@Nk beer znam da nije metal ali eto mislim da će ti se sviđet.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
A kad smo vec kod Led Zeppelin antologije,evo jedna i za mene pa nek ide zivot...
Last edited by Nk beer; 14-11-23 at 22:44.
A đe oni su što bi Nikšićani rekli The Legende.
Ma ne,ne,ispala si,sad bi to nekako ovako zvucalo :
"Ostroga mi, to su najveci carevi sto se viknut moze!!!"
Last edited by Nk beer; 14-11-23 at 23:12.
Svaka čast bubnjevima ali ođe gitara razbija ali baš to mi je najjači utisak - gitara.U pravu si carevi!
"...ma brate,pusti me se te price,bubnjevi su ti majka svega,evo da ti se ne kunem odje medj celjadima..."
Deco,jel' volite brzu voznju?
E ne znam @Nk beer meni izgleda za rock/metal i te pravce gitara dominira.Pri tom sam (a ko nije išao u muzičku na gitaru) učila tad kod onog avetnog Popovića što smo mu dali nadimak drakula.Lol.
A pazi ovo je baš perverzija.
"...ma sta mi to naprica,pazi brate,solo je solo,ali on ti ne bi bio valjan bez basa i bubnja,to ti je temelj,ako me razumas sto ti ocu reci..."
Ja iso kod Rafa u muzicku,al dzaba...
Last edited by Nk beer; 15-11-23 at 11:59.
Jes vala...
Ova je operska pjevacica tako da joj ne mogu nesto puno zamjeriti...
(Ps.bas se da prostite sj...ah kad procitah https://www.vijesti.me/kultura/68182...zarko-lausevic,pokoj dusi,mnogo sam volio izmedju ostalog njegove knjige...)
Last edited by Nk beer; 15-11-23 at 16:34.
Zvanična definicija zadnjeg je cosmic/atmo black metal/trance.
Prethodni albumi su bili uglavnom ABM ili CBM. Dosta sam preslušao bendova ovog podžanra, nijedan im ne sliči. Najbliži im je "Left Horn of the Ram" i možda "Abstract Void" u osnovi.
Ma jedinstveni skroz,fantastični. Već par godina omiljeni.
Najveća misterija ko stoji iza ovog projekta. Postoje gotovo 10 godina i objavili su dosta albuma.
Zna se da su iz Australije.
Un, dois, tręs, quatro,
Back to the primitive
**** all your politics
We got our life to live
The way we want to be
Slusa li ko "noviji" metal, core i slicne zezalice?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo i ja poslusah ali brate ne kontam,jesi li siguran da iza ovog stoji nekakav bend?
Meni se cini kao da je ubacena matrica u klavijaturu,odsviran po dje koji akord i to ti je to?
Sa druge strane atmosvera mi se svidja,bila bi vrhunska podloga za neku ozbiljniju rokacinu...
Last edited by Nk beer; 15-11-23 at 22:27.
Last edited by HENKEL; 16-11-23 at 06:05.
Daa, Burzum je temelj praktično abm-a.
I treba pomenuti Summoning i čuvenu,mnogo puta obrađenu pjesmu, Land of the dead.
Last edited by HENKEL; 16-11-23 at 16:50.
Biću malo dosadan na ovu temu, prilažem Dwarrowdelf i mix Sojourner/Summoning/Of Dying Lights.
Apsolutno ludilo.
Progresive/oriental metal, djelo jednog momka.
------
Zatim egipatski metal.
------
Na tu temu black/death band Crescent.
Izvinjavam se zbog upada,ali @Bluemoon je kriva sto me cacnula,da sam sad poceo i ovo da slusam posle ko zna koliko godina!?
Jbg.kako vele,krug se valjda sa godinama zatvra sa onom "svuda podji al' kuci dodji"...veliki pozz
Last edited by Nk beer; 17-11-23 at 19:15.
Što bi Tin Ujević reka (a Tin Ujević je Car) Išli smo putem,put je bio dug kasno shvatimo da je Krug.
Sad ja smijem valjda jednu od EKV-a.
Znao sam da ce biti odma ta pjesma sa tvoje strane,ovo je metal forum ali stvarno se pitam ko ce otvoriti hard/rock topic vise konacno?
Elem,da skrenem paznju i na ovo manijaka (u skladu sa topicem),od kojeg je pocelo metal ludilo.Glas,solo,sve kao rastimovano a tako zeznuto mocno,klasicni rock je tada sa njim dobio novu dimenziju...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks