Bas me interesuje posle Dritana kako ce odvija proces reformi klanova i njihov napredak
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ne ide mi u glavu da neko još uvjek masturbira na ove kompleksaše iz URA, slaviću svake godine dan kad su pali ka rodjendan.
Forever young, i want to be forever young
Ne avetaj. Blage veze nemam ko su ti ljudi, nisam iskočio iz Vidimo se u čitulji da pratim bezbjednjake po dubini. Ne znam ko su ljudi. A ti si pobrkao lončiće. Nije problem što Dritan nije vjerovao ovima koje je zatekao, no je problem koga je doveo i kome vjeruje. Jesi li sposoban da razumiješ razliku?
P.S. Pošto svako malo neki padobranac poput tebe iskoči sa pričom "a sjećam se kako su pljuvao ove ili one", da ponovim nešto što sam ne znam koliko puta već rekao otkad sam na forumu - dps za mene nikad nije postojao kao opcija. Jednostavno ne postoji. Nema potrebe da svaki post počinjem i završavam pljuvanjem po dps-u jer nikad nisu postojali kao opcija. A kad padobranci, aktivisti, lažni objektivci i slično počnu da promovišu razne bitange kao alternativu dps-u i da pravdaju njihove dpsovske poteze, koprcaju se što im pljujem bitange od pulena. Jer, zaboga, nisu dps.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nemas sto da ponavljas. Hell Raiser odavno nije u vinklu. Lik je mnogima, ukljucujuci i mene, na ignore listi upravo zbog toga sto mu se svaki post svodi na izmisljanje nekakvih fantoma. On se sa ljudima raspravlja napadajuci ih za stvari koje nikad nisu ni rekli ni pomislili. Kad ne bi to radio, ne bi dva posta na forumu imao. A uzgred nema blagu predstavu o cemu prica i klasican je primjer low-information glasaca. Sve u svemu, beskoristan je kao sagovornik, pa ti savjetujem da ga tako i tretiras.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
A nije to padobranac poput mene. Nego vas vecina se nasla da prati selektivno vijesti zadnje dvije godine, pa nekako bez problema ispratis svaku vijest sada koja je losa, ali eto nisi pratio zadnjih 10 godina price o Lazovicima, Golubovicima, Spicanovicu i Kavcanima.
Nego ti novo vjerovatno, a desilo se ranije, pa te ne zanima. Mislim da je to u pitanju. Moja greska.
Isto ko i @Vanja, koji odjednom su mu low end price koje smo ovdje pominjali o Veljovicu, Ljeskovicu, Katnicu, Medenici, Jovanicu....
Tad smo mu bili neostvareni i teoreticari zavjera i neozbiljni sagovornici. Jer nas je ucio pravu i pravdi, pa mu sad malo smeta kad ga podsjetimo ko su mu bili idoli.
A te price "dje je pecat" i kao niste vi podrzavali DPS....niste ga iskreno ni napadali, niti vam je ijedna devijacija nesto toliko smetala.
Bar sam ja o Jovanicu ovdje pricao bar zadnjih 5 godina. Nisam primijetio da si nesto pominjao svako malo, ko sad kad se dofatis Albina svakih 10 postova.
Vec sam ti rekao da o tvom misljenju i nacinu komunikacije imam isto kao Branislava Radulovica( predsjednik udruzenja pravnika CG)
Isprazno narcisidno nepovezano trabunjanje. A ubijedjen si da je pametno
Iha. Znači, ti lupiš nešto o mom pisanju i sad neko radi tebe treba da kopa po 20 godina postovanja na forumu da bi se tebi dokazalo da si lupio. Eto ti arhiva pa kopaj. A ako i dalje ne znaš šta znači da dps nikad nije postojao kao opcija, ne umijem jasnije da objasnim.
Rekoh ti ja
Neka sto izmislja, nego sto lik ne kapira da ljudi imaju zivot van foruma i da postoji log out dugme. Pa ako se slucajno desi da ne prokomentarises neki dogadjas za koji je on odlucio da je jako bitan i da mora biti komentarisan, to je zato sto zastupas pogresnu stranu argumenta. Ne daj boze da ne prokomentarises neko hapsenje, pa jos ako su uhapsili nekog DPS-ovca. Nije vazno da li si u tom trenutku bio na odmoru ili si imao previse posla, ili si se zenio, ili ti se zena poradjala, ili si sahranjivao 15 clanova porodice i sl. Nema opravdanja za takve propuste. Jedini zakljucak koji je on u stanju da izvede je da podrzavas DPS. Znaci nije samo rijec o tome sta si rekao ili sta ti je on stavio u usta, nego i sta nisi rekao! Kako covjek da razgovara sa nekim ko na taj nacin razmislja, i ko misli da svaka vijest za koju se on zakaci mora da bude ispracena i prokomentarisana na forumu?
Last edited by VanjaTheMan; 15-11-23 at 23:32.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Sve ste zaboravili. Pojasniše nam tad da je to bila jedna obična pubertetska nelagoda. Pubertetska nelagoda - to što vi niste u pubertetu pokušavali da ubijete nekoga vaš problem.
Možda i najbolje pojašnjenje nego imenovanja na neku poziciju od 41 na ovamo a sigurno među top 5.
Last edited by hercules; 15-11-23 at 23:42.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Freed from desire, mind and senses purified...
https://m.cdm.me/ekonomija/spajic-po...-u-crnoj-gori/
dogovori se Spajke ipak sa opozicijom, izgleda. naravno, svaka čast na zabrani knjige fašiste snsa, iako očekujem napade medija bliskih snsu vrlo brzo radi ove odluke
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sad vec postajes patetican sa tim pokusajima cancel kulture.
To ti je vec kolega Ljusa pokusao, sa nekakvim stavom bitnosti misljenja, koje ocigledno vucete sa twittera
Samodopadajuci stav vas nekolicine kojima kao smetam, i kao imate obaveza a vise ste na forumu od mene, a i bez problema komentarisete sta pisem......
Nije me interesovalo prije 10 godina sa ozbiljnijim sagovornicima, a ne danas sa vama
Last edited by Hell Raiser; 16-11-23 at 12:13.
Čini mi se da mu jeste zabranje ulaz odavno, samo što teško može da se spriječi da zagađuje etar.
1996 god. je protjeran (deportovan) iz Crne Gore zbog govora mržnje (mislim u Herceg Novom), kao kroz maglu se sećam te predstave, Šešelj odbija da ode, policajci ga obaraju, uvijaju u neko šatorsko krilo (ili nešto slično) i kao palačinku ga nose do kombija. Ne mogu se sjetiti da li je dolazio poslije toga u Crnu Goru, znam da je bilo najava kada se vratio iz Haga.
Nije džabe ona nema budale kao školovane budale
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne treba mu davati previse samo važnosti...jer to hrani likove kao sto je on....
Jedino sto me zanima kad je on u pitanju je na koju foru je pobijedio ona 2 raka (tomu nikolica i aleksandra vucica)? Makar da to hoce da kaze....da imamo jednom u zivotu nesto pozitivno od njega.
Tek sad ovo vidim, fuj...
https://x.com/pavlicevicn7/status/17...260063812?s=46
Fin čoek, šta će vam ta priča da griješite dušu
Forever young, i want to be forever young
Umije li neko da mi objasni ko mu je čestitao:
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks