Arsenal
Aston Villa
Chelsea
Everton
Fulham
Liverpool
Manchester City
Manchester United
Newcastle
Tottenham
West Ham
Burnley
Crystal Palace
Sheffield United
Wolves
Bournemouth
Brighton
Luton
Nottingham
Brentford
izazivanje sudbine bez ikakve potrebe.
1-0, drugi ponisten, chelsea ne moze sa zivotom da se sastavi, a ovi mentoli startuju kao da gube 0-4. prvo udogie... cista lopta, ali sto ce ti dvije noge? romero sutiranje sa zemlje, komotno mogao crveni. i onda crveni i penal zbog sutiranja lopte. onakav crveni je preprosle sezone ponisten na arbitrazi (mislim grossu, ali vrlo vjerovatno nekom drugom), ali ovo ne vjerujem da ce biti, jer romero.
i onda, igramo visoku liniju sa dierom i hojbjergom na centralnim bekovima, ovi ne mogu pola sata da prebace loptu bilo gdje na 20 ari zemlje. presing od 9 igraca igra 5. bentancur sa 2 metra pored gola, pa son ono sto obicno daje nije sutnuo najcistije za 2-2... potpuno suluda utakmica.
narednu, ko zna ko ce igrati pozadi. 3/4 startera out.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
neshvatljiva odluka Bentacura da onamo glavom ulijeće kad je mogao nogu da otvori..
Ako nas istorija čemu uči jeste da sad kreće downfall Spursa, ali možda Postecoglu uspije da ih zadrži na pravom kursu
a malo je odskocila gnjilo, ni za nogu ni za glavu.
ne znam ni sto je dier visio u ociglednom ofsajdu dva puta na drugoj stativi, a niko ga ne cuva.
malo pozitivnih vijesti za kolegu @moon safari, Richarlison ide na operaciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kakva liga
https://www.bbc.com/sport/football/67346339.amp
Anthony Taylor will return to the Premier League to referee Sunday's game between Chelsea and Manchester City after his demotion to the Championship.
Posle ovoga što radi mjesecima, od finala Lige Evrope pa nadalje otkad se pomno prati.
Sudije su jedna kasta kojoj očigledno niko ništa ne može.
Evo ga, čuveni bottle job u režiji glavnog aktera - Tottenham Hotspur
ovakav poraz može samo Spursima da se desi i nikom više
@moon safari je li C na fantasy s namjerom?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Crkli su u finišu i posljedično popustili. A cijelo vrijeme mislim kako Dier i Davies nisu toliko loši s obzirom na to da su iznuđeno rješenje, i na kraju im se Lemina zavuče između i iza. Sarabia okrenuo utakmicu, gol mu je kandidat za gol mjeseca, tu ništa nisu mogli.
Prva dva padoše ove god na Molineux
previše fali Maddison, zadnjih 15tak minuta svaki drugi pas je loš bio
dobro je, univerzum se polako vraca u normalu.
a ovo je bilo naivno i za tottenhamove standarde. 89:45, mrtva lopta ide ka golmanu na 16, umjesto da je prihvati, isprati do gol linije, ubije pola minuta - minut, opali je gore, oni odmah krenuli da igraju, dier grijesi i iz auta pada gol. drugi neminovan bio.
a ocekivao sam i gore od ovoga, tako da je s namjerom. imao je onaj zicer pocetkom drugog, sutnuo kao tudjom nogom. vjerovatno cu imati standardnih 25 poena na klupi.
Last edited by moon safari; 11-11-23 at 15:42.
tim sa najboljom formom u ligi je ........
united.
4 pobjede iz 5.
najbolje da ne falim Chelsea više
jedan od najboljih mečeva u poslednjih par godina. Rodri je najbolji zadnji vezni na svijetu, čoek daje odlučujuće golove
Samo u BPL može ovakav klasik, tempo i drama
Strašan meč.
Ne volim Čelsi ali mi je milo te ne dobi Šiti.
negdje nedavno pomenuh drugu kako odavno nije bio neki 4-4 klasik. utakmica i po.
ovaj Gvardiola je lud čoek. Akanji na zadnjeg veznog u pojedinim momentima meča. ovaj bi i od mene napravio nešto u životuzasluženo City, igraju (za sad) u brzini više u odnosu na Liverpool
Izvanredan meč Tottenham - Villa, više se desilo u 25 minuta ovđe nego u cijeloj sezoni pojedinih timova.
svaka čast ekipi koja igra sa štoperskim parom Emerson Royal/Ben Davies i primi samo jedan gol za nekih 55min igre. Udogie (Destiny jel to najbolje ime nekog fudbalera u ligi?) mnogo jako dobar igrač. ja znam da se @moon safari neće složiti al Lo Celso je top igrač
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks