Polako po ovija lokvi pa da ne kukate posle kako je doslo do hidroloka i da ne znate kako i zbog cega.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto se vode tice, ista ti je situacija K&N ili papirni.
Novi Superb strasan.
Za e46 koje metlice brisaca da uzmem i dje,cini mi se vozaceva strana 62cm suvozaceva 40 i nesto cm...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Next, Castellana, Bosch ili Denso.
Kataloski 3 397 188 909
Neće mi biti jasno što rade ovi ludaci.
C63s
https://www.instagram.com/reel/Cz_Mq...BmMjdhZWRiYQ==
Pratim ovo na jutub i 99% auta se hidrolokuje.
E kad svakakav debil vozi kola, pa jos vozi dobro auto misli nedodirljiv je pa ga zaleti... smijesni su.
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Evo njujorški Tićo u akciji, otklonio nedostatke na autu od 500.000 dolara, jedva velika sramota za fabriku:
najmrzniji lik ikad...bas baljezgari previse
a sto se tice korekcije, dosta auta nema perfektan finish iz fabrike...ali bih ja radije zadrzao debljinu laka sve dok ne dodje do nekih malo vecih ostecenja, a ne ovako oderes ga citavog
Ovaj ferari je i prije njega poliran i to lose,a po haubi je od loseg pranja i neodrzavanja
Kazes loseg pranja i neodrzavanje, a auto iz fabrike.
To ga poliraju posle farbanja.
Znam covjeka kome su pokusali da uvale farbanog i gitovanog porsea - novog iz fabrike. Ispostavilo se da ga je na kamionu od fabrike do salona opalio malo grad.
Sent from my phone
kad je bio grad u podgoricu,mnogi ovlasceni servisi su zvali majstore sto peglaju lim da im poprave nova auta koja su se zatekla napolje,pojedini su to rekli buducim vlasnicima i dali im u neku vrstu kompezacije sledeca 2-3 mala servisa besplatno,a pojedini su precutali,desava se da se nova auta na slep kad dolaze ogrebu ili udare- to se popravi i ide dalje u prodaju
Imate li preporuku ko bi mogaoda vrati jedan branik na mjesto, otkaci ga neko na parking. Zdrav je,jedna ona nitna samo polomljena,al ga je nekako uspio skoro potpuno skinit sa auta
Sent from my JAD-LX9 using Tapatalk
Dado banovic plasticar
067504555
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Okle onda onoliki risevi po farbi? Možda i oni prodaju muda za bubrege za potrebe videa.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks