Zar je sad dovoljan negativni brzi test za bolničku posjetu? Prije je obavezan bio pcr test.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zna li neko đje u Podgorici im ovo da se kupi? U Voliju na tri lokacije sam gledala i Idei u Gintašu nema u Naj marketu nema...znam da ima u Konzumu a u Idei ima konzum proizvoda
Nece sliku da mi ucita Z Bregov - Krem za cheesecake
![]()
Last edited by zvoncica; 15-11-23 at 20:19.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Uzimao sam ga u Voli - Bazar prije nekih 20 dana. Bio sam prije 5, 6 dana nije ga bilo. E kako je dobar. Jesi li gledala u Super Voli? Ja sam planirao tamo da provjerim.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo mala pomoc
U servisu su mi radili zamjenu disk pločica na autu i kad su završili, stare su ostavili u kesi.Šta da radim s njima, đe da ih odložim?Ne ide mi da ih bacam u kontejnere.
Ne znadoh đe da postavim.
Danas oko 17h u Tološe nađoh ključeve od kola (Pasat, Golf) ne znam što je.
Imate li savjet đe bih ovo još moga postavit da se nađe vlasnik?
Evo slika:
![]()
Pošalji na Podgorički vremeplov na Fb.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Poslao je drug na tu grupu (jer nemam FB) a i na Instagram i ostavio broj tel.
Dako se ko javi.
Dje se moze odradit full body shot sa neutralnom pozadinom? Po par ovih radnji oko centra sto sam bio, ne rade tj. sto bi rekli samo do "pasa". Ili ako bi neki fotograf to odradio (predlog slobodno), nije photo-session u pitanju, no pet minut, samo da ima platno i osvetljenje.![]()
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Imam problem sa tapatalkom na samsung a72, ne mogu nista da postujem niti saljem poruke, greska je "device_not_supported", guglao sam ali nisam konkretno nasao rjesenje, je li neko imao isti problem?
Sent from my iPad using Tapatalk
Vrijede li serigrafije Tiha Vujovica ?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ja sam uzimao prije par godina neke po 30 eura
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ima li neko da ovih dana dolazi iz Srbije, treba mi nesto iz Lidla
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Jedan drug je naslijedio od oca jedan poslovni prostor u suterenu PC Krusevac, 33m2.
Nije se ulazilo tu godinama i sad bi da proba mozda da podigne kredit da bi to sredio i eventualno prodao/izdao. Kakva je situacija sad tamo? Koja bi bila vrijednost toga poslovnog prostora kad bi se sredilo?
Nikakva....
Mučno,parkinga bez,svijetla bez,komšija bez...jedino da izda za neku specifičnu djelatnost kojoj nije bitna lokacija i kojima je potreban mir za rad.
Onamo bi trebalo napravit neku komunu za one početnike što razvijaju IT rješenja,ka oni što rade iz garaža u USA
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 19-11-23 at 18:14.
Jel ko isao za Srbiju da kupi svinjske polutke od seljaka ? Oce li pravit nna carini neke kontrole?
Ja mislim da ti je već nekoliko godina zabranjeno uvoziti svinjetinu iz Srbije zbog svinjske kuge
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Steta 300 dinara je kod njih kg pepe praseta
Narode koristi li ko ove usisivace sto imaju ove posudice na cijevima od usisivaca (twister ili ciklon, zavisni kako ko zove) ? Kako su se pokazali i koju marku bi preporucili ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ima li neko da zna što se tice kupovine parfema, đe je najjeftinije (a isto da je kvalitet)? Je li u Trebinje šta jeftinije? Može li se prebaciti preko granice ako odem, samo račun da pokažem?
Sent from my SM-A305F using Tapatalk
Špijuniro golubiro
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks