Novak u grupi su Runeom, Sinner i Tsitsiem. druga grupa - Carlos, Daniil, Rublev i Zverev. dakle polufinale neko moguće sa Carlosom il Daniilom
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A vidi ga, ka da je quarterbac sa nekog Ivy league collega
Forever young, i want to be forever young
E e,samo shto je placen bolje no sve manekenke zajedno da nosi ovu Reneovu jaknu,sat...
...
Kako Siner ubi Cicija, greeeote...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Tsitsi bolje da sluša Badosu, tad je nešto i od onog njegovog tenisa i pokazivao. glavni krivac za ovo njegovo amatersko igranje tenisa je ova budala od oca mu. kad se sjetim BH na onom RGu kad je igrao finale i ovoga u zadnjih pola godine kao da nije isti igrač. više i ne zna da ga udara kako treba. pozicioniranje za udarac loše, 90% vremena il kasni na lopticu il nogama ne radi posao. Sinner vrlo opasan. kako fata ove uglove FH, kao Kei nekad
Tsitsipas je penal, sa ili bez oca. Momak je potpuno glavom prska, i ostavi li ga ova prepelica ne bi me cudilo da upane u depru i ode u penziju. Prije je nedje izjavio da mu nije cilj GS, no da bude #1 na svijet, cak i korak ide dalje da on i Badosa budu #1 u isto vrijeme. Sad veli bitnije je osvojit ovaj zavrsni turnir no ijedan GS, teze je ovo ono (zato sto je uzeo jedan, a 0 GS).
Prskalica.
Sinner je u brutalnu formu i bas sam odusevljen njegovom igrom zadnja dva mjeseca, iskidao je i Meda i Alkaraza, steta sto ga sjebase u Pariz jer bi doslo do meca sa Djokovicem, a evo cemo ovdje vidjet, mislim da ce bit spektakl, ne bi me cudilo i u finale da se sretnu.
Alkaraz mi se cini bas takticke probleme ima u igru, on kako je zacrta tako ce, i nece da se prilagodi. Gledam ga sa Sinerom, oce da se nadjacava u udarcima, a ovaj jace udara, al zapeo pa zapeo i prospe ga Siner. Plus i pritisak i sve.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
njegove izjave su niđe veze kao i ponašanje, sa sve onim budalastim odlascima u toalet po 15-20 min bez potrebe. ali ja pričam o tenisu. dakle njegovi udarci su na momente amaterski, kretanje na nivou nekog 271. igrača svijeta. taj FH njegov je odličan, sad vrlo često liči na onaj kakav je igrala Sara Errani. o BH da ne pričamo, za rubriku smiješna strana sporta. to se rješava sa trenerom (odličnim). eo imamo primjer Runea (šta god ko mislio njemu) al se vidi Beckerova ruka, i odlična stvar za tenis je što mu je on trener
Novak sporije ušao u meč, na drugi servis ga je Holger par puta kaznio što je netipično
Last edited by outline; 12-11-23 at 21:13.
Na iskustvo ovo izvuče
dobar je Rune, nema šta. od RGa ako ne griješim Novak je izgubio samo dva TBa. jedan od Carlosa u finalu W i jedan od Holgera u Parizu
Reko li ja đe da je ovaj Rune ništa roba ili me Alchajmer buca ?
Što čini Djoković sa duplim greškama.
Ovaj je lik toliko gadan da se ne može ni igrati protiv njega.
kako polomi one reketečudan lik je Holger
Na kraj će se rukovat sa ispruženim srednjim prstom, ka onaj fini čeh...
Lagano ga odradi u 3set.
Ne bi me cudilo da Rune bude taman kao Djokovic nesto. Da izraste u mnogo ozbiljnijeg i opasnijeg igraca cak i od Alkaraza i svih ostalih. Podsjeca me na Novaka kad je bio mladji, stalni problemi sa fitnesom... Jednom kad i ako rijesi taj problem, bice monstrum.
umije da izvuče iz Novaka ono najbolje, i da ga natjera da igra na najvećem broju obrtaja. nekome je simpatičan a dostini odvratan. opet i to mu je zajednička stvar sa Novakom. pun pogodak saradnja sa Borisom. očekujem Holgera u polufinalima GSa, uz neki dobar žrijeb što da ne i u finalu
Vodi Zverev 1:3 u 1set ali mu ni to nije bilo dovoljno.
Zveki grize koliko moze. Nema odje lakih meceva, Karlito...
Zverev leže ovakvi uslovi. uostalom, 2021. godine je u manje od 24h dobio Novaka i Daniila. prošle godine je sjajan tenis igrao na onom RGu nego ga je povreda spriječila da možda Nadala odvede i u 5 setova
Pao je Carlito psihički, preveliki je pritisak na tog malog, ubiše ga sa predikcijama za prestizanje svih mogućih rekorda, a malo danak uzima i duga sezona, tj. sami njen kraj, izginu mali na svim frontovima
Ono kad pade Zverev - koliko se bio prepao mislio sam izgubice.
Ali malo mu je trebalo.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks