Ne radi mi grijanje kako treba, tj lijeva strana je ok, na sredini od dva izduva lijevi duva mlak vazduh a oba lijeva hladan kao da je klima na minimum.
Sta moze biti?
A3 8V FL 85kw
Sent from my S22+ using Tapatalk
S cim cu je ocistit najbolje?
Ne radi mi grijanje kako treba, tj lijeva strana je ok, na sredini od dva izduva lijevi duva mlak vazduh a oba lijeva hladan kao da je klima na minimum.
Sta moze biti?
A3 8V FL 85kw
Sent from my S22+ using Tapatalk
Neki od senzora temperature, blokirana klapna…
Prema tome, šta da ti kažem?
Tako je meni bilo,oni sundjercici ako su ti ispadali iz ventilacije,mora da se one mijenja. Vecina boljka vag starije generacije.
Cijela instrument tabla ide napolje,to se mijenja oko 130e izaslo.
Posle toga manje od pola drzim grijanje,sporet na drva u auto
Sent from my 22101316G using Tapatalk
Auto bilo parkirano na kisi, nije se vozilo, suvo bilo prije toga...sad pod - tepih skroz mokar na vozacevom mjestu i pozadi...kod suvozaca je suvo. Skinuti tapaciri na vratima, tu se ne zadrzava voda, cisceni odvodi u vratima...moguce da su kederi problem? Izmedju sasije i vrata pa vrata ne dihtuju dobro? Ili ima jos nedje tih odvodnih kanalica?
Ima ali ne znam gdje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Momci... Izgleda da su vesele devedesete ponovo dosle. Neko je sinoc pokusao da mi skine bosch aero twin metlicu i kad je slomio adapter, tj kacenje iste pustio je metalni nosac brisaca i slomio mi sofersajbnu
Prije nego se eventualno preselim na Kamčatku zelim da nadjem po mogucnosti originalnu prednju sofersajbnu za megana 3. Vratnica i smokovac nemaju.
Gdje da gledam a da nije 'alliance'? Necu vam ni reci koliko traze za istu jer mi vjerovatno ne bi ni vjerovali...
Nevjerovatno ako je bas to slucaj...koliko traze, 700?
Jes, no aj sa kosova udji u srb... Bolje u Mkd![]()
Last edited by zubizaretta; 11-11-23 at 15:35.
Pa kupio bih mu 3 metlice da je pitao, ovo je banglades, nove devedesete....
Dje kupit lance za snijeg, za dimenziju 215/55/17? Ima nesto u Okov, gledam na sajt, ali ne znam koji su koji..
Ajde kad je auto novo i izvezeno iz salona pa dok ne stignu tablice se drzi istampano koji je model auta, na mjestu dje su tablice predvidjene, ali kad je auto deset godina staro u cemu je fora?
Stavi cajnizijum slobodno...ni taj "OEM" kod ovlascenog ti nece bit istog kvaliteta koji je dosao na auto...
Bas cu pogledat koja mi je trenutno na sluzbeno, 2-3 smo promijenili zamjenske, ova za sad drzi dobro![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks