https://m.cdm.me/ekonomija/nema-od-c...e-u-kreditima/
Zivotni standard ili borba za Ukrajinu, Palestinu, Fotelju,Partiju....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
https://m.cdm.me/ekonomija/nema-od-c...e-u-kreditima/
Zivotni standard ili borba za Ukrajinu, Palestinu, Fotelju,Partiju....
bez obzira ko šta misli o dotičnoj al ovo je bruka i sramota. i da zvaničnici ove države ćute na ovo konstantno vrijedjanje naroda od strane fašista iz BG koji potiču iz snsa il koji su plaćeni od njih
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr...9CkxkBkP5GeorU
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 12-11-23 at 19:15.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
možda zato što mu ne bi bilo svejedno da ga narkodilerov čoek u policiji otkuca narkodileru
She is only here to annoy herself!
zamimljivo da naš prezidente i premijer uredno ćute na izlive fašizma od strane posranog ratnog zločinca upućene nekome iz CG. zato su ipak reagovale gradonačelnica PG i ministarka
Troje ljudi na forum je napisalo "prijavi ga" ali niko ne zna da mi objasni kome i kako, da li auto treba da se fotografise, kome se to salje, informacija bi koristila i drugim forumasima.. Pricase skoro neki lik iz NVO sektora da je nekad bila neka for(m)a na nekom sajtu da se to prijavi, ali da to vise ne postoji.. Napredujemo..
Sto se tice dilera planirao sam da ga prijavim, neke zivotne situacije su me sprjecavale u tome, plus nekad sam generalno osoba koja malo duze vata zalet za razne stvari, a i htio sam da se informisem kod drugara koji radi u MUP kakva je procedura jer nes nemam iskustva sa tim...
...a ni previse povjerenja u institucije. Jer ovaj je hiperjavni diler, samo je ostalo jos da iznese ispred zgrade stolicu i gajbu i da prodaje kokain ki paprike, sitan je diler inace ali svak zivi zna cim se bavi, po nekoj logici tesko da nema on ili onaj za koga prodaje neku institucionalnu zastitu...a moguce i da se oni prosto ne bave svim tim..
Nedje je prije nekoliko mjeseci kroz kvart patrolirala policija sa 2 auta sa policajcima u civilu ali sa znackama, izlazili iz auta snjuvali su tu u neke mracne uglove kao da su nes trazili, pitao sam ih da li im treba neka informacija, pitao me da li je kvart miran, rekao sam da relativno jeste ali da ima narkodilerisanja... Samo je odmahnuo rukom..nista nije ni rekao..ni prijavi ga, ni ko je ni sta je, ni bilo kakvu uputu, mogao je uzeti moj broj telefona jer je to bilo kasno uvece za neke price tu i sad..mogao me povezati sa inspektorom za suzbijanje te vrste kriminala..
Prosto ga to nije zanimalo..
To je nasa policija..
Ipak razmisljam da ga prijavim ali kao sto rekoh prvo bih se konsultovao sa drugarom koji je neka vrsta inspektora tamo..
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Što se bunite, ada neće je u Čačak ponijet.
https://www.novosti.rs/drustvo/vesti...-nasledja-foto
Da budem objektivan prema policiji, bilo je i ok iskustava, jednom podavno sam prijavio da neki momcici ostavljaju kutiju sa necim iza zgrade, znao sam da se radi o drogi samo nisam bio 100% siguran kojoj, prica nema veze sa gorepomenutim narkodilerom, on je tad bio ok, diler je postao sad za vrijeme ove vlasti, uglavnom zovnem ih i zajedno nadjemo tamo marihuanu, bjez ti sad da te ko ne vidi od tija, oni su tu zovnuli jos neke kolege, pa forenzicare, pa svijetlo da sve to osvijetle, fotografisu, izgledalo je profi..
Zvao sam ih vise puta glede marihuane, tad mi je jedan policajac/inspektor rekao da memorisem njegov sluzbeni broj telefona i da zovem njega ubuduce da ne moram zvati centralu ak sto primijetim, jer ja sam tezio tome da ih uvate na lice mjesta..eo sad kopah po telefonu i nadjoh taj broj, ostao od 2021. god...
A onda ljetos pokusaj provaljivanja auta mog oca...i opet katastrofalno reagovanje policije..
Sve u svemu nije sve crno..
Ali je tamno. Sivo. Namraceno..
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Meni je zanimljivo da je Seselj ovu knjigu najavio na Happy tv-u u januaru i da smo tada imali veoma blago ili slobodno se moze reci nikakvo reagovanje. Cak se ja msm iz iste emisije Draginja ufatila oko one gadosti za Cetinjanke i odgovorila na isti nacin dje je pisala o moralu Srbijanki za vrijeme Turaka.
Interesantno kako na ove gluposti nasijedaju goveda iz nove vlade i trckarajuci da osude i puvnu u rcma mafijasima iz dpsdp.
Last edited by hercules; 13-11-23 at 08:57.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Nadam se da ce hrvatskog knjizevnika zabraniti
Zanimljivo kako skacu na Seselja isti oni koji su samo prije par dana branili govor mrznje kao slobodu govora a da ne govorim sto cute na mnoge izlive mrznje. Ne moze se osuditi jedno a braniti drugo. Svaki govor mrznje uvijek i svuda treba osuditi, a od tog govora mrznje gora je samo selektivna osuda.
Zanimljivo stvarno. Protiv onako finog covjeka.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ja sam prvi bio protiv politike draginje vuksanovic stankovic,ali ovo montenegrinska kurveshtija je za osudu. I to sto niko ne obraća pažnju na ovo montenegrinska,sto je naziv za one crnogorce koji nisu “pravi” crnogorci nego neki otpadnici…
A ovo sto se tiče Boke postavljah skoro,bilo je još tekstova na in4s prije par dana,očigledno neki nisu zadovoljni padom sdRpsa i temeljnim ugovorom,pa evo sad i sa famoznim popisom. Hrana za nacionaliste
možda Oliveru Injac il Maidu zabolje ona rabota za dps no jednostavno reaguju na govor mržnje koji dolazi od fašiste koji je prije 30tak godina palio momke da idu u njegovo ime da ubijaju po Bosni i da ginu za 'njegovo srpstvo'. a možda i jer su gradjanke ove države koje fašisti sponzorisani od strane snsa eo pljuju unazad neko vrijeme a vi samo imate da kažete - a nema veze
Ja nisam govorio o tom covjeku nego o odredjenoj grupi ljudi koji jedan dan brane govor mrznje a drugi dan osudjuju govor mrznje.
Ovaj naslov knjige je svaku osudu i treba ga osuditi najzesce, ali po meni oni koji brane bilo koji vid mrznje nemaju pravo bilo sta da osudjuju.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks