Sad su me zvali iz DHLa, da im posaljem screenshot, i to je ok.
Ali kazu da se placa total sa shippingom i svim. Mislio sam da je bez shippinga.
HUBUD ti je vjerovatno madjarska budimpesta
Sad su me zvali iz DHLa, da im posaljem screenshot, i to je ok.
Ali kazu da se placa total sa shippingom i svim. Mislio sam da je bez shippinga.
Pa moguce da to zavisi od specifikacije posiljaoca, meni sa iHerb-a nisu racunali shipping u troskove carine...
E sad ne znam ima li tu nekih caka, salje li fizicko ili pravno lice, kako popuni tovarni list itd...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ovo je telefon sa alija.
260 je tel, 50 shipping. Kaze total se placa ne bez shippinga.
Ako ti je prodavac stavio shiping na fakturu, carina/DHL ce ti obracunati dazbine na taj cijelokupni iznos (310 eura).
Faktura je 60e, pa su me zvali da im posaljem total screen.
Dosta prodavaca to nece da radi.
To je istina, znaci nista pukoh ja fino danas.
Kao sto rekoh, vjerovatno je to tako prodavac zajedno stavio, bez razdvajanja, pritom umanjio fakturu pa su ti trazili screenshot iz banke...
Sa druge strane, ako sam dobro sracunao, dodatna razlika koju si platio zbog uracunatog shippinga je nekih 15ak eura manje vise, tako da sta je tu je, to je neki rizik koji moras preuzeti kad kupujes skuplju stvar preko interneta...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Prodavac je stavio 60usd, ali oni su trazili screen a provjere, kazu total i to je to.
Aj dako mi danas stigne.
Kako da storniram narudžbu i da mi vrate pare preko paypala platih neku narukvicu za sat, kad platih vidjeh posle da da mi izbaca opcije shippinga 32e USPS i 130e FedEx, to mi je previše. Tako da bih odustao od kupovine.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Evo sad mogu i bucice da se poruce sa amazona:
https://www.amazon.de/-/en/Sports-Du...206052&sr=8-18
Ali i dalje je jaka cijena ne isplati se ovo porucivat.
Mozda bi bila fora napravit temu gdje ce se slati sve ono sto nam se cini interesantno.
Spakovana veli u vrecu...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Evo i meni 4 dana ista poruka. Jesu li to neke magicne vrece?
\\OFL•GIC
\\OFL•GIC
Postanske vrece… sacekajte dok to dodje do CG.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Aha, znaci ovo uopste nije u CG, nego PostaCG tracking dobija sada info za posiljke i van teritorije. Kad dodje u CG pretpostavljam da ide ono Pošiljka prispjela u izmjeničnu poštu - uvoz.
Ok sad je jasnije.
\\OFL•GIC
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks