Bugari klošari , sve im po spisku.
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
Ovi Bugari em sto veze nemaju, em sto su maleri nevidjeni. Koliko golova primaju u zadnje minute...
Bugari klošari , sve im po spisku.
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
hahahahhahahah, a ovima treba zabranit da igraju fudbal. nikad go ne bi primili da nama nije odgovarala njihova pobjeda
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Namješteno.
Nista, dobice oni Srbiju za tri dana.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zavuče ga majstorski
Đe izgubismo ona dva boda protiv ovih prslih Litvanaca još mi nije jasno. Oni se ne mogu sastavit s loptom. Još smo bez Savića i Marušića.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jojo jopet. A za' mi ga je samo tako sto nije ima srece na neko takmicenje da podje.
Aka zna ko moze li se doci do karata u Budimpestu nek javlja
Mi smo u start kisali doma sa Srbijom i Mađarskom, i tu je završena sva priča.
Sinoćna utakmica za 10, možda najbolja naša ikad odigrana.
3 pozicija,mislim da je to realno.
Prosuti bodovi u poslednjim minitima protiv litvanije sad stigose na naplatu.
Svaki bod je u kvalifijacijama bitan, a realno nismo za prva dva mjesta.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zasto mi ne mozemo jedan ovakav stadion napraviti
https://sportal.blic.rs/fudbal/srbij...11808185911479
Prost odgovor ne moze,glavni" u fscg da se ugradi u izgradnju... A i ko bi igrao na njemu?
Satelitski resiveri/oprema
Vjerovatno najgori momenti za naš fudbal ikad, najgoru ligu imamo vjerovatno u evropi, uništen je fudbal.
Ne bi ja poredio sa srpskom ligom ništa, mislim da bi tamo bilo koji klub iz prve lige ispljaska ovih naših prva tri bez problema.
Ne moze se porediti, nasa liga je u top 3 najgore evrope, vjerovatno zauzima prvo ili drugo mjesto.
Bruka i sramota, i onda mislimo o reprezentaciji, daleko smo mi od bilo cega ozbiljnog.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Srbija igra u Leskovac pred 1800 navijača, koliko im je odobrila Uefa.
Mogu li Bugari što da učine?
Sto se tice stadiona, a sto ce nam coce?
Svake kvalifikacije ista prica, nama trebaju da se posrece razni rezultati da bi prosli, i ono kao pa mozda bude, a neka ne bude slobodno, no nek se utakmice dobiju pa ce se proc. Da smo u grupu sa Farskim Ostrvima i San Marinom, mi bi vjerovatno trebali u zadnje kolo njihovom remiju da se nadamo da prodjemo.
Sad mi iskacu na FB neki razni isjecci od selektora i Dejo je gostovao na neku emisiju. Cini mi se da je selektor rekao da je Litvanija fudbalskija nacija od nas i kao 2:2 jbg, nije neki neuspjeh hahaha.
A ovamo Ultra CG podrzava Deja spasioca fudbala, sad je bio na MNE sport, prica i o Krajnjcaru, veli nije moga da izdrzi s njim da radi, to je bio pakao od prvog dana, pa ga nije coce moga pustit jos 3-4 utakmice ukljucujuci sa barazom da se proba pa kud pukne, makse. Spomenuo je i da je Cico vodio Hrvate i poveo ih pa su ga smijenili pred EP ili SP, nisam siguran, to je on pricao. Stagod da je, te 3-4 utakmice mu se trebalo dati.
I kako se on borio za CG fudbal dok je SCG bila i tako, da se zovu igraci iz CG za repku, necu ulazit u to.
No dako se izvuce neka Francuska ili Spanija sledece kvalifikacije da gledamo malo i majstora na djelu pod Goricom.
I davno se spomenulo na ovaj topic, i dalje stoji, busi lopte.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Al da prica za mrtvog covjeka da je pjandura kakve nije upoznao dno dna....
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
fudbalski savez i politika idu ruku pod ruku, nažalost. jedan Nemanja Vidić nije mogao biti predsjednik FSS no su kupili Džajića ka' kilo sira i postavili da ga bude maskota tog saveza a sve se pita glavni. tako i kod nas, od kad se vlast promijenila Bogdanović koji o fudbalu zna masa, jedan od najjačih igrača svoga vremena sigurno, na silu na sramotu oće da uzme savez, u tome mu pomaže Pipun sa svojim vedetama (poznatim pg šanerima). pa su tako gurali nekakve menadžere iz Srbije, pa Kaludjerovića sad Vujovića. da vidimo koga će idućeg istrošiti. mali hint - u vaterpolu vedre i oblače demokrate, a rezultate i rad selektora vidimo. posvadja se sa svim i svakim, poćera nam je dobar broj glavnih igrača
treba li nekakva promjena, naravno. al ako treba da biram izmedju Deja i Borisa Bogdanovića, ja ću vazda bit za Deja
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nama pod hitno treba jedan ovakav stadion za pg...mozda malo veci kapacitet tipa 12-14000.
Stadion pod goricom je zastidje...i nadam se da nece pravit onu istocnu tribinu nego dinamit...i napraviti krsteni fudbalski stadion da se gleda.
Ja na ovaj nas stadion nisam posao od 2005te kad su oni nasi strucnjaci aktivirali suzavac umjesto baklje ...protiv zvezde....mislio sam da mi je to poslednji dan u zivotu.
Takodje dako zavrse i onaj na Cetinju...i ono bi mogao bit lijep stadion a nista ne rade tamo evo vise godina.
Gotovo. Nikad lakšu grupu nijesmo imali niti ćemo imati. Dva propuštena boda u Litvaniji i to ti je to. Neka dobiju ovu zadnju, makar neki pozitivan osjecaj na kraju.
Ovaj Vujacic je mnogo slab igrac. Nadam se da ovaj rubezic nije tica ali bojim se da jeste
Savic u slobodnom padu igrackom, bojim se da je pri kraju.
Pobjedu ne prizeljkujem toliko jer ona znaci da ostade radulovic 100%
Poslednje na sta svi morate da malo obratite paznju, mi u ovoj poziciji nismo zbog nase igre vec zbog ostalih ishoda meceva.
Nemamo pobjedu protiv jaceg protivnika od sebe vec dugi niz godina. Ja se iskreno ne sjecam koga smo poslednji put dobili a da je jaci od nas, cini mi se dansku u gostima ono kad ga je beciraj dao.
Ima odje igraca, kad mogu svi ostali ic na prvenstvo mozemo i mi ali se stedi na trenere.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks