E kako me radi neka domaća dunja i domaća...đe je ona tema što je Ceasar htio da otvori![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo domaćica bajo moj![]()
Forever young, i want to be forever young
Tehnikuse nasmija me za Amsterdam ka niko tri put čitam kroz šta si proša.Brutalno,ali brutalno.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Na kasu, placam ja
Ispada mi 2e, ja se spustam, stikla, noga, rozi minjak dizem se gore ono posramio se sto slucajno pogledah. Kad lik od dva metranije to toliko cesto kao sto se misli ali naletis povremeno.
Najjac fora kad su se dvije momcine svadjale na tecnom srpskom na plazi u scheveningenu sto ovaj odmjerava nekog lika
Tu me strah bilo da zinem pravio sam se englez, rekoh dje kukavce ovi da te u sobu zakljucaju....propjevao bi kao Freddie
Propišta bi ka voz
A nije toliko često, ali nije ni rijetko.
Ovaj drug se poosra u mene i moje gostovanje, dje god da smo pro#li ili sjeli, a da vidimo bar 3 muškarca za sto, kaže mi ih evo ovi se dogovaraju noćas za orgijanje, biće fešte i sve mi se smije kako mi crta nepoželjne slike u glavi.
Paklenik jedan
Kako si me streknuo kad stigoh sa čitanjem do:"ispada mi 2€,ja se saginjem..." s obzirom da si u Amsterdam.Zamalo ne nastavih da čitam,već sam te bio prežalio,ali nastavih i viđeh hepiend
PS.Nisi nam dočarao kakav je njegov pogled i izraz lica bio kad si se sagao ipred njega?Ono,je li se i momak od 2m poseamio ili te proguta pogledom?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 03-12-23 at 17:32.
ide mi se u Beograd
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Red tuge, red bola, red emotivnog loja, dosta droge i alkohola.
stavljaj slike iz Arenea dje, BG je čudo. al treba masa para
Jes majku mu
meni je prednost što ne moram plaćati stan, al za sve ostalo treba keša. pogotovo uveče, ako se misli dobro provesti
24/7 da biraš. doručak, ručak i večera na razna mjesta po svakakvim cijenama. uveče od običnih lokala pa do elitnih. svuda je top atmosfera, ljudi nekako opušteni i naravno after ako trebaal uslov svih uslova je dosta para, inače se tamo nema što odit
Veli jedan drug (nije bio baš odavno, a i ođe je rijetko po kafanama) jel nam dosta po 300 eura da ponesemo. Rekoh jeste tu do Zlatibora
I to ako![]()
Još kad razbiješ eure u dinare i misliš da si milioner pa se pitaš će nesta sva ta gomila.
Kad pomenu to, pođosmo mi u Guču, ali od prvog do poslednjeg dana da ostanemo, čini mi se, 7 dana uglavnom
E sad, tada nismo znali da se tamo ide poslednja 3 dana kad je kulminacija programa, da prvih par dana uglavnom slabo koga ima sem trubača koji su nas odrađivale pjane kao mlade babune
Razbismo po 500 sjećam se, dinara ka pljeve, ma meleoneri...
E kakvo je to gutanje knedli bilo 4-5 dan kukavče crni, EKO mod najstrašniji mogući kod svih popaljen, ne znam ni kako se vratismo doma
Last edited by BiTrAtE; 04-12-23 at 07:30.
Nisam nikad išla na Guču ali na Beer fest jesam gotovo svaki,a vala i Egzit.E sad,posljednji put kad sam bila na Beer fest ljudi su ladno donosili dvolitarke na sami fest što je meni bezveze.Radija ga ne bi išla neko dešavanje te vrste no da tako idem.Mislim znaju ono da nagruvaju cijene za neka piva ali vala je bilo pristupačnih lokalnih.
E da,i meni nedostaje Beograd tačnije ljudi sa kojima sam prošla toliko toga u prošlosti.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks