Results 1 to 25 of 4396

Thread: T-Com | Optika

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    18,871
    Thanks Thanks Received 
    8,788
    Thanked in
    4,260 Posts

Quote Originally Posted by Randy Orton View Post
    Sta mi je cinjet?
    Vec 10 godina sam korisnik Telemaha,imam ovaj najaci paket(koji sam zadnjih 2 godine placo 33.90)
    Sad zovu da se produzi ugovor,ali daju samo godiinu dana po staroj cijeni i drugu godinu po punoj cijeni.A stvarno mi ne pada na pamet da dajem za tv i internet 41e
    Razmisljam se da prekinem ugovor s' Telenorom(da isplatim telefon koji sam uzeo na rate) i potpisem s' T Com-om.E sad,sto se tice neta i tv-a,stvarno se ne mogu zalit na Telemach ali da im puca ona stvar za stare korisnike.Ni na ovaj slabiji paket EON FULL ne daju nikakav popust.T Com sad daje neke telefone na poklon i dobro bi mi bilo sto ima post pejd broj(nema vise placanja racuna kod Telenora koji je 25e)Ali me najvise kopka brzina interneta kod njih
    Iz ličnog iskustva,a sve isto(osim telenor broja) kao kod tebe i odradio sam prelazak sa Telemacha na T-com:
    1.Ovo što te najviše kopka(brzina i stabilnost interneta) ne brini.Ja sam zadovoljan mada imam optiku T-coma a nisam imao primjedbe ni na Telemach internet,ali sam manje zahtjevam korisnik
    2.Prelazak,bez problema,kutare i praznog hoda (i od strane T coma i Telemacha).Prijavio se kao novi korisnik na 1500 i monter doletio za 2 dana sa opremom(modem i dva android boxa).On mi dao ugovor i potpisao ga kući.Isti dan otišao sa opremom u poslovnicu Telemacha u Delti,oni napravili zahtjev za raskid ugovora,dali mi uplatnicu koliko treba da uplatim(srazmjerno broju dana u mjesecu u kom se raskida) uplatio na Poštu pored,došao sa uplatnicom i opremom i pozdravili se.
    Kao novi korisnik dobio 3 mjeseca ˝ pretplate i 12 mjeseci sve programe otključane.
    E sad,da razbijem potencijalnu euforiju kod tebe i idilu koja me držala nekih 15 dana:
    Magenta TV platforma ne vrijedi pi.ljiva boba(ne znam a i ne interesuje me je li to do boxa,platforme ili nesposobnosti ljudi kojima je razvoj platforme posao) ,ili,da plastičnije objasnim ako je EON platforma bila user friendly za 9/10 onda je Magenta 2/10,ili još plastičnijeored "žive" magente ja gledam preko IPTV(fala kolegi @NetworkMaster) kanale koje imam u ponudi T-coma.
    Eto,probah "ukratko" da dočaram.

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Last edited by joni; 09-11-23 at 14:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)