Mene iznenadjuje da ogroman broj ljudi koji vozi automobile koji imaju handsfree ne koriste isti vec pricaju na telefonu. Pogotovo zene koji imaju poseban stil, tako sto drze telefon ispred face i tako pricaju.
Last edited by Fidel Castro; 04-11-23 at 23:51.
--------------------------
Do Not Disturb.
Mene iznenadjuje da ogroman broj ljudi koji vozi automobile koji imaju handsfree ne koriste isti vec pricaju na telefonu. Pogotovo zene koji imaju poseban stil, tako sto drze telefon ispred face i tako pricaju.
Ono što vidimo danas u saobraćaju je bilo nemoguće prije 5 godina.
Samo se bojim šta će biti za 5 godina..
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
https://youtube.com/shorts/sCtmnOn_T...GP9iH_I-l8wjfB
Kako je usporio cim je vidio muriju.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kad bi ovakvi degenerici sletili s' puta, uslugu bi svima ucinili.
Rek'o sam sto sam rek'o.
Do Not Disturb.
Kakva je ovo muzika, život mi se zgadio.
Onda bi se zalili da je Crna Gora prekrsila ljudska prava srbima.
Prema tome, šta da ti kažem?
A pogle seljacine kako cima volanom,e kako ga nije bacilo nedje
Includes paid promotion veli...
Divljanje "kroz grad" veli...
Greote.
Ovakve totalne degenerike bi trebalo da je najlakse kaznit', kad vec sami prikazuju koliko im je prazna glava.
Do Not Disturb.
PG CG605
Ajde sto je ođe fasovao i pošao pogrešnim smjerom:
Nego što je nastavio kroz drugu jednosmjernu suprotnim smjerom opet:
![]()
Stedi gorivo.
I sad ce sudija za ovo da mu stavi kaznu 500e i aj kuci... pa nije ni cudo sto se sve ovo desava.
https://www.facebook.com/share/v/8us...ibextid=xfxF2i
Mislim da snimatelj nije dobro mentalno....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Pa naravno da zauzimaju ulice i jade kad nema komunalne, kad nema urbanizma niti iceg... ne mogu se otvarati radnje od po 2-3000 a da se nema pristup za istovar... jos u butici super, oni robu dobijaju periodicno, marketi dobijaju svaki dan i blokiraju ulice svaki dan vise puta dnevno i svi se prave da je to normalno
Pa to samo treba zakonski regulisati dozvoljeno od 6 ujutru do 8 i tacka
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ne nego ne izdavati dozvole za objekte koji nemaju infrastrukturu
Pocev od kafana bez parkinga - ne moze kafana da ima 30+ stolova i 0 parkinga u okolini; ne moze ni prodavnica da bude ako nema servisni ulaz i parking mjesto za isti - pa neka je 200m dalje i nek kotrljaju kolica, ali nije lijepo da upale sva cetiri i rijesen problem "caskom" da istovare ljeb/mlijeko/smoki...
Infrastruktura nam je katastrofa i niko o tome nije mislio nikad. I jos uvijek ne misli nego ce se time bavit' "neki buduci". (bice vanzemljaci, sta li)
Ali realno sam gledao slican problem i u mnogo razvijenijim zemljama ali se rjesava upravo ovako:
Roba moze da dodje iskljucivo rano ujutru, na mjestu predvidjenom za to. Nakon toga moze opet doc' iducom zorom i kraj price.
Do Not Disturb.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks