Vjerovatno je moja greska covjek postao invalid u nesrecnom slucaju unaprijed se izvinjavam ali zapade mi za oko auto i parking sve po propisu a vecina koristi i okoristi se
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
da se precesljaju socijale i invalide, jos jedan sprat bi dogradjivali
nothing comes from violence and nothing ever could
Vjerovatno je moja greska covjek postao invalid u nesrecnom slucaju unaprijed se izvinjavam ali zapade mi za oko auto i parking sve po propisu a vecina koristi i okoristi se
ima raznih vrsta invalida, nije svaka za primanje invalidnine. meni je najinteresantnije primanje nadoknade za to sto zena vise nema reproduktivni organ.
ima muza i djecu, bas sa emisije "dnevnica".
Kakva pacenicka partija.
Naravno da se proces EU integracija simulira. Ali odgovor na simulaciju nije udaranje kontre onome sto EU ocekuje od nas. A da ne pominjemo sto niko nista lose nema da kaze protiv Rasulbegovica, sto bi ga diskvalifikovalo. Kao da najbolji kadrovi vec nisu demotivisani.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja odavno zborim da su to nesoji.
Pravi potez je bio sto ih ne ubacise u vladu. Izigravaju tu neke evropejce
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa fino Ibrahimovic rece prije par mjeseci da bez njih u vladi CG ne moze da ide ka EU, mislim molim lijepo
Političar ka polititčar, pogotovo ta starija garda, zablokiraće čitavu državu ako treba samo da izboksuje neki svoj sitni cilj, lud je onaj koji bolje od takvih i očekuje.
Forever young, i want to be forever young
Sve moguce socijale velish primaju,mislish li da je to vishe od 200-250€ max mjesechno?
I da se te pomoci dobijaju tek onako,bez papirologije i debele dijagnoze...i da se tom senioru isplati da radi na crno a shto ce pod stare dane,nebitno...?
Marina,dama!!!
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...najmanje-misli
P.S.I ti i @goozica bi mozda mogli dici glas,odnosno svi mi zajedno zashto su npr. prvo poslanicima plate skoro 2,000 pa onda da se procheshlja ostalo,svi chinovnici koji trenutno griju dupeta na TA pećima,igraju igrice,dopisuju se,slikaju za ig i fb,itd.
...
Akademski gradjanke, polazu im majke na kafu ispite dok teferice
https://press.co.me/fotovesna-medeni...la-dukanovica/
Ma obije ste u pravu,pa se chudite posle kad se kupuju glasovi i zashto nam je sve u k...no siti ste pa ne razumijete gdju Marinu,ochigledno.
...
Moj rad na reformama - marina medojevic od 10 dana.
ja mislim da treba otpremnina da joj se da
Aha,samo 10 dana žena radi na tom problemu,prije je pilotirala ovim tvojim balonima,a...
...
zena dosla da naruci pare da djeci kupi kompjutere i plati net, salimo li se mi
Zbilja, đe su?
https://www.cdm.me/drustvo/kuda-danas-plovi-dajkovic/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sto je lose sa tom idejom??
Kako ce djeca roditelja koji imaju mala primanja, da priuste sebi racunar, i Internet, koji su osnova da danas ista dijete nauci, ako ce da ide u korak sa vremenom, a ne da ostane na intelektualnom nivou vrhovnog vodje, vajnog 'osnivaca drzave', i cuvenog poliglote 'Svetog' Mila?
Zena je potpuno u pravu, imala je plan, nijesu htjeli da daju sredstva, i kraj price. Kad nemas sa kime da radis, kad nemas budzet da radis, koja je svrha?
Bitno je da ima para za Maybach-e od 1.5 mil. EUR, da ima para za sluzbena putovanja privatnim avionima, za tel. racune po 500 EUR, za neogranicenu potrosnju na sluzbena auta/gorivo za ista, kao i odrzavanje, a za gradjane jedan obican MilojKo.
Zena je htjela da se izgradi 100 stanova za siromasne, ali ne ide to tako, pa da ne mogu banke, i gradjevinski 'mudraci' tipa Baca, Prodavac hamburgera, i ostala kompanija da prodaju cumeze za basnoslovne cijene. Ipak bi im to ugasilo biznis reketiranja gradjana, iliti prodavanja m*da za bubrege
Da je stalo Milojku, i Milatovicu (klasicni duo Del Boy i Rodney, kao preslikano), i njihovim kadrovima (sve kadrovi 'bivseg' rezima) do gradjana, zeni bi odmah odobrili sredstva da radi nesto konkretno da se popravi i ekonomski, i drustveni status gradjana, jer gladan niti moze da radi, a ni da uci, i ostaje gladan, i onda se generise vjecna sirotinja iz generacije u generaciju, i ekonomska, i obrazovna.
Dobra su im ova opravdanja sad ad-hoc, trebala je da kandiduje 'projekte'. Projekte za sta, da se daju pare za narodne kuhinje, sta tu ima da se projektuje, da nije mozda trebala i studija izvodljivosti hoce li gradjani pojesti jedan, ili tri obroka, jer tri im je mozda mnogo, jer bi onda mogli da misle jasno, i da vide kako ih 'vodja' magarci, a to bi ipak bilo previse
Sto ne ukinu sve beneficije za drzavni sektor, pa ako fino radis svoj posao kako treba, kvalitetno, brzo, efikasno (i to da gradjani ocjenjuju rad drzavne uprave) onda dobijes bolju platu. Ako pravis greske, radis neispravno, sporo, lose, fino kuci, pa ima ko ce da radi. A ne prosipamo jupol na svaku stranu, kao da vise iko vjeruje ovim budalastinama o nekom napretku, poboljsanjima, clanstvu u EU i ostalim floskulama za neupucene.
CG ima birokratiju kao da je u pitanju drzava od 50 mil. stanovnika, a ne saka jada od 600K.
Last edited by techlinkit; 22-11-23 at 16:48.
Moj pok. otac nije moga do wc-a poć sam a u Centar za soc. su tražili da mu neki doktor napiše da je lud, tj. mentalno oboljeo, pa će možda dobit tuđu njegu i pomoć. S druge strane imam komšinicu, živu, zdravu, hvala bogu, đipa oko zgrade, prima tuđu njegu i pomoć. Te se socijale preko veze dobijaju, to garantujem.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Žena nema nikakve veze s ovim.
Probajte da nađete nekog da vam pomogne nešto raditi pa ćete vidjeti da ćete naći uglavnom one koji već rade. Dobar dio te socijale su zloupotrebe i to na rapun ljudi kojima je pomoć stvarno potrebna.
Ne vjerujem da joj je bila ideja da djeca glodju tablet, umjesto da imaju normalnu ishranu. Tu je vjerovatno isao citavi niz mjera, da se ljudima omoguci da zadovolje osnovni bioloski minimum (tri obroka), a ujedno da se radi da mogu da se obrazuju, a ne da razmisljaju hoce li imati nijedan, jedan, ili tri obroka. Nije zivot samo tri obroka, i blejanje u plafon, nego mora covjek malo i da radi na intelektu.
Ima gladnih u crnoj gori...
zamisli, dobila je radno mjesto da se izbori za to sto zeli, sve sto je uspjela je da napravi spisak zelja s pricom, sta ce nam autobusi, zasto se u buducnost ulaze milion, oce racunare i placen net socijalno ugrozenima. pritom, postoje djeca koja nisu soc ugrozena pa nemaju kompjutere i net
zena bara su skoro skratile broj obroka u kuhinji sa akcentom na to da one nece da bacaju hranu, jer je tamo nekom doslo da ne ode po istu za koju se juce borio. + njihova kuhinja zivi od toga koliko narod da za istu ili koliko namirnica putem akcija kupe za iste, a gdja medojevic je, koliko se sjecam, zatvorila svoju kuhinju, sto opet govori o njenim sposoobnostima. a mozda i planovima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks