E samo da su ovako nastavili copy paste
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Bulevar revolucije bez lezecih.
Podgorica je '60ih izgledala kao Dubai '80ih.
Prema tome, šta da ti kažem?
E samo da su ovako nastavili copy paste
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
prije 20g sam slusao neku na TV dje prica...grad nema kapaciteta da se siri, moramo da koristimo ono sto imamo, to je bio odgovor na pitanje zasto se sve gradi i trpa jedno preko drugoga....
Pa probaj da nabrojis za tih 20 godina ijednu novu ulicu da je napravljena ili ne daj Boze bulevar i onda ti je jasan odgovor![]()
Sve je ljudi do nas, takv smo i ćao. Džaba nam sva priča, većini je ovo dobro, većinski nemamo viziju razvoja, samo iski interesi, da se napune džepovi pojedinaca i to vam je svo rješenje. Nemamo društvene svijesti i odgovornosti, a imali bi od koga da učimo. Kad pogledam ovu sliku Podgorice odma me uvati nervoza šta smo molgi a šta smo učinjeli. Pa se sjetim razvijenih zemalja....
sve ovo sto navodi biciklo.me je ziva istina,i ako se maknu biciklisticke nista se dobit nece,nece se ovih 100 000 auta u podgoricu brze vozit ,niti ce mo dobit vise parking mjesta ,ni bolji gradski saobracaj,jednostavno je premnogo auta u podgoricu ,i nasa kultura u voznji je nula
Priča li se šta za ove žute trake hoće li se ukidati?
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
Ako je od pjesackog prelaza napravljen kombo sa lezecim policajcem, onda ne treba da postoji saobracajni znak da je to lezeci? Oznaka pjesackog prelaza ponistava oznaku lezeceg policajca, zna li ko da li je tacna ova drustvena okolnost?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo sve pričaju da ce ih ukinuti pa nista od toga. Na zabjelo i kod sportskog ce biti 50% lakše za saobraćaj
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Postoje dvije struje u gradskoj upravi i obje su za ukidanje postojećih tj ovakvih biciklističkih staza. Jedna struja hoće da ih ukine sad i odmah pa da se rijese na drugi nacin a druga hoće da se prvo naprave nove staze pa tek ukinu postojeće.
Ono što je najbliže trajnom rešenju je biciklistička staza na Zabjelu pored terena FK.
TT
Mnogo je veći problem nemogućnost proširenja pojedinih ulica koje predstavljaju uska grla. Poput one preko krivog mosta, koja se tamo prekoputa kbc više ne može ni proširit jer je nikla zgrada. Vozim biciklo makar 7 mjeseci godišnje i meni bi bilo sasvim prihvatljivo da se na ovakvim dionicama, za koje se pokazalo da biciklisti ne koriste previše, samo na asfaltu isrcrtaju oni znakovi za bicikliste, uz vertikalnu signalizaciju koja upozoravaja na bicikliste na kolovozu. Kao kroz ulicu Slobode. Sa druge strane, to ništa ne znači ako će dodatne trake da služe za četiri žmigavca i za parkiranje. Uostalom, šta god da se napravi, sve i da su fenomenalno isplanirane i urađene sve saobraćajnice u državi, ako se ne satru od kazni svi oni koji redovno krše pravila, džaba ćemo krečit.
Za sve nove saobraćajnice treba planirati i biciklističke staze. Za ove postojeće, mrka kapa.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Misljenja sam da trebaju da postoje biciklisticke, neke bi mozda trebali izmjestiti ali sam isto tako misljenja da se guzva u saobracaju nece smanjiti ni 1%, guzva nastaje zbog nekulture vozaca automobila i nesposobna uprava Galvnog grada.
Je li istina da je autoput neprohodan zbog radova od 10 - 14h?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jes, zbog radova na snijegu![]()
Bice ih je iznenadio snijeg, nije niko ocekivao.
lol
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ne auto-put nego put od njega (Mateševa) do Kolašina. Osim nedjeljom.
https://amscg.org/stanje-na-putevima/
U narednih 10tak dana miču biciklističke.
Sa srecom.
-> neka se pripreme 6 spajdermen vozila.
Ordiniraju li? Ne vidim ih kroz grad.
Prema tome, šta da ti kažem?
14:10
Kakva pljacka da ne vjeruje covjek.
Last edited by Biznismen Podgorica; 27-11-23 at 17:07.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posle svake kiše ista priča:
![]()
Neka bude čisto.
https://www.dan.co.me/podgoricom/pre...lovoza-5210966
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks