Quote Originally Posted by NHM View Post
Po mom iskustvu pozivi su mnogo boljeg kvaliteta od viberovih.
Ali mnooogo bolji kvalitet. Uz to, pri slabijem netu je prakticno nemoguce koristit' Viber dok WA sljaka skoro pa perfektno.

Vjerovatno imaju mnogo bolju kompresiju i optimizaciju.

Quote Originally Posted by Bugi View Post
Bolji su još onda na Google Meet.
Što njega ne koristite

Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zato sto ga ne koristi 0.2% kontak(a)ta

Quote Originally Posted by NHM View Post
Pa dobro, viber svako malo zabudali sa nekim "donwloading media" i moram nasilno da ga gasim da bi se prekinula ta glupost.
Redovno zabudali na 'downloading media' kao i na 'sending media'. Force close mi trebao da ima precicu u samoj aplikaciji koliko je koristim.

Dok na kompu slicno zabudali gdje nece nijedan medij da skine nego samo prikazuje 'thumbnail' a ako kliknem, ostaje manja slika i mutna. Zatvaranje nije zatvaranje nego isto mora da se ide 'end task' ili makar iz Taskbar-a, da se ide desni klik ma 'exit'. Mukica u svakom slucaju.

Quote Originally Posted by technus View Post
Probaj WA, pa ćeš vidjet.
3x kvalitetniji pozivi, i video i audio, nema onog recconecting, Viberu treba bar3-4 sekunde da se poveže na početku razgovora.
Vjeruj da mu Viber nije ni primać, nego je yebada što odje narod obično koristi Viber, pa ga moraš imat jbg.
Brao... najjace je 'Answering...' kad se javim a ono traje 5-6 sekundi, dok se ne prekine pa mora kontakt opet da me zove ili ja njega.