novinare tabloida vesti izgleda ne zanimaju ovakve stvari. oni kopiraju pisanja kolega forumaša samo kada su neke druge teme u pitanju
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ha, nije na njemu ali meni nije cudno sto je on uzeo pravdu u svoje ruke...jer se niko ne bavi tim stvarima.
Sad da se pojavi neko ko ce ubiti vesnu medenicu, ja to razumijem za njeega bih rekao - svaka mu cast. Kad nema drzave da to osudi i kazni, tip koji je dosao i ubio vesnu medenicu...ne vidim problem.
Meni nije jasno kako ga neko od ovih "paraša" do sad nije pretukao.
Napravit štete par hiljada i "dobro je to".
Nešto tu ne štima.
Nije lako postupiti kad sa ludakom imaš posla. Znam iz iskustva. Mada je u mom slučaju žensko/komšinica u pitanju pa je još teže. U smislu da ni lomljenje bilo čega ne ide majku mu. A kombinacija ludo i još bezobrazno je paklena. I ajde ne strahuješ za sebe ali ne daj bože đetetu nešto da uradi. Ode sve u Q. Meni je policija 10 puta dolazila na vrata jer moraju po prijavi. A znaju i oni u čemu je problem. Zadnji put su joj zaprijetili da ne smije više da ih zove zbog tih stvari. I evo je mirna od tada. Viđećemo do kad. Ali definitivno problem koji je baš teško rješiv.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Brate ako vam 16500 eura štete nije razlog da date nekome 1000 eura da mu svaku kost polomi nzn što je.
Može to i za manje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Znam![]()
Pa zasto da das 1000 eura? Uzmes sipku, cekas ga ispred ulaza, izbijes ga da ne moze majku zvat i izio vuk magarca.
Prema tome, šta da ti kažem?
aleksa111111, AR156, BiTrAtE, citizen pg..., crane_operator, Cydia, DadoMonte, Dasho, Emill, E_K_V, Laz, LUKA!, Montenegro87, MotobikeR, nexus4, outline, Randy Orton, stefke, TAKUMI, the Genius, Tico, Winamp
Stvar je u sistemu koji nema izgleda mehanizam da lijeci izlijeci i zastiti ljude, vidimo da covjek pokusava kulturno i ljudski da se ovo rijesi i nadoknadi steta.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Cydia, extravaganca, joni, LUKA!, Winamp
Razumije li iko ođe? U top 5 najluđih postova ikad da sam pročitao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
avet, citizen pg..., Cydia, Laz, MeDo_JE, Montenegro87, outline, Randy Orton, stefke, Winamp, wulfy
5 najludjih, coek godinama drzi g klasu ispred ulaza grade btw dje ne smije da se parkira...autom od 100-200 hiljada prkosi drugima koji mozda nemaju da plate racune i da se prehrane...i neko se cudi zasto mu je neko to uradio, umjesto da se ljudi cude zasto u drzavi imamo slucajeve kao sto je ovaj tip i sta treba uraditi povodom toga. Kako popraviti situaciju...
Meni je cudno sto to nije uradjeno jos ranije a ne tek sad.
Zamisli neko uhapsi aca djukanovica a vi se cudite zasto je on uhapsen...pravo pitanje je zasto nije uhapsen prije 10, 20 godina?
jesi ti razumio da ovaj bolesnik koji je momku nagrdio kola dolazi iz familije koja ima para kolko oćeš?
Je li...pa sto ga ne tuze, znaju ko je i sta je, kako je to uradio...imaju dokaze pa neka ga tuze i neka se naplate. Sta je problem?
problem je jer živimo u Eritreju pa ovaj uništi kola ljudima a policija i bolnica đe se liječe ovakvi ga pušte i ostave ljude da se sami bore. ima tona ljudi koji žive loše u CG pa ne idu okolo pa ne rade ovo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks