je li to ovaj sto je katana sebi doveo do kuce?
Na posebnoj temi sam ucrtao trasu puta na osnovu prostornog plana Cetinja, za Nikšić nema prostorni plan (na internetu), ali mi je u toj temi odgovoreno (ne sjećam se sada ko konkretno) da će trasa novog puta većinom pratiti trasu starog puta za razliku od ove dionice kroz opštinu Cetinje.
Edit: do Čeva se trasa već vidi na google maps
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by wulfy; 13-11-23 at 18:26.
je li to ovaj sto je katana sebi doveo do kuce?
nothing comes from violence and nothing ever could
Put Cetinje - Čevo - Nikšić je planiran u drugoj polovini osamdesetih, a 1991 god. je počeo da se radi (iskopan u stjeni dio gdje će biti raskrsnica i nekih stotinjak metara puta), ali zahvaljujući ,,mladim, lijepim i pametnim” krenuše sankcije, ubrzano propadanje privrede i taj put pada u zaborav jedno 25 godina, a onda počinje ponovo da se radi uz nešto izmjenjen projekat (uglavnom smanjeni radijusi krivina). To je, ukratko, istorijat gradnje (koja još traje) ove džade.
Edit: đe Katana ima kuću? Ozbiljno pitam.
Last edited by wulfy; 13-11-23 at 19:06.
tacno tamo dje je krenuo da pravi sebi put nakon toliko godina
nothing comes from violence and nothing ever could
Bolje da Paraca ima kucu i imanje na trasi prije bi se zavrsilo....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Last edited by Biznismen Podgorica; 13-11-23 at 19:53.
Oće li ovo Jadovov kandidat da se imenuje glasovima df i dps?
https://www.dan.co.me/vijesti/ekonomija/damjanovic-najblizi-mjestu-guvernera-centralne-banke-5208051
Nema vise diskriminacije Srba u Crnoj Gori, sada i zvanicno
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Teška sudbina.
Baš žalosno.
"Laušević je tad bio u zenitu popularnosti i u predstavi je igrao naslovnu ulogu, za koju je dobio Sterijinu nagradu 1990. u Novom Sadu, ali i mnoge druge. Poslije toga Lauševićev život postao je pakao. Pripadnici Srpskog omladinskog bloka i Srpske svetosavske stranke koji su prekinuli predstavu, počeli su da proganjaju Lauševića, prekidali su mu predstave, čekali ga ispred stana, prijetili smrću njemu i njegovoj porodici."
https://m.cdm.me/kultura/preminuo-zarko-lausevic/
"Osuđen je na 13 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva. Presuda je, nakon žalbi, potvrđena 1994. godine. Kaznu je izdržavao u Spužu i Požarevcu. Nakon ukidanja presude od strane Saveznog suda, po ponovnom pretresu februara 1998. godine, izrečena mu je kazna od četiri godine zatvora zbog dvostrukog ubistva u prekoračenju nužne odbrane. Budući da je u tom trenutku već izdržao 4,5 godine, pušten je na slobodu."
https://24sedam.rs/hronika/vesti/233...30-godina/vest
"Mnogo toga je smetalo onima koji su došli da prekinu predstavu, pa i to što je Sveti Sava u njoj pre nego što se zamonašio vodio ljubav..."
"Na jednom predavanju na Pravnom fakultetu u Beogradu, pre četiri godine, Fila je tadašnjim studentima opisao svoje viđenje tog suđenja. Suđenje u Crnoj Gori, ispričao je Fila, bilo je pod uticajem "male sredine", a situacija se, kako je ocenio, vrlo brzo otrgla kontroli. Da su se svi pridržavali Njegoševe "Zlo činiti od zla braneći se, tu zločinstva nema nikakvog", kako je rekao Fila, postupak ne bi trajao toliko dugo."
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Lausevic - UBICA
dzukac pobio djecu pih
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Radović kandidat za guvernera Centralne banke Crne Gore
Prema nezvaničnim informacijama Vijesti predsjednik države Jakov Milatović obavio je neformalne konsulatacije sa partijama u Skupštini koje treba da glasaju o njegovom predlogu
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...anke-crne-gore
Kako sad ovo, strucnjaci sa foruma su rekli drugacije, nemoguce, ne vjerujem u ovo...
Ne, ne, mislio sam od Nk, to je vjerovatno onaj prastara džada preko Broçanca.
Forever young, i want to be forever young
Prošao sam pored tog lokala desetak minuta prije nego što se desila pucnjava. Inače, sestra jednog od ubijenih priča prilično drugačiju priču od one koju je on ispričao policiji. Ako nisam što pobrkao.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nisam ni bio rodjen kad se to desilo.
Moja majka se druzila sa njim i bila tu i ispričala mi je tu priču prije iha ha i dobro sam je zapamtio.
Zivjeo je u ulaz pored alpe bara a moja majka zgrada preko puta (dvorisna strana) i onda ne vjerujem da narod ima obraza da prica/komentarise kurir i PG price iz 21vijeka.
Eto i kako je on završio onakva veličina (bježao po svijetu-zatvor-bolesti) i umro u istima...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks