Evo i mene žena danas opuča da uzimamo mašinu za sušenje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imate li za preporuku masinu za susenje vesa?
Ne moze se vise bez toga
Cijene iz hr i u lidl me ne iteresuju![]()
Evo i mene žena danas opuča da uzimamo mašinu za sušenje
Zato sam i napisao ne moze se vise bez toga ahahhaha
Ne mogu slusat vise![]()
Izgleda da nijesam sam
Pitajte zene znaju li da se susenjem vesa u masinama, roba skuplja, i to zna da bude poprilicno.![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dosta smo i izdržali
Ja kupih mašinu za susenje beko DF 7412, sa toplotnom pumpom, odlična je.
Ja gledam neku electrolux, nesto znam kad sam radio kuhinju govorili su electrolux je kao odlican
Ako se ko ne javi, pratim osjecaj![]()
Ja imam
Podignem ovaj poklopac gore, primakne se susara i veseli te boze, sve se za cas osusi. Do kad cu izdrzat vidjecemo![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Malo ga i nadimis isto
Ja sam makao sporet ove godine, nema sanse vise da se bakcem sa drvima
Ajmo redom:
- mašina za sušenje veša je ogroman potrošač struje
- nikada ne kupujte kombinovane, ako vam treba mašina za sušenje kupite odvojeno od veš mašine
- ako vam stan/kuća nije urađena kako treba (termoprekidi, izolacija,...) neminovno je da se zbog pojavi buđ
- veš koji se suši u mašini više se skuplja naspram sušenja prirodnim putem
- dezinfekcija (toplotna) krpa, posteljine, peškira i ostalog veša je efikasna pa ne treba peglati.
Sent from my Motorola 8400
Vas dvojica ste bas zanemarili da su sve domacice vec iznijele misljenje o ajvaru u teglama na temi u zaglavlju, a i domacini bog'me.
Puterke je juce bilo u onoj trafici u Moskovskoj, za kamionsku ne znam nikog ko je tamo obrnuo u zadnjih godinu dana.
Mi smo prosle godine uzeli Bosh sa toplotnom pumpom. Zimi se ne gasi,ljeti je manje koristimo. Npr peskiri osuseni u njoj ili na zici ne mogu se uporediti koliko budu meksi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi smo uzeli Indesitovu masinu za susenje jos prije 13godina jos u Neptun dok je radio ,iskljucivo je koristimo zimi ,to je najbolja stvar sto je uzeta ,sto se tice skupljanja robe ,sa tim nismo imali problema jer samo treba pratiti programe kao i na masini za pranje . Osjetljive stvari treba susiti na program predvidjen za to i nebi trebalo da bude problema sa skupljanjem .
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ljetos sam par puta čula meni se čini na rtcg izvođenje naše pjesme (bješe li himna ili neka druga pjesma) tri/četri đevojke na violini, scena je Biogradsko jezero. Da ne zna ko ima li video toga na yt ne mogah naći?
Dim sum.
Gdje se može kupiti izopropil alkohol recimo 90%-tni ?
Dje kod nas da uzmem dobre, kvalitetne usb C i usb A kablove ?
Kupio sam nedavno Anker power bank 24 000 mAh pa bih da uzmem i kablove.
Đe se može izvadit brzi covid test za dž?
Koliko košta to sad u privatne laboratorije?
Treba mi radi posjete pacijentu u KBC.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ja mislim da su ti testovi sad dosta jeftini, tipa 10e.
Po apotekama vjerovatno imaju brzi 'self-testovi' ali to ti ne vrijedi za tu namjenu jer ti treba papir da si negativan.
Po domovima zdravlja i sl. bi vjerovatno cekao previse.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks