Originally Posted by
amnesiac
Radi Lalique pour homme (poznat i pod nazivom Lion) na ovih 15 stepeni kao sat. Baš dobre performanse, odličan će bit i kad zahladi. Na 20+ stepeni mi je pretežak. Inače sam probao u Belodoreu Creed Bois du Portugal i veoma su slični do te mjere da na prvu ja ne osjećam razliku. Na tu temu je govorio engleski youtuber MrSmelly koji je fan oba parfema i po njemu "Lion" nije klon, ali tačno zna na što ljudi misle kad to kažu, te kaže da je sličnost oko 80 % i da u vazduhu ljudi neće primijetit razliku. Cijena u Meditasu za Black Friday bi trebalo da bude oko 55 € za 125 ml. Na Notinu (van Crne Gore) zna da bude oko 30-ak eura na sniženju, ali trenutno je puna cijena 50 €. Nijesam u Meditasu primijetio da prodaju od 75 ml, jedino im je tester toliki. Ko voli old school lavandu neka proba.
Imam ga i meni ne lezi nikako.. Previse mi je 'old school' a na mojoj kozi (ili mom nosu) zna da bude i previse sapunjast.
Prodajem svoj 124/125ml za 45e. U originalnoj kutiji i jos neku probicu mogu da posaljem uz njega.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks