Ja textar nikad vise.
Metlice na brisačima su u sasvim dobrom stanju, ne "preskaču" kad čiste, ali ostaje trag na staklu koji traje kratko. Staklo ne djeluje čisto dok se ne osuši. Najviše liči na maglu, kao "pečati". Da li ipak treba promijeniti metlice ili može biti neki drugi razlog?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
ocisti sofersajbnu dobro spolja, alkoholom ili necim
Mene je jedan kolega odje odbio kad kupih dio za auto, nego me je savjetovao da istog tog proizvodjaca kupim u next preko njega 150€ skuplje (jer nemam popust)
I kad kupih kaže da ipak nema kad…
A do tad ok saradnja, cak sam mu 3-4 druga “nabacio” da im servisira… al dobro…
E da, posle ukapirah da me i sa fb izbrisao i sve
Sujeta na max
Strašne stvari se dešavaju....
Inace djelove sam sam uzeo od istih vele-prodajela dje bi i ostali uzeli. Imam neki popust ali zanemarljiv i poenta nabavke je bila da platim preko računa djelove a ne da uštedim na rabat, jer mi niko ne bi htio fakturisati djelove bez da mi kalemi porez na porez.
Sto se tice kvaliteta djelova, Takumi, nisu sa AliExpresa, a kakvi su to ja ne znam. Febi lanca nije bilo u ponudi. Ali recu ti da sam remenicu platio 140€ a mogao sam i za 97 da prodjem.
Filter goriva kosta 150€, daj, tako da prica ne stoji...
samo da pohvalim ljude iz karoserija.me
i ovaj put ispostovali skroz lagano sve za kangua neke sitnice...online porucio, za 3 dana stiglo sve
Audi A3 - na tablu izbacio SAFE upalim ga, radi sekund i ugasi se.
Kod koga da se povede iliti odšlepa, pošto ne može da se upali.
Ili ima neko rješenje kako ugasit SAFE?
Taj problem ima A3 i sl, u pitanju je aktivan Immo gdje se nalaziš pa da šaljem preporuke za majstora
a ona fora da se prvo raskaci akumualtor par minuta pa da nakon toga par puta upali ugasi kontakt , jer se kljuc kao sinhronizuje??? to ne radi?
Podgorica.
EKV probao da raskacim na par sati i da odradim 20 min kljuc okrenut na kontakt "da ga prepozna"
Onda 10× kontakt i ugasim al opet SAFE izbaci.
evo neka procedura za koju su neki rekli da im radi
unplug the battery cables from the battery and wait 20 min
reconnect battery cables,
hold down unlock key on fob
unlock car door mechanicaly (keep holding unlock)
insert key into keylock
turn key to on
turn key off
A što je ovo brate?Pa airbusu checklist traje kraće.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Riješismo problem.
Dodje drug sa dijagnostikom, spoji isključi mu čitanje koda veli dovedi posle nedelje napravićemo ga.
Sad stoji SAFE na tablu, al može da se vozi da ga ne šlepam.
Isključio imobilajzer. Imas li sken grešaka,da vidimo šta je uzrokovalo aktivaciju imobilajzera?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Samo smo ovo 3 minuta isključili, nisam gledao ništa jer mi auto za vikend treba, pa da me ne ostavlja po putu. Posle nedelje ćemo ga rješavat. Pa ću napisat što je bio problem. Može valjat nekome posle.
Koliko traje zamjena alansera vremenski od prilike zna li ko?
Jutros da upalim auto zavergla i neki cudan zvuk cuh, izvadim kljuc vratim da zaverglam nista kao da nisam okretao kljuc. Pretpostavljam da je alanser crkao pa me zanima koliko brzo se to moze popravit jer mi auto treba a ovako nema sanse da ga mogu upalit sem na guranje.
Ako ne mozes da pomognes nemoj onda ni odmagat, pitam jer da znam kupio bih novi i zamijenio ga ispred kuce, ali eo posto ne znam rekoh da pitam nekog ko zna, da mi ne drzi majstor auto kod sebe mjesec dana za posao koji se moze zavrsit za pola sata zato pitam.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks