Nadam se da ces sa drugim vlasnicima auta koja su ostecena ,da ga tuzite za sve,jer ce te ga presudom poslat u zatvor ,a ako nema da plati obestecenje onda da ostane u zatvor duzi period
Koja je fora sa cetvorotockasima kroz PG?
Znaci prelijecu preko svega, idu suprotnom trakom i ponasaju se kao totalni degenerici...
--------------------------
Do Not Disturb.
nije sa cetvorotockasima fora no sa vlasnicima/vozacima, sto bi rekli "utripuju se"
Sto je činio jedan prije neki dan, popne se na “trotoar” pa skoci na ulicu i sve tako
hahahahah Zhuangzi brate da ti ne grebes ova kola i cijepas gume?
Ja sam ih neki dan u grupama gledao, vise puta u istom danu.
Jure trakom gdje je iz suprotnog smjera za skretanje... samo sam cekao da neko naleti da ih pokupi.. ne bi im sva ona zastitna oprema pomogla da zastite i to malo mozga sto imaju.
Do Not Disturb.
ne vjerujete kakvih kuvanih glava ima po gradu . Drug mi zivi u ulaz dje zivi momak koji ima dijagnozu , presrijece ih po ulazu i maltretira, cak je jednog momka izbo nozezm. Policija ga uhapsi i pritvori i nakon par dana pusti jer je LUD ... inace su mu ugasili struju i sve sto se moze ugasit, nalaze parket i grije vodu i kupa se na sred stana a ovome liku ispod njega je haos jer mu toci kroz plafon a ne moze nista da uradi (tj. zvao je i socijalnu sluzbu i komunalnu i policiju ali sve to macku o rep) . E zamisli zivot kad moras da nosis noz ili palicu sa sobom da te ne sretne budala i ne napane u ulaz ... a policiju i ostale sluzbe to ne zanima ni malo ...
Sto je najgore i ovaj je mazguljan od dva metra i ima snage podosta, a da ga ne da boze napanes i da te prijavi zavrsio bi u zatvor jer si napao osobu sa posebnim potrebama ... bas neizlazna situacija do te mjere da su neki prodavali stan da idu odatle
Pa kad jedan dan takvom cvrcne u glavu pa napravi masakar i pobije 10-15 ljudi bice da se iscudjavaju svi sto se to desilo zaboga
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
da ga napadne neko javilo bi se 25 raznih NVO sa pričom njihovom standardnom kako ga eto biju samo jer psihičkih problema. al to što zagorčava život mnogima, nikom ništa
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da je takumi ovdje naiŠo -> da ne pričam što bi sve bilo..
https://www.instagram.com/reel/Cz4lg...BmMjdhZWRiYQ==
Takumi bi je zakopao pored puta i nastavio dalje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto bi to?
Code:Sorry, this page isn't available. The link you followed may be broken, or the page may have been removed. Go back to Instagram.
Do Not Disturb.
Vidim sad da su ga izbrisali.
Nedje na sjever neka djevojka mrtva pjana vozila i popriječila auto na sred glavnog puta da niko nije mogao da prodje.
Snimala je neka djevojka rijecima evo da vidite ovu mafijašicu sto je uradila itd -> i tu se malo psovale.
A ova nagrdjena jedva na noge stoji.
Prije nekog vremena sam imao problem sa znacajno mladjim komsijom, koji je bio OK decko, a onda nesto flipnuo i poceo sa maskama da
se pojavljuje i zvoni po vratima odredjenih stanova, kad se to desilo prvi put sam ga iskulitrao ,bilo mi je cudno, ali sam mislio da je vozeci se liftom promasio sprat,
jer stanujemo na istoj vertikali..
Kad se desilo drugi put, on je cim sam reagovao i krenuo prema njemu pobjegao, kao spidi gonzales. Krenuvsi da ga trazim, imao sam srecu
da me u trenutku zvao drug advokat ,za nesto potpuno lijevo,..kad sam mu ispricao cime se bavim...on me odmah uputio
da napisem prijavu kod odredjenog policajca.
Ovoga su debila priveli jos isti dan, a sudjenje je bilo sjutra dan,..znaci sve ekspresno i dobio je uslovno 6 mjeseci, i 300 eura kazne.
Bile su i kamere, na prizemlju samo, pa su ga snimile da uznemireno bježi.
Sad , zasto je ovo jako bitno i vazno... - On se od tada nije pojavio nikad nikom na vratima, a ja mogu ,ako se pojavi ili
ako ga sretnem da ga omlatim od batina, bez da cu krivicno odgovarati, jer sam ga vec jednom prijavio.
Dakle , bolje prvo prijaviti, i sprovesti zakonski postupak. Nakon toga fizicki obracunati se ako se ponovi slucaj, jer nikakve sankcije
snositi necete .
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...cu-pauk-sluzbe
Budvanska policija uhapsila je Cetinjanina P. L. koji je juče pištoljem prijetio vozaču "pauk" službe opštinskog preduzeća “Parking servis” kada mu je zbog nepropisnog parkiranja automobil trebalo da bude uklonjen.
Kako je "Vijestima" potvrđeno, Cetinjanin je izvadio pištolj i prislonio ga na stomak vozaču o čemu su svjedočili i komunalni policajac te radnik "pauk" službe koji su bili na terenu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pocelo je mahanje utokama...
Do Not Disturb.
je li ovo isti lik
https://www.instagram.com/reel/Cz6au...RlODBiNWFlZA==
valjda je ovo dovoljno za tuzbu
nothing comes from violence and nothing ever could
Od policije ce dobiti krivicnu prijavu a od gradjanina tuzbu nacinjenu stetu , on se tuzi a posto osoba ima papir onda se i tuzi lice koje je zaduzeno da ga pazi.... tako rece jedan policajac
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
ima jedan komšija što voli da šega drva rano ujutru idem prvo da ga prijavim pa ću poslije lagano da ga izbijem
She is only here to annoy herself!
Prijavi ga dva puta, čisto da možeš dva puta da ga izbiješ.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks