nekada je bilo mnogo manje auta
Više osoba transportovano je u bjelopoljsku bolnicu nakon saobraćajne nezgode, koja se dogodila danas oko 14 časova u Ravna rijeka u Bijelom Polju na magistralnom putu Bijelo Polje-Mojkovac.
Prema nezvaničnim podacima u nezgodi su učestvovali službeno vozilo Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) i dva kamiona, od kojih je jedan sletio sa puta.
"Povrijeđena su dva policajca i vozač kamiona", saopšteno je iz Uprave policije.
Saobraćaj je u prekidu a uviđaj je u toku.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my iPhone using Tapatalk
nekada je bilo mnogo manje auta
She is only here to annoy herself!
Zelenika....
Sent from my S23+ using Tapatalk
ovo ruglo od kuće 100 god ovako stoji
Nikad nije ni prestajala sezona stradalih u saobracaju samo sto sad mediji i građani to objavljuju...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Vozaci iz UIKS tj ZIKS vjerovatno su oni izazvali posto voze ka da imaju prednost svuđe pih stoka
100% preticali ovi sa kombijem, tu je 60ogr ako se ne varam ili cak 50kmh.
Pješak valjda udaren ispred BigFešn iliti Delte
hor sirena
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...e-povrijedjene
inace je bulevar neosvijetljem cijeli
nothing comes from violence and nothing ever could
bogami je puklo dobro a dv pjesaka su izgleda udarena....dvoje kola hitne pomoci je doslo i tri policajska...haos kako se vozi a bogami je i haos kako se pjesaci ponasaju...evo ne znam ovdje sto je uzrok i jesu li krivi ovi sto jure i ne daju zigavce ili pjesaci koji krenu ka da je njihova ulica...a tu je ince tmusa nenormalna i ne vidi se nista
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Vozaci su problem, pjesaci su OK.
Prema tome, šta da ti kažem?
i nije bas da su samo vozaci krivi,prije sat vremena sam prosao ulicom stanka dragojevica i dva momcica su pretrcali preko pjesackog bez ikakvog gledanja,i samo su imali srece jer se vozilo polako da ih ne pokupe-na pjesackom-
ali gledajuci kulturu ljudi u saobracaju dotakli smo dno
Aj preko pjesackog, ali kad pretrce iz cista mira u mrtvi mrak van pjesackog, tek trotinetasi, uff..
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ma od malih nogu treba pjesacima uvesti one reflektirajuce prsluke ovo je neizdrzvo svudje oce da predju ulicu, a pogotovo magarci u dzordza vasingtona dje je Bogner sto su ufatili vezu kod Vukovica da ima stavi ogradu visine 30cm a zato jadu kod Krivog zgrada Amfore stavise 1.5 visine ....
.
jel moguće da se veze vataju i za visinu ograde...
E nevjerovatno znaci nista ispod 1.8m visine .....
Bistrica - Zeta
![]()
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks