A možda nije ubistvo. Nemojte ljudi. Ne mogu da zamislim da to neko može da uradi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
nismo rekli mi, upravo zbog toga je nadlezan visi a ne osnovni sud
nothing comes from violence and nothing ever could
rekla tiziteljka da nema indicije da je nesreca.
nece sigurno pred kamerama da kaze da je ubistvo i samoubistvo
Podstanari kod moje taste...nisam ih poznavao ali rece nista nije ukazivalo da se ovo moze desiti...
Užas. Znači ne može ovo sa mi dopre do mozga
Ja ne znam, kako. Ne kapiram kako neko moze to da uradi
Teška bolest.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vidji, žao mi je svako čeljade, pa i njega jer nije htio sebe da ubije bez veze...ali ko si ti da odlucis sestogodisnjem djetetu zivot da uzmes!!! Strasno! Ja dosad niejsam ni znala inicijale nego samo da je tijelo muskarca i muskog djeteta izvuceno i ne micu mi se sa uma!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
tragedija, samo to treba reći. a narod koji je izvadio telefone da snimi/slika treba šamarat iz najjače. do srži bolesno društvo kome nema spasa
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
i od tesko bolesnih ima teze bolesnih
Otkrili su mu tesku bolest.
Ali sto bi uradio ovo djetetu.
Jer imao je zenu/majku- sve bliznje i daljnje.
Ako je to tacno onda se radi o najobicnijem jadovu necovjeku. Zali boze nevinog djeteta.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Provociras
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Sedamdesetjednogodišnji B.T. stradao je u saobraćajnoj nesreći na putu Danilovgrad - Spuž.
Kako je saopšteno iz Operativno-komunikacionog centra (OKC) Uprave policije, B.T. je bio pješak.
Nesreća se dogodila u 19.30 časova u mjestu Sušica.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my iPhone using Tapatalk
Žalosno ako je momak bio iz bilo kojeg razloga na ovo prinudjen....ali dijete, stravična muka i tragedija. Nešto od čega se smračilo jadovu i nije vidio izlaz, valjda i dijete da spase od muke, užas, jadna im porodica
Ne znam postoji li situacija da uradis ovo nekom djetetu
Ma umjesto da narod cuti oni izmisljaju razne gluposti.
Prema tome, šta da ti kažem?
A kako ce znati vjestak je li mu blokirala pedala od gasa ili da mu se nije zaglavila papuca?
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks