Ali moram reci da sam se jednom prilikom bas pozitivno iznenadio sto se tice vodovoda. Nazvao sam broj sa racuna krajem mjeseca i pitao moze li da se upise stanje, zena me je pitala koliko, ja rekao broj i to je bilo to.
Nakon nekolika dana mi je dosao racun sa dobro uzetim stanjem, koje sam ja prijavio.
Nazalost kratko je trajalo pa je sledeci mjesec obracunato samo 2 ili 3 kubuka a prava potrosnja je 12.
E onda je mnogo-za jedan frižider.Isključi frižider(i ostale aparate po kući),ako možeš prići brojilu,pritiskaj ono dugme dok ne dođeš do polja trenutna potrošnja i trebalo bi da piše 0,00KW.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Stan u stambenoj zgradi je u pitanju, nemre to tek tako, nemam pristup brojilu.
Ulazi stambenih zgrada imaju i zajednicko brojilo preko kojeg ide potrosnja struje za osvjetljenje ulaza, lift, hidrofor itd.
Cuo sam za slucajeve dje ljudi (tj neljudi), zovnu elektricara, tutnu im x eura da njihov stan spoje na to zajednicko brojilo i onda njihovu parazitsku potronju placaju ostali stanari ulaza a da to ne znaju.
Sumnjam da je neko upravo to uradio.
Frižider i zamrzivač nisu veliki potrošaći, pogotovo u ovom slučaju jer samo održavaju temperaturu (niko ih ne otvara). Pogledaj po stavkama na računu kako se došlo do tog iznosa (šta čini glavninu iznosa). Ako je zaista potrošeno, onda može biti nekoliko varijanti, a najverovatnije su ove dvije: da još neko troši tvoju struju ili da nije dobro očitano. Postoji još mogućnosti, ali one su rijetke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To ćeš lako utvrditi,a sumnjam da je to jer bi neko ažurniji to odavno primijetio,tako što ćeš na tvom računu pogledati stavku "zajednička potrošnja".Kod mene je to oko 1 € pri čemu nemamo lift ali nam led rasvjeta radi cijelu noć.S liftom,ne bi trebalo da vam ta stavka prelazi 2-3€
A moras imati kljuc sto ako ti faza ispadne....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Gdje mogu kupiti male neodium magnete, trebaju mi da se ušiju u zavjesu za kavez od papagaja.
Postoji li mogucnost da se kupi avio karta bez pasosa? Sinu istekao pasos, ne mozemo ga produziti dok se ja ne vratim u CG a karte sto smo milsili da kupimo sad mozda ne budu tada dostupne
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Ima li vas iz Tivta... Treba mi građevinska skela da se zakupi na dan, dva. Jedno polje, nekih 7, 8 metara visine.
Ako znate nekog da izdaje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jesu li dozvoljene pisjete u kbc i što traže?
Ima li neđe veći izbor onih Diamond painting od Mamuta?
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Na neurologiju pon i pet sa brzim testom,a na ostala odjeljenja ne znam
Narode, znate li ikoga dje mogu da "prodam" mašinu za pranje veša, LG, otišli joj ležajevi i ja kupila novu, stara je od 12-15 godina i jako dobro pere i već sam htjela da je mijenjam tako da mi je dobro došlo....zvala sam jednoga koji otkupljuje 847910 i on mi je rekao da im se ne isplati plaćati....Ako znate nekoga, šaljite brojeve ako imate
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Samo otpad ti otkupljuje
10 ,15 eura
Treba da idem za njemacku u januar sa autom, treba prijateljima da ponesem 20kg prsute i 10 litara rakije i njeguskog sira.
Sve ce to biti u kofer . Ocu li imatibproblema sa carinim i ako cu imati kako da izbjegnem to)))))
Nije dozvoljeno da se unose u EU sir i meso. Sve zavisi od carine ako te budu pretresali, ako ideš mimo nekog praznika imaće vremena da te pregledaju...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks