Results 1 to 25 of 20787

Thread: Extra TV

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    19,342
    Thanks Thanks Received 
    9,018
    Thanked in
    4,402 Posts

Ima još jedna stvar koja se desila sa nekim zadnjim apdejtom(možda i nije bio apdejt nego su samo ubacili neke nove tv kanale).Ne znam je li svima.Pitah @Emill na pm i reče da rade na tome,pa ako zna kad će završit i oće li uopšte nek ođe napiše,jer moguće da još nekome to smeta:
    Svaki tv program zadržava svoj difoltni broj iako mu promijenim poziciju u listi koju napravim po svojoj želji(a pravljenje takve liste mi traje 2 školska časa+veliki odmor).U praksi,npr,Parlamentalni kanal je po difoltu na broju 3.Onda ga ja pošaljem na začelje,kako mu i zaslužuje(pozicija 220npr) ali on i dalje zadrži broj 3 uz sebe i kad kucam 3 na brojčanu tipku on mi otvori Parlamentalni kanal a ne kanal koji mi je treći po redu na mojoj listi.
    Sugestija,ali pod uslovom da se radi update na ozbiljan način a ne na način "dosadno mi u treću smjenu pa daj da malo čačkam":
    -Staviti sat da se pojavi kad mijenjate programe
    -kad se uđe u EPG da se može ići direkt na datum koji nam treba(npr želim potražiti utakmicu koja je bila 30.10,moram ići emisiju po emisiju unazad(ograđujemmse jer to možda ima ali ja ne umijem nać)
    -kad nađem unazad emisiju/utakmicu koju želim pogledati da mi ne nudi 5-6opcija kad je sve ta emisija bila i na koji program nego da mi odmah pusti onu na koju sam stao pretražujući EPG.
    -često EPG nije sinhronizovan sa vremenom pa ako može da se premotavajući neku emisiju unazad i kad dođem na sami početak a i dalje držim dugme za premotavanje unazad da mi pusti prethodni sadržaj(isto važi i za premotavanje unaprijed i automatski prelazak na sledeći sadržaj)
    -Dajte mini sliku dok se premotava sadržaj,đaoli je apdejtovali.
    -ponudite u podešavanje da biramo oće li info o pragramu trajati 1/3/5sek
    -ponudite u podešavanja različit nivo transparentnosti ispisa o info kanala.

Sve ovo, a i mnogo toga još,je valjalo na Telemach pa će valjat i na T com.Ne vjerujem da su eon platformu razvijali i unaprjeđivali naši stručnjaci no su vjerovatno kupovali rješenja na tržištu.Eto,T-com finansijski eksplodira ove godine,pa pljunite kakvu kintu i za bolji ugođaj

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Last edited by joni; 01-11-23 at 15:41.

2. The Following 4 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)