Za Gips
Milos
+382 67 051 515
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Da li ima neko preporuku za majstora, masina za susenje je u pitanju?![]()
Imate li da preporucite nekog varioca treba stepenice metalne sa mi se odrade
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Izgubio sam broj kolege sa foruma koji popravlja pvc bravariju, zna li neko
Zna li neko dobrog majstora za luksiranu bravariju, da popravlja pala vrata i kvake itd...
069688044
Послато са sm-a528b помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Majstor za hidroizolacije ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nama je na zgradi radio Velimirović firma:069 027 900.
Zadovoljni,evo 5-6 g. da nema reklamacija a bogomi se niko drugi nije htio prihvatiti,osim da radi bez garancije.
Evo ti i ovaj drugi broj.Za njega smo imali preporuku ali nema firmu(solo je majstor) pa nismo mogli zbog plaćanja preko računa sa njim da radimo:
067 637 193 Ljubo Šćekić
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Neki majstor ali baš provjeren jer ih je bilo dva tri, svaki drugačije priča a u stvari im se ne radi.
Napravljen pogrešan pad na terasi, da se odradi novi pad. Hvala vam unaprijed.
Kolege, imate li koga da preporucite treba krov da mi se radi ?
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Mene interesuje jel posle hidroizolacije ijedan majstor stavio sljunak na nju ili je receno ko svima da ne smije da se gazi....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Imate li koga da preporucite za ciscenje i dezinfekciju klima uredjaja?
Tehno Servis Jukic, malko skuplji od konkurencije ali ga zaisto vrhunski odrade.
https://tehnoservisjukic.me/kontakt/
+382 (0) 67/202-071
Bila je prica na forum o osobi na Zlaticu/Murotivina/Masline taj predio , koji je na corsi c , nalazio kada voda ulazi i za male pare to resavao .
Bukvalno majator za te stvari.
Pa me zanima da nije ovdje bilo, jer u searchu nmg naci nikako.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Ima li dje po netu da je neko naletio koliku nosivost trpe sarafi, samoresci i slicno
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
E od koliko to faktora zavisi. Nema te tabele koja moze pola ovdasnje ponude pokrit, a ne svjetske.
[mention]Incognito [/mention] brate moj cuvaj se!
“Električni bojleri robne marke TALAS, povučeni su sa tržišta zbog rizika od električnog udara, navodi se na sajtu Ministarstva trgovine NEPRO.”
https://www.blic.rs/biznis/vesti/evo...srbije/htg8jc7
Koliko se kreće hoblovanje i lakiranje parketa?
Last edited by BiTrAtE; 11-11-23 at 18:09.
Preporuka za stolara koji bi mogao jedan sitniji posao da odradi da valja? U pitanju je jedan element za knjige koji treba da stoji pored komode sa televizorom, jedna uža daska sa samo jednom zakačkom kao čivilukom i jedna daska (ucijelo ili iz dva dijela jedan do drugog) koja bi trebalo da se montira na zid iza kreveta u spavaćoj sobi, čisto da ima nešto između kreveta i zida. Nije nešto specijalno hitno, ali isto da se ne čeka mjesecima da se dođe i snimi stanje i da se vidi koji materijal treba da se nabavi.
Gdje se mogu kupit motori za roletne?
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks