ili s Kosova, voliš li puding od sinoć ujutro da probaš, kolko Cedevite ide u šerpu za japrake, koliko je 7×4 bilo 13- og oktobra i ima li para za gorivo prosječna familija u Ganu...
Kad je izaša preko vrata ja sam uzeo žuto i pomiješa vanilin šećer sa glinom ne bi li se oporavio...
Neka ide Leverkuzen 3+ u MaxBet Montenegro
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Vidim ja da ce bit' 'specijalizovanih popisivaca', za Njemce i Turke.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Morlaci svih zemalja ujedinimo se!
Derry
Pa za sta se na kraju koristi softver sto je pominjan za popis? Ja sam mislio bice online onda kad vec postoji softver, nerealno mi je kolko moraju da zakomplikuju ovako jednostavne stvari.
Uneses svoj JMBG, popunis i zavrsis pricu.
Za unos postoji, ali nema za provjeru, rekoše na proljeće.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ne da je bitno, ali ja nikome tamo ne vjerujem. Ni starim ni novim kadrovima. Znam da je vjv do mene i da se sve to radi kako treba.
Last edited by avet; 04-12-23 at 14:54.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kakva je drama sad u moju familiju sto se svi nismo izjasnili kao Crnogorci. Vidim da ce se dosta (sigurno vecina) muslimana popisat kao CrnogorciBosnjaci ce biti bas manjina po ovome sto vidim iz mog okruzenja
Tata veli trebali smo se svi popisat kao Crnogorci, odakle poticemo, Crna Gora se treba cuvati, vidite li sto se radi. Rekoh opusti se, svakako pravoslavci odlucuju cija je, oni su vecina. Samo da ne bude mnogo Muslimana kao nacije, to mi je jedino bitno
![]()
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 04-12-23 at 15:31.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bješe li da je maksimum do 8 sati uveče radno vrijeme popisivača?
evo kako ukratko izgleda kad sns kupi ljude ka kilo sira, i onda im i pjesmu napravi. a i masno slažu da su samo Srbi bili na litijama
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Popisuju li se i maloljetna đeca za etničku pripadnost i vjeroispovijest?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ovo su plaćenici snsa koji brane Vučića vazda, i naravno da ih ne stavljam u isti koš sa normalnim narodom
Nit me pitaše oću li latiničnu ili ćiriličnu listu, nit me za strane jezike pitaše išta poslije upisanog engleskog. Popis propô.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
znaju da si dpsovac, pa zato
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks