znam da je rano, ali scottie barnes igra all star sezonu.
Vimbi na oko nezaustavljiv ali onda ga uzme jedan od najboljih, ako ne i najbolji, 3&D igrac i covjek prakticno jedan FG u cijelo drugo i produzetke.
U odbrani veoma koristan i voljan. Pametan.
Koliki je rok trajanja svega ovoga ce da vrijeme pokaze.
Anunobi brutalan igrac, steta sto je sklon povredama.
znam da je rano, ali scottie barnes igra all star sezonu.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nocas zanimljiv duel Zajon i Jokic.
Zajin bi teoretski trebalo da izbusi reket, ali ako trener se odluci za nesto dosta hrabro, a to je da se u odbrani trosi na Jokicu, bice tu i faulova i umora, klupe...
Ali ona snaga i one brze ruke, trebalo bi da se sam pronadje u ulozi Jokic stapera.
a koje, zion ide vazda u stranu, od table da polaze, jokic ga malo cusne i izbaci iz balansa. CJ se skrsio, glatiraju ih nuggetsi 15-20 razlike.
jos jedan recentni finalista pospremljen. uskoro idu i dva meca protiv warriorsa. towns sramna partija, ali edwards... pf. 38+9+7 protiv najbolje odbrane lige. neki MJ vajb u zraku.
Ajde sa srećom tripl dabl dobro i jutros nije imao 9 asistencija.
a sta znam, ima utakmica gdje ne izgleda najbolje, a ASG je ionako za fanove. ne znam je li ih pokupio bas toliko, mislim da tesko moze biti ispred curryja i doncica, a tesko i da je bolji od obojice.
Kakvu ovo tabelu kaci jedan od autoriteta za NBA na forumu, dje je Porzingis deveti, a Janis 15?
Moon, hoce li i Minesota opeglad NOP, a Zajon i Brendon ispod?
Ono je bas bilo vidjeno sinoc. Iako onaj mali Dokins zamijeni Si Dzeja, ovu dvojicu mjesalica KCP-AG ostavili u male.
Racunam slicno nesto protiv Sote. Da Zajon ne mogne pric reketu, a da Bi Aja izmaltretira MkDeni.
Last edited by Bruda; 07-11-23 at 21:25.
a ne znam, hendikep za minnesotu je sto ne igra CJ, ne znam moze li conley coskariti na hawkinsu i herbu jonesu i sutirati preko njih. protiv ovakvih ekipa najgore igramo, sve krila od po 200-208 + JV.
a ne priznajem nijednu tabelu na kojoj naz reid nije prvi.
Last edited by moon safari; 07-11-23 at 22:21.
ide nocas matt ryan revenge game. signore, znas sta treba da radis.
AD left hip sprain. Surprajz!
Blam.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nurse, Embiid koji dijeli pasove, masu nekih visokih i dobrih defanzivaca, Maksi...
Ovo je ozbiljniji tim nego pro[le godine.
oubre jr trpa 18 ppg na minimalcu. ako izvuku ista od dvojice od ove cetvorice sto su ih dobili za hardena, bice opaki.
Udoka je ozbiljan trener, Rocketsi izgledaju kao košarkaška ekipa, čak i Bobi igramada treba reći da jes sramota iz ugla Lakersa kad izgubiš 30+ razlike
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zaboravili bi mi na nba parket za vazda. Sa kraj klupe si ubacen u garbidz tajm i dosadno ti? Minuta vise ne bi odigrali u zivotu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
sto ovaj thompson iz pistonsa djeluje zanimljivo, neki pippen u nastajanju.
Kanigem plej sto ne umije ni loptu da vodi.
Stjuart sto zavrsava utakmice a ne libi se trojku sutnuti tad...
Mnogo paglu sve oko tog tima.
JJJ izbacen sa dvije tehnicke odjednom jer bas socno rece sudiji sto misli.
U mecu SAS Minesota sudi zena pa gledamo gomilu nekih stupidnih faula.
Taunsu ce proc karijera a nece znati sto da radi na parketu i koja mu pozicija najvise odgovara.
Jer bas je uvijek nekako van pozicije - na oba kraja.
kako ovaj finch nekad ne umije da cita igru... krenulo i ovo u preokret, uplatilo se na vrijeme.
sreca pa sochan napravi retardirani faul u napadu, inace bi islo lagano.
Klipersi za da se krene u ribilding.
Najmatorija ekipa u ligi, proci ce kao bosi po trnju.
Nisu po godinama, zato se ne poteze to pitanje, ali ocekivati od njih nesto posle desetina povreda, a svi po 33-34 godine...
A niko to ne spominje.
Da su Klipersi jednostavno too old.
houston nakon 0-3 vezao 5, molimlepo.
cekaj, defanzivni magovi russ, kawhi i george sveli luku na 44 poena i 17/21 iz igre?
Last edited by moon safari; 11-11-23 at 03:53.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks