Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas sam fino sisao sa auto puta i posle 5 10 min voznje bambara u rupestinu jer su "izrezali" obije trake cijelom sirinom i naravno nikakav znak ni nista... Vozim 5min opet rupestina ali ovaj put ne mogu da usporim zbog degenerika koji mi stoji nabijen u branik i opet bambara. Bukvalno sam oba puta stajao da vidim jesu li mi gume i felne u komadu
But if you never try, you'll never know..
Otvorila se sahta oko 100 metara posle raskrsnice za Sozinu prema Sutomoru. Dedli za gume i trap.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mislis na dio od Kalamper pumpe prema Sozini?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Izmedju raskrsnice i Hifa oil.
Ovakav je u spuz bio kod skole trebala ti je neka sporohodna brzina koja nije ni prva da ga prodjes
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Bice veselo![]()
But if you never try, you'll never know..
Stručnjaci predlažu.
https://fb.watch/on1eYBakw3/?mibextid=Nif5oz
pa to je i poenta javnog prevoza...zato je metro majka...
kod nas o tome toliko razmisljaju da nam je najsira ulica napravljena prije vise od pola vijeka...kad je grad bio makar 4x manji..a da ne pricam o broju vozila.... ne znam sto su tada bili blesavi pa igleda gleadli u buducnost...
Jedan covjek maltretira ovaj kraj. Veli ovo je moja zemlja, ne moze ovuda da se prolazi. Kuce Rakica. Kako se niko ne pozabavi covjekom, nasipa put preko godinu dana
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zemlja dje je put je njegova,oni su davno ustupili da se napravi ulica ,a posto je dovedena u ono stanje i niko nece da napravi ulicu( spore se oko vlasnistva opstine tuzi,zeta i podvorica) on blokira prolaz kamionima i vecim vozilima
Sta se ovdje desilo? U soku sam bio kad naidjoh...
Slobodna desna traka...
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Za svoje 36god ovo nikad dozivio nisam.
f6
jesam ja noću par puta
She is only here to annoy herself!
Sto je bilo?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Pauk pokupio sva vozila koliko mogu da primjetim. Od ponedeljka 6 pauk vozila u 3 smjene.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ima da im posaljem pice.
Прође још један (незванични) рок, досађујем и богу и народу, ал ето нек остане неки траг за будућа покољења.
RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis :: Hronika :: Prijava još kod tužioca, državi prijeti milionska šteta
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Za sve vrijeme trajanja realizacije projekta, dodaje se, Nurković i Parača bili su odgovorni za teške profesionalne propuste, ozbiljno pogrešno (ne)prikazivanje činjenica, formalno i suštinski su prikrivali učinjeneproceduralne i sadržajne propuste...
Ma kako da ne![]()
Tuzba i da im se penzije oduzmu bez prava na ikakvu zastitu
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks