View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 27 of 2251 FirstFirst ... 1723242526272829303137771275271027 ... LastLast
Results 651 to 675 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    A najjaci je Cakar danas, popizdio sto ga nisu zvali! Najbolje da njega zovnu, koji ga samo moze dat iz penala!
    ...i sa 40-tak metara, shto se desi svako 2. ili 3. kolo u prvenstvu.
    "Rudar je Chelzi za neke ekipe" :yipiiii:
    Chakar je dao oko 100 golova u SRJ prvenstvu, igrao LS sa Partizanom, osvojio 4 titule...
    Kako to da se ne zovu Bogavac, Nikezic ili Delibashic, a zove se Vladimir Vujovic, sin bivsheg fudbalskog sudije, koji igra nedje u p.m.?
    Brojne su greshke.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    13 Posts

"...poziv nije iznenadio štopera moskovskog Dinama, Jovana Tanasijevića.
    - Selektor Filipović me je još u januaru kontaktirao i tada sam odlučio da igram za Crnu Goru. Ja radim kako srce kaže i ne obazirem se šta pišu novine i ne gledam u tuđe dvorište - rekao je Tanasijević, koji je rođen na Kosovu i pohvalio atmosferu među igračima: - Za dva dana koliko smo zajedno mogu reći da ima puno pozitivne energije. Tu smo da Crnu Goru u subotu predstavimo na najbolji mogući način - dodao je Tanasijević
    ." (DAN)
    Šta reći...svaka čast!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka Cast za ovog momka, samo je nekima smetalo sto za ovu selekciju igraju igraci koji nisu bas odavde. Ko god hoce sa ponosom da nosi taj dres, dobrodosao je!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

matadorr, lakse malo s ovim postovima.ne mogu stizat da citam.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    matadorr, lakse malo s ovim postovima.ne mogu stizat da citam.
    Nije valjda da sam toliko zanimljiv:P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prodjoh danas pored sportskog i jos uvijek je bilo karata da se kupi za SJEVERNU TRIBINU .

Kakav sportski dan u subotu. Prvo svi na stadion u 18, a poslije toga u pravo u SC Moraca da se pomogne ovim mladim momcima da uzmu to 5. mjesto i plasman u ULEB.

A sto se tice salova, onamo kod BGorna imaju samo neke bzv salove. Ne pise nidje CG.

@Undead
    Ja sam na sjever, sek A red 6, pa se vidimo ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

$ever (sprat)
    sektor:B
    red:1
    sjediste:7

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovako... Imam viska 3 karte za JUG (jer cu na sjever sa navijacima) , ove karte za JUG su 2. sprat CENTRALNI SEKTOR.... znaci GALERIJA...

Ako je neko zainteresovan za karte , moze da se javi na PM ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

NAZIRE SE SASTAV KOJI CE POCETI MEC SA MADJARSKOM
    21.03.2007. Burzanovic uz Vucinica
    Ako je suditi po jucerasnjem treningu, koji je odrzan na stadionu Decica u Tuzima, nazire se sastav tima koji ce poceti mec sa Madjarskom.
    Naime, glavni dio jucerasnjeg treninga bio je posvecen igri na cijelom terenu, koja je donekle i pojasnila Filipovicevu zamisao. Na jednoj strani u ekipi zutih bila je defanziva Pavicevic, Mikijelj, Branko Brnovic (glumio stopera, jer je Jeknic tek sinoc doputovao) i Pejovic, te navala Purovic, Nikola Vujovic, Tumbasevic i Jovetic, a na drugoj narandzasti, gdje su igrali i Lakic, Batak, Tanasijevic (odbrana) Jovanovic, i napadaci Vucinic, Bozovic, Burzanovic i Vukcevic. Centralni vezni igraci Boskovic, Vlahovic, Raicevic i Vladimir Vujovic nijesu igrali stalno (dvojica su bila u igri), a sluzili su kao "dzokeri", igrajuci i za jedne i za druge.
    Naravno, igra je zamisljena kao trening odbrane, odnosno realizacije napada, a defanziva je uvijek bila u deficitu, posto su napadaci imali pomoc dva vezna igraca (par su cinilli Raicevic-Boskovic, odnosno Vlahovic-V.Vujovic).
    Kako je Filipovic napravio odbranu, koja ce vjerovatno poceti utakmicu (par stopera Batak-Tanasijevic), realno je da se File odlucio za napad iste ekipe - Vucinic, kao prvi napadac, Burzanovic, koji je nijansu iza njega, te Bozovic i Vukcevic, koji ce djelovati sa bokova. A, uzevsi u obzir da je Boskovic (izvjesno je da je starter) igrao centralnog veznog sa Raicevicem, cini se da je mozaik - sklopljen!

BUKMEJKERI FAVORIZUJU MADJARE

I strani i domaci "bukmejkeri" smatraju da bi pobjeda Crne Gore nad Madjarskom bila veliko iznenadjenje.
    Zanimljivo da "stranci" imaju, za nijansu, vise povjerenja u nasu selekciju.

1 X 2

Sporting 3,50 3,00 1,85
    Lob 3,50 2,80 1,95
    Bet365 3,25 3,25 2,00
    Eurobet 3,05 3,35 2,10
    Interwetten 2,90 3,00 2,20
    Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    ruku na srce, trebali su ga zvat da odigra makar poluvrijeme, zasluzio je toliko crnogorski fudbal a i nije trazio da igra u kvalifikacijama, samo u ovoj jednoj utakmici koja je prijateljska.
    Quote Originally Posted by Desert Eagle View Post
    Trebali su ga zvat da udje u drugo poluvrijeme bar
    Trebali su se i Dejo Savicevic i Pedja Mijatovic skinut, cisto da i to upisu u svoju biografiju, zasluzili su da *ebe oca Nemojte zebavat ljudi... CAKAR FALA TI ZA SVE STO SI NAM PRUZIO DO SAD, NIKAD TI TO NECEMO ZABORAVIT... U POTPISU "MI"! Eto smo mu se zahvalili.
    They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

[QUOTE=cattaro;597172]...i sa 40-tak metara, shto se desi svako 2. ili 3. kolo u prvenstvu.QUOTE]I on je zaboravio kad ga je dao zadnji put sa 40 - tak metara!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Vucinic kapiten!!!
    Opet citaju sto mi pisemo
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ili da budemo precizniji, PREPISUJU sto mi pisemo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@holjo
    Predzadnje kolo chini mi se.
    Vidim da i ti ne pratish Chakara, ali zato sigurno pratish Pejovica iz Grblja i Vlahovica iz Koma...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    @holjo
    Predzadnje kolo chini mi se.
    Vidim da i ti ne pratish Chakara, ali zato sigurno pratish Pejovica iz Grblja i Vlahovica iz Koma...
    Kako bilo, za njega nema mjesta u reprezentaciji! Moze se pojaviti jedino u nekoj revijalnoj utakmici tipa, MONTENEGRO STARS vs. NOVINARI/POLITICARI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja i dalje stojim iza toga da su ga trebali zvati, jer je momku bilo stalo da zaigra bar jednom a ovo je idealna situacija za to bilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ja i dalje stojim iza toga da su ga trebali zvati, jer je momku bilo stalo da zaigra bar jednom a ovo je idealna situacija za to bilo.
    Trebali smo onda i Saveljicu! Treba da pravimo ekipu na duze staze, a ne da zovemo neke istrosene igrace da bi im se oduzili! Bice prilike za to, ali neki drugi put!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Saveljic je, koliko sam ja upucen batalio sa igranjem,eto ga svaki dan kroz grad ispija kafe Cakar je jos uvijek aktivan.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi kvota pada li pada,a "Lob" je blokirao utakmicu. Tako mi rekose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne daj Boze da bude namjesteno, ako se to bude vidjelo, onda ih nikad vise gledat necu, ako namjeste prijateljsku utakmicu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ova je utakmica idealna da se pobijedi, da prva utakmica Crne Gore bude pobjeda, tako da se ne slazem da je ovo idealna situacija za njegov nastup. Nemam ja nista protiv Cakara, ali ne vidim razlog ni da se bilo kome izlazi u susret ko SADASNJOM formom ne zasluzuje mjesto u timu. Ovo jeste prijateljska utakmica, ali ja mislim da ima mnogo veci rezultatski znacaj od obicne prijateljske utakmice. S obzirom da cemo igrati duzi period samo prijateljske utakmice, mozda se ukaze prilika i Damiru Cakaru.

Ali u sustini, ja ne bih pozivao nikoga radi nekadasnjih zasluga, jer ako se pocne sa takvim okupljanjem ekipe, pocece poslije dvije dobro odigrane prijateljske da se ljute ako ih ne pozovu za kvalifikacionu utakmicu i sl.

Ja mislim da smo sasvim dovoljno takvih primjera imali u nasoj reprezentaciji Jugoslavije... Vazda smo imali dvije, tri babe istrosene, koji su se samo brukali, dok su svi od njih jos uvijek ocekivali neko cudo. Nekima vrijeme prolazi, nekima dolazi... Sto se prije pomire sa tim, bolje po njih, a i po nas...
    They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by holjo View Post
    Kako bilo, za njega nema mjesta u reprezentaciji! Moze se pojaviti jedino u nekoj revijalnoj utakmici tipa, MONTENEGRO STARS vs. NOVINARI/POLITICARI!
    isto to sam i ja rekao kad sam vidio da se Cakar buni

čuš čakar

shto se kvote tiche svi su blokirali, bookmakers je dao dopunu i novu kvotu 2.7 na jedinicu i 2.3 na dvojku
    sjutra ce biti 2.5 2.5 kod svih... tako cemo makar mi (moja kladionica :P )
    ko je uplatio - uplatio je, ja sam popizdio sto ne odigrah na 3.5 ...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

chush Cakar
    eo ja upravo u bookmakers uplatih na 2,7 ,meridijan je spao na 2 dje smo favoriti,a jos jedna je kladionica blokirala CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tricky_kid View Post
    Ova je utakmica idealna da se pobijedi, da prva utakmica Crne Gore bude pobjeda, tako da se ne slazem da je ovo idealna situacija za njegov nastup. Nemam ja nista protiv Cakara, ali ne vidim razlog ni da se bilo kome izlazi u susret ko SADASNJOM formom ne zasluzuje mjesto u timu. Ovo jeste prijateljska utakmica, ali ja mislim da ima mnogo veci rezultatski znacaj od obicne prijateljske utakmice. S obzirom da cemo igrati duzi period samo prijateljske utakmice, mozda se ukaze prilika i Damiru Cakaru.

Ali u sustini, ja ne bih pozivao nikoga radi nekadasnjih zasluga, jer ako se pocne sa takvim okupljanjem ekipe, pocece poslije dvije dobro odigrane prijateljske da se ljute ako ih ne pozovu za kvalifikacionu utakmicu i sl.

Ja mislim da smo sasvim dovoljno takvih primjera imali u nasoj reprezentaciji Jugoslavije... Vazda smo imali dvije, tri babe istrosene, koji su se samo brukali, dok su svi od njih jos uvijek ocekivali neko cudo. Nekima vrijeme prolazi, nekima dolazi... Sto se prije pomire sa tim, bolje po njih, a i po nas...
    Potpuno si u pravu, ali opet kazem da je Cakar mogao dobiti sansu makar 15 minuta, nije u losoj formi, a i moze se napraviti dosta izmjena.
    Da ko ne pomisli da mi dodje sto, jer ga nikad u zivotu nisam vidio sem na tv-u i par puta u dresu Partizana i Rudara pod Goricom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpuno si u pravu, ali opet kazem da je Cakar mogao dobiti sansu makar 15 minuta, nije u losoj formi, a i moze se napraviti dosta izmjena.
    Da ko ne pomisli da mi dodje sto, jer ga nikad u zivotu nisam vidio sem na tv-u i par puta u dresu Partizana i Rudara pod Goricom.
    Neka ti ta prica, no cegovic si ti? :mrgreen:

Page 27 of 2251 FirstFirst ... 1723242526272829303137771275271027 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)