Kokusku sam batalio odavno.
A zvake ne koristim cesto ali vazda ih imam pri sebi.
Evo sad iz prodavnice.. Ona pasteta Patelina (ili kako vec) juce 59c, danas 85c. Aroma.
LOLchina.
Najlakše je da ih batalite, to vam je win-win.
"Although its genotoxicity is unknown, aspartame has elevated proliferation and slow apoptosis in test cells and could have carcinogenic properties. An increase in the markers Ki 67, PCNA and bcl-2 was noted"
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8227014/
I koka kola vam je osteoporoza u boci pa vi viđite![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Kokusku sam batalio odavno.
A zvake ne koristim cesto ali vazda ih imam pri sebi.
Evo sad iz prodavnice.. Ona pasteta Patelina (ili kako vec) juce 59c, danas 85c. Aroma.
LOLchina.
--------------------------
Do Not Disturb.
Generalno su loše, ne šklape puno, kratko traju, i desi se neke da su glatke nakon 5min žvakanja a neke ko kamen. Ili je do pljuvačke, ne znam. Airwaves crne su mi za nijansu bolje, ipak.
Vazda sam ih imala pri sebi u srednjoj, svi iz odeljenja su uzimali od mene, al neđe prije 15god sam čula ovo za aspartam, da se taloži u organizmu i da treba vremena da se razloži. Dobro je to.
A prije 30 godina žvake, one u papiru, pakovanje od 5kom su bile luksuz.
Kakav luksuz? Ja sam uzimao Turbo zvake, 10 para. Nego nismo na temi o djetinstvu
Elem, sve cesce su ova povecanja po prodavnicama.. imam osjecaj da ne prodje par dana a da neku grupu proizvoda ne podignu bar jedno 10-20%, nekad i vise.
Vidjeh neke kapsule za kafu, 18e i rekoh da mi ostave jer nisam mogao da se vucem sa njima. Otisao iduci dan, isto to pakovanje 20e. Kaze "doslo je do promjene".
Blago nama sa tim 'promjenama'.
Do Not Disturb.
Žvake na foru orbita sam mislila... bile turbo, šok, pink panter neke...mada ima tih gluposti i danas, žele zeka se reinkarnisao
Ampule za nes kafu za aparat su preko 7e, u Dubrovniku sam gledala 4,5e. Dobar dan u market je 30/40€. Kotorani i novljani idu često tamo u nabavke jer im se isplati blizu im je...
Parizer je 10e Pikov.
Iskreno, ne znam kako prosječan penzioner živi u ovim uslovima po marketima i apotekama.
Last edited by tigrovo_oko; 23-11-23 at 19:29.
qq, 10€ pikov parizer
nothing comes from violence and nothing ever could
Zato je slanina hamburška 5,5e i voala još jedna generacija vozića/kućica![]()
Trošite li Elpozo proizvode? Ona Salami je ukusna ali joj je boja kancerogena pa se ponekad samo častimo... mislim da sam njihovu buđolu probala neđe i bila je isto fina.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...AWbrg&usqp=CAU
Last edited by tigrovo_oko; 23-11-23 at 21:02.
Od 'El Pozo'-a sam se davio dok sam bio u Spaniji a posebno na Kanarskim ostrvima, doduse tamo nije imao premium cijene kao kod nas.
Od 'domace' ponude, najvise uzimam 'Iberico'. Bio je jedno 2 ipo eura prije jedno po' godine, sad je 3.5e. [VOLI]
![]()
Do Not Disturb.
Uzeh dezodorans neki crni Nivea u Lakovic..tek doma vidjeh da mu je rok istekao prije 1god i 2 mjeseca.Ne znam da nije kakva stamparska greska jer mi je to nesto masu
Nije siguran budi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sto se tice prodavnica hemije primijetih da je Kuca Hemije bezobrazno skuplja od ostalih. Kod njih Sensodine rapid relief pasta za zube 7,50€ a kod njihove konkurencije 6,00€. Opet treba da je uzmem pa cu vidjet je li i konkurencija poskupila. Isto kreme za ruke, sokirah se kad platih na kasu 12€ jer nisam pazio na cijenu, mislio sam ne moze biti preko 4€, garantujem da bi u Cosmetics isto platio 8€
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kreme z ruke samo neutrogena sa bijelim cepom. E sad nekad je bila 3.5-4 sad je skoro 6
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nadam se da to kupujete za ljepše polovine
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Trebali ste da vidite facu radnici u Alfaton kad sam ja skoro skroz ćelav ušao da tražim šampon protiv opadanja koseza suprugu naravno ali joj to nisam rekao.
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
Meni je najjace,kad me radnice pitaju, treba li vam pomoc?
Ja odgovorim - samo finansijska.
Kako pobjegnu odma :-D
Sent from my S23+ using Tapatalk
Ima li đe kakav namaz od maslina da se uzme i da valja?
You'll Never Smoke Alone..
Hvala, ali lakše mi je bilo da kupim![]()
You'll Never Smoke Alone..
preporuka za njegušku kobasicu niksen trejd. imaju prodavnicu kod sat kule.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks