Završio je Letrel na kraj ka stražar Pi Džej Karlesimove kuće.
Tacno tako.
Prijetio je bio Pi Dzej Karlisimu da ce da ga ubije, pa posao sa treninga.
Onda se vrfatio i stvarno pokusao da ga ubije jer ga je dohvatio za vrat i gusio, jedva su ga makli.
Na kraju karijere mu ponudise cini mi se nekih 18 miliona, sto nije bilo dovoljno da hrani porodicu, pa ostade i bez toga.
Danas prica ispred prodavnice i u kladionici kako je on mogao ali nije imao ko da ga gura.
Završio je Letrel na kraj ka stražar Pi Džej Karlesimove kuće.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Valjda ga je opet bio podofatio malo, pa sad taksira.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pacers Hawks = kineska košarka rezultat
Ovo je nenormalno da 8min prije kraja je bilo preko 250p
Gleda li iko odje ikad Indijanu_
A ne brate no kad vidi one reyultate odmah zna da treba bjezati od tih meceva.
Da gledam neko jurcanje bes smisla, dje se obje ekipe redovno postizu 130+, kako biva u mecevima Indijane, mene to u startu odbije da nikad ne pozelim da upalim mec.
Ali Juta.
Koji raspad ove godine...
Eco se Kej Dzi i Da Truth oodusevvljavaju Indijanom.
Veli Da Truth da nije nikad vidio kombinaciju passinga i skoringa kao kod Haliibrtona.
Vjerovatno nije ni vidio kako Halibrton nije umio ni loptu prenijet kada je bila frka na Fiba takmicenju.
Ocekujes malo vise od ljudi iz kosarke ali kako se dofate javne scene kao da je svima zadatak da uljepsavaju stvarnost i da hajpuju.
Halibrton je u sustini jedan poprilicno prosjecan plej, inteligentniji i normalnijih od nekih drugih, pa uspijeva praviti impakt, koji opet bude samo do odredjenog nivoa.
Uzdizati u nebesa igraca koji ne bi kao plej nijednoj ekipi donio titulu, nije bas u duhu igre.
Trenutno coach of the year - Jamahl Mosley. Sto cini covjek sa grupom anonimusa.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
oi, jesmo li rekli nesto za orlando jos prije pocetka sezone?
nego, gdje je i sta radi brian windhorst? mogu li se dobiti kakvi pikovi makar iz druge runde za najboljeg igraca najboljeg tima na zapadu? i takvi glasaju za MVP.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Lowry 7-10 trojke, nesto zaista nije u redu 😂
Pretpostavljam da ce Luka Garza da bude prvi Basnia born NBA igrac koji je uzeo prsten. Ako ne racunamo Kuzmica.
Jokic mocni TD. Javite bizniju.
Milvoki nema sto da trazi protiv Bostona. Skroz su lose koncipirani za svog glavnog konkurenta.
Osim ako Krauder ne imadne svoju drugu mladost, posto na Midltona se tesko mogu oslonit za to.
STOP THE COUNT!
wolvesi prvi u ligi u naredna 3 sata, dok se ne izgube od kingsa.
orlando i dalje iznenadjenje?
Orlando Boston 113:96.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
a sto je sa ovim kingsima, autobus da bace sa trojke pa bi upao. kessler edwards ubacio za 7 minuta vise poena nego cijele sezone zajedno.
2+1 za foksa bas bzv tumacenje igre.
Na pola metra od kosa, pogadja i dobija plus 1.
i sad ga jos spasavaju od faula.
brao sudije.
Uh, na jedvite jade izvukoše. Quick nas spasio kad je skoro pa gotovo bilo.
Milvoki nikad gori. Nece se proslavit igrajuci ovu kosarku.
avet, gledas knickse vise od mene - koja je poenta ovog grimesa? pokusavam da provalim zadnje dvije sezone, ali mi ne ide.
Što čini Jokić sa 9 asistencija.
Ja mislim ovo mu je 5-6 meč sa 9 asistencija.
Armani opet riješio meč
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bilaps nece pa nece da tankuje. U b2b on maksimalne minute svojim najstarijim igracima.
Ovaj Henderson na sve lici sem kosarkasa.
https://sportal.blic.rs/kosarka/nba/...03110494901009
Kakva prica .... top kako oce para jevreje
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Supak je znao.
Nego pitam se koliko ljudi iz cuga znaju rastumaciti podnaslov Doktor, Ledeni čovek i Nebeski šetač
p.s. Denver ove dvije pobjede na strani bez Dzokica. A on preksinoc jurio TD igravsi kod 26 razlike u 4/4 ali mu se nije dalo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks