evo ga
https://rtcg.me/hronika/490136/podgo...tina-auta.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E kami nama bravima sto vjerujemo u sistem
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Novinari su odradili svoje, nadamo se da će sad i sistem uraditi svoje. Nažalost, u ovu državu ništa bez podizanja prašine i publiciteta.
s njim je veli sve u redu. kakvi li su tek oni sto s njima nesto nije u redu
nothing comes from violence and nothing ever could
al ološ iz KBCa neće da komentariše slučaj kao zaštita pacijenata. a zaposleni im tretiraju pacijente najgore na svijet
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mi kao drzava nikad ne mozemo da napredujemo do god nam je ovakav sistem kakav jeste, zamislite da policija stiti nekog bolesnika koji pravi stetu ljudima i da je jos na slobodu, banana od drzave.
Sent from my iPad using Tapatalk
Meni su Preko Morače svojevremeno dvije noći zaredom prvo lijevu pa desnu lajsnu vrata s Golfa 1 ukrali. Poslije s Ascone znak Opelov a onda je neko pokušao VW znak s Passata. To čisto radi ove priče "ubit, zaklat". Auto je materijalna vrijednost, stvar, ne bih nikad čovjeku auto oštetio, prije bih se pobio a i to jedino da me baš napuči što vele Zećani.
Evo vidiš ova ulica, ova baraka zadnja moja je na neki način, svi su bašČe proširili maksimalno do ulice, moja je ka prije 70 godina, tačno se vidi živa ograda kako ide... parkira se ko oće. Jedino sam se kačio s ljudima jer su pse dovodili tu da kenjaju
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pored "Bebe"![]()
Evo i cdm objavio.
https://m.cdm.me/hronika/podgorica-i...desetina-auta/
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
i standard
nothing comes from violence and nothing ever could
Harry,da mi živimo u nekom uređenom sistemu,ovaj lik bi bio mislim,isto na slobodi,jer izgleda nije za hospitalizaciju.Oštećeni bi dobili pare od osiguranja,izgrebana kola bi prodali nekim balkancima ili arapima,oni bi ih našminkali i preprodali u neku državu bez sistema kao što smo mi.
@Raulio posmatraš kroz sebe,kao i ja.Ni meni nikad nije bilo jasno da nekome oštetiš auto.Nije ti auto krivo no vlasnik.Sačekajnga pa raspravite.Ali,naučih s godinama da gledanje na stvari kroz sebe nije vazda primjenjivo.Samo mislim da nijedna materijalna stvar, odnosno oštećenje iste nije vrijedno ležanja u zatvor.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 22-11-23 at 20:51.
ne bi bio na slobodi
She is only here to annoy herself!
vjerovatno neće čovjek da se eksponira
She is only here to annoy herself!
Mislim da mu nista ne mozete, mozete da ga tuzite za stetu...njemu da se blokiraju racuni kako bi se to naplatilo a on nema nista na racunima. Da se nedje zaposli opet moze da mu se uzme 1/3 plate a vjerovatno se nidje nece zaposljavati niti radi i eto izio vuk magarca.
Ako ima papir mora da ima i lice koje odgovara za njega...i ono snosi kaznu
Stalno zaboravim pomenuti Porche tablice su mislim 1111V, mislim da je panamera, rijekto bezobrazan vozač. Kod MOntene u Bloku 6 uvijek parkiran na raskrsnici da od njega ne vidiš kad oćeš da se uključiš. Kad je napravljena ulica do novog vrtića, uvije kparkiran na jednoj traci a gužva j ei kad je sve čisto a ne tako kada se djeca dovoze i odvoze. Kkao tuda manje sad idem i zabiravih na njega kad juče kog Gardena prekoputa Super Volija, eto ti ga, na sred trake. Imaju oni narandzasti stubići, pa malo ih nema p aomet ima, e to malo dje ih nema eto ti njega. Gužva oko 16h se napravi ali stalo njega. Nikad neću shvatiti te samožove ljude. Vjerovatno ni oni nas.
Treba mu poslat Šćepanovića...
Mislio sam nesto da napisem o saobracajnoj kulturi podstaknut ovim kisama koje isceraju najgore iz vozaca, ali ovo sto procitah na ovoj temi sad... ostao sam bez teksta. Branko, iskreno ne znam sta bih radio da sam na tvom mjestu, vjerovatno bih se odselio (mislim da bi to bilo iz drzave jer ovo je pakao dje zivimo), jer ne vidim izlaz u bilo kakvom fizickom obracunu, nazalost nema izlaza kroz drzavu. I dalje ne mogu da vjerujem.
Nego kad sam vec tu, samo jedna misao - mozda grijesim, ali cini mi se da ljudi sve gore voze jer vozaci jedni drugima konstantno "dolivaju ulje na vatru", ulijece se i onda se stvara reakcija kod vozaca kome "se ulecelo" da on isto postupa prema tom vozacu a i generalno dalje nakon milion stresova svaki dan... - mislim da sam mozda to prepoznao pomalo i kod sebe.
U sustini, ako eto mi forumasi (ako se mogu iole gledat kao neka kriticna masa) maksimalno korektno postupimo i vozimo po propisima, i pustamo generalno druga vozila kad su i kad nijesu guzve - izvolite ukljucite se - ako tako neka kriticna masa podigne nivo kulture u voznji - mozemo li ocekivati da ce to rezonovati u ostalim vozacima da sebi kazu - kakvo sam ja tele, ajde gledacu i ja da vozim malo bolje? Ili samo fantaziram?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks