Odvalis nekoga od batina i ne goni se po sluzbenoj duznosti?
Koje to rimsko pravo je to tako odredilo?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
u duhu teme jedan niz
https://x.com/mardzori_p/status/1722...lpm6aoxA_n2W6A
nothing comes from violence and nothing ever could
Odvalis nekoga od batina i ne goni se po sluzbenoj duznosti?
Koje to rimsko pravo je to tako odredilo?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ani-sa-slobode
Evo zasto nije prijavila sto da trosi ruku na pisanje kad vec zna sto ce da bude nadam se da ovaj kad izadje iz bolnice da nadje tuziteljku pa da isto to uradi i da kaže da ju je pomijesao sa ovim
Last edited by Beton; 09-11-23 at 19:42.
kakvo tužilaštvo takva i država
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moze li se znati ko je dezurno Tuzitelj , cisto po imenu i prezimenu vjerovatno je procedura takva, mozda su se i izmirili...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Evo da se i ja slozim sa Tripleticom, vodjen svojim iskustvima...
Jedno od skorijih... da ih ne nabrajam sve jer nije tema za to..
Ja u sobi cujem neki vapaj, plac, dernjavu... izlazim na prozor i vidim momka kako sutira djevojku. Zovem policiju jer znam da se vrzmaju tuda vazda i da im treba 5 minuta da dodju.
U medjuvremenu nailazi momak i pokusava da obrani djevojku a djevojka pocne njega da udara, da ga psuje i da mu pridikuje sto ne gleda svoja posla..
Momak ni kriv ni duzan za malo nije popio batine i od djevojke nenormalne i od momka (koji izgleda vise voli da bije djevojke pa ovoga momka nije dirao).
Policija dosla, djevojka i njih pocerala i rekla im da je sve u redu, iako se do tad vukla po podu.
Vise puta sam imao slicne situacije, bilo da gledam ili prilazim u misljenju da radim nesto dobro a onda se brzo pokajem.
Sledeci put najvjerovatnije ne bi nista ni radio nego samo iskulirao jer je ovaj narod nenormalan skroz i treba se samo drzat' dalje od svih.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Uradiš šta je do tebe, nebitno oće li se pokazat da je i ženska nenormalna. Neka jedan u deset slučajeva bude da si pomogao da neko ozbiljno ne nastrada, to je velika stvar.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovo konkretno nije bilo nasilje u porodici, nego na javnom mjestu. Zato, ako policajac koji je odradio nije to proslijedio tužiocu na kvalifikaciju, treba da ide u čuvare parkinga.
Ako jeste, a tužilac nije našo osnov da tu nešto goni, onda on neka ide u advokate.
Što mislite, um koji može da isprebija đevojku tako, što je sledeće što može da uradi...
Kao roditelj ženskog đeteta, sve češće mi padne na pamet koliko je starocrnogorsko običajno pravo za neke stvari imalo jasnije poglede.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
"Insajderska reportaža" a lik razgovarao samo sa Milom i učesnicima Cetinjskog foruma
Inače, u tekstu piše da Spajić "nije zvao" HGI i BS - što uopšte nije istina
https://www.telegram.hr/politika-kri...euzeli-drzavu/
KATASTAR BIJELO POLJE
HADŽIBEGOVIĆ: NAPADNUT SAM U ZGRADI TUŽILAŠTVA U BIJELOM POLJU “OBJEMA RUKAMA ME UHVATIO ZA VRAT”
Bjelopoljac Hajro Hadžibegović došao je danas u zgradu tužilaštva u Bijelom Polju, sa namjerom da se raspita oko katastarskog prepisa na osnovu kojeg je kako tvrdi njegova nepokretna imovina bez njegove saglasnosti otuđena.
Hadžibegović tvrdi da je napdanut od strane službenika kojem je dao da pogleda papire koje je ponio sa sobom.
“Objema rukama me uhvatio za vrat, stezao i govori mi ,,Mrš napolje, mrš napolje...., nakon toga je sklonio ruke sa mog vrata i otvorenim šakama me je udario, istovremeno, po licu. Ja sam mu tražio da mi vrati papire, bukvalno sam mu ih uzeo iz ruku i izašao iz kancelarije", navodi Hajro Hadžibegović u izjavi u MUP-u.
Slučaj je kaže prijavio policajcu kojeg je zatekao u prostorijama Tužilaštva a on ga je uputio u OB Bijelo Polje.
Napomenuo je da se i dalje osjeća ugroženim od ponašanja ovog lica i naglasio da mu je tokom opisanog ponašanja od strane tog službenika suda pala slušalica od slušnog aparata koji nosi na oba uva.
"Ja sam 80% invalid, imam pored problema sa sluhom i dijabetis", kazao je na kraju izjave.
Milović pisao Novoviću: Artan Kurti nezakonito brisan iz kaznene evidencije
https://www.cdm.me/hronika/milovic-p...ne-evidencije/
U dokumentu koji će biti upućen Novoviću ministar pravde Andrej Milović navodi da su na osnovu uvida u kompletirane spise predmeta za Artana Kurija, u postupku njegove rehabilitacije kao osuđenog, službenice tog ministarstva T.P. i N.R. izvršile nezakonito brisanje kazne iz Registra kaznene evidencije i da je za to morao znati doskorašnji ministar Marko Kovač.
#Nedajtemudapobjegne
Love, peace and respect.
hah, mora da su mu dali akovica za dz nekad davno, da ga spaaasi
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...aza-o-pretresu
NOVO DOBA
Sad je drugo vrijeme
sad je novo doba
i sve sto je valjalo prije
sad ne valja boba
![]()
Love, peace and respect.
Уз Ива Голдстајна (Голдштајна) једини озбиљни лик на Цетињском форуму, чудно ми је како су до њих дошли.
Иначе имао изјаву (ваљда из 2020те) коју не могу да нађем, да уопште није схватао ситуацију у ЦГ и како то литије да су се десиле, док није дошао па су му објаснили, као и сад.
У једном је у праву, у Хрватској се нико не обазире на ЦГ, нити се баве нити их интересује, ето онај Мусић нешто схвата, осим њега само неки срби из Хрватске који су тамо јелте небитни такође.
Last edited by Mstislav; 10-11-23 at 10:53.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kakva je ovo hrvatska verzija Ljuba Filipovica ?![]()
100 eura montaza klime
Obrve 250 eura...
Ako se ne uvede taksa na radio prijemnik u autu,na GSM karticu, dok me neko opet ne ubijedi da je gorivo luksuz pa makar i metaforički putem transparenta "sirotinjo napuši se 'onoga' " i ja to prihvatim kao kompliment,ja mislim da ovi neće dugo.Ako uspiju u gore navedenom...prognoziram im mirno more do...tamo neđe...2054-te
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Šta je frka sa Željezarom? Milutin sa nekim ljudima koji prijete radnicima, Maksim podnio ostavku, 200 iljada poreskog duga plaćeno od para kojima se ne zna porijeklo a mogu bit jedino isplaćene mimo pravila od epcg...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
To su uspješni poslovni ljudi. Maksim je napravio maksimum u toj firmi i sada se povlači jer dalje i bolje više ne može. Da ne bi kvario poslovni rezultat i imidž vrijeme je da pređe u neku drugu firmu.
Takvi stručnjaci i od najgore firme napravili bi giganta.
P.S. Sad bi se Mojsije javio i napisao, a da nije obrnuto?
Nego pošto su ovo njegovi neće se javiti i čuti.
Last edited by mneonly; 10-11-23 at 14:33.
Love, peace and respect.
Katana na aparatyy
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-560000-dolara
Ovo je meni poraz nego se ne moze zbog funcionerskih naknada...USA dosta pomaze sudstvo da nema donacija i od prije za sudstvo tuzilastvo mrka kapa.... funkionerske nadoknade....
Aj ovo ođe zamalo u skolstvo ali bolje ođe..
ZBOG TUČE OSNOVACA PRIJAVE ZA RODITELJE, DJECI VASPITNE MJERE
Po nezvaničnim saznanjima Televizije Vijesti, tuči su prethodile uvrede jednog učenika petog razreda upućene učenici četvrtog razreda. Ona se požalila svom starijem bratu iz osmog razreda koji se potom potukao sa takođe učenikom osmog razreda, inače prijateljem dječaka koji je navodno vrijeđao učenicu.
Na društvenim mrežama objavljen je uznemirujući snimak tuče dva učenika osmog razreda Osnovne škole "Džafer Nikočević" iz Gusinja.
Policija je zbog toga, kako saznaje Televizija Vijesti, podnijela prekršajnu prijavu protiv njihovih roditelja zbog zanemarivanja, a učesnike tuče čekaju vaspitne mjere.
U slučaj su se uključili i Centar za socijalni rad i Uprava škole.
Izvor: TV Vijesti
Novinarka: Alisa Hajdarpašić
https://www.facebook.com/share/v/bpF...ibextid=xfxF2i
Kad se prije ova novinarka presalta na ekavicu? Do prije pola godine bila urednica jutarnjeg na Rtcg. Nevjerovatno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks