kad pomenuste sir, nas diskont, domaci pljus iz kante na pod i nazad na tacnu
Što se Gintaša tiče, preporuka za Nikšićanina koji radi u tandemu s majkom (prvi su desno, na lijevi ulaz kad se uđe) imaju širok asortiman sireva ali ja uglavnom zbog kajmaka kod njih dolazim, prva liga mladi kajmak imaju![]()
Last edited by BiTrAtE; 07-11-23 at 12:07.
kad pomenuste sir, nas diskont, domaci pljus iz kante na pod i nazad na tacnu
nothing comes from violence and nothing ever could
Ajd slikaj zadnju stranu pakovanja
Mozda da vidi je li kao kisjela voda knjaz milos sa ukusom limuna (sa 0.01% limunovog soka) :P
Evo neki na recenzijama kažu da je strašno što su u zaglavlju čokolade stavili "No Guilt" - takve marketing trikove ne podržavaju...
Dim sum.
Ma ne, nego jer je be'šećera pa da vidim zaslađivače. Ovi su ok E960 i E968
Ja kupujem odlican Pljevaljski sir u Lidl kod Dubrovnika 🥹
Ja sam ne tako davno u Aromi uzimao neki odlicni 'kolasinski lisnati u kajmaku', dolazio je jednom sedmicno ali sam prilicno siguran da ga vise nema, tj. ne dolazi.
Last edited by Fidel Castro; 09-11-23 at 10:08.
--------------------------
Do Not Disturb.
Franca ima dobar bjelopoljski sir
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ima li dje da se nadje ovo bilo je U Voli sad vise NEMA..
Sent from my RMX3363 using Tapatalk
Slika je dosta mala i ne vidim što je, ako je neka zdraba hrana, pogledaj u Cosmetics.
Evo veca slika, da pomognem kolegi
![]()
Do Not Disturb.
Kakva guzva po prodavnicama danas, sreca pa sam juce kupio da imam ova nekolika dana zbog praznika. Uzeo sam onaj ajvar vitaminka 4e u voli - svidja mi se...kao i amanti sir sa maslinama, jeste skuplji ali je dosta dobar (preko 20e je kg).
Ja sam samo ušao na vrata Voilia u Bazaru i okrenuo se. Kao da neće prodavnice raditi makar 10 dana.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa dobro, zaista niko nije mogao da ocekuje da ce danas bit' velike guzve po prodavnicama...
Do Not Disturb.
Pa ludilo...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Deflacija, veli. A ovo bilo 45-55 centi.
Nema onih ...kako se popularno zovu,list,nemam pojma aj,nemaih uglavnom godinama.
...
Bas sam o zvakama pricao neki dan... Ne tako davno sam ih 40 centi placao.. prije po' godine su bile 60 centi. Sad evo odose prakticno na euro.
Pakao Dante.
Do Not Disturb.
ne moze coek vise ni dostojanstveno da zvace zvaku
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks