To je tacno, moja greska. Nissan Primera p11 1.6 benzin 73kw
A brate moraš ako ništa drugu navesti koji je auto u pitanju. A onda i koji tačno model.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To je tacno, moja greska. Nissan Primera p11 1.6 benzin 73kw
a zasto bi mijenjao citavi anlaser(ako je do njega)? servis istog je prilicno jednostavan a i jeftiniji...jer racunam da ces traziti polovni za auto staro skoro 30g, a opet neces znati sto si kupio...
Akumulator je nov tako da ne znam do cega drugog moze bit, uzeo bih novi ako bi vec do alansera bilo.
Provjeri prvo akumulator, meni se slicno desilo i mislio da je alanser kad ono akumulatoe, 2 mjeseca star bio...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Povescu ga sjutra do auto elektricara da vidim sto mu je..
Probaj da neko okrene ključ, a ti zvizni čekićem po alnaseru, možda je zaglavio malo, pa će upaliti
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
E vala grdno mjesto za akumulator
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
A skoro pa na isto mjesto (malo visocije) ti je otvor da ubacis ruku do ramena i zamijenis sijalicu u far na Opel Astru H
But if you never try, you'll never know..
Ne podsjecaj me
Ruke iskasapljene mnogo puta
Posle zamjene filtera i ulja, na Berlinga, kad se ledan pali, izbači grešku low oil pressure. Bukvalno na sekund, zapištim,bljesne greška i ništa više. Filtron filter, koji je već ranije stavljan itd. U vožnji nema toga, niti kad se pali sat, dva posle zaustavljanja.
Pregusto ulje, los filter. Nesto od toga.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ulje isto kao i vazda, filter isti. Mozda serija filtera se potrefila...
Metni Hengst ili Blueprint.
Opel corsa 1.3 dizel 55kw, čini mi se 2007 godište. Kada ide uzbrdo, kad se motor napreže pa kad dođe do dvije i po-tri hiljade obrtaja upali se lampica na kontrolnu tablu kao auto sa ključem i izgubi auto snagu i neće da vuče više. Onda u vožnji kad se to desi kad se u vožnji ugasi i upali auto na ključ vrati se vuča i opet kad se malo više nategne uzbrdo opet se upali lampica i izgubi vuču. Zadnja možda dva tri dana stoji upaljena lampica check engine. Zna li možda neko u čemu je problem, da li se radi o nekom senzoru ili nešto slično?
Sent from my SM-A305F using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Vjerovatno neki od senzora ali treba da skeniras za gresku. Bez toga nista.
Zadnjih nekoliko dana mi je u toku voznje nekoliko puta skljockala brava, kao da se auto sam zakljuca i otkljuca.
Znaci lagana voznja i odjednom pocne da skljockasto moze bit problem?
Ne znam je li od znacaja info da vec dugo vremena teze zakljucavam auto, treba jace da pritisne dugme, kao da je baterija oslabila
Vjerovatno ti je general module pod vodom.
Bmw e46 otvara gepek samo putem kljuca ili kad se ubaci u bravu,sto moze biti problem,mikroprekidac je ispravan..
Kako ti stoji brava pozadi? Horizontalno ili vertikalno?
Znate li nekog ko ima ultrazvucnu kadu? Konkretno, treba mi radi pranja karburatora, naravno, platio bi.
Sent from my iPad using Tapatalk
Znam da te ultrazvucne kade imaju ovi sto popravljaju ove manje motore kao kod motorne sege, pumpe za vodu i sl.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks