Page 573 of 694 FirstFirst ... 73473523563569570571572573574575576577583623673 ... LastLast
Results 14,301 to 14,325 of 17348

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    114
    Thanks Thanks Received 
    4,490
    Thanked in
    2,639 Posts

Za toga što ti je ulećeo si tu degenerik

Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

2. The Following User Says Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    725
    Thanked in
    527 Posts

Ova raskrsnica Zmaj Jovinog bul. i 8-8 postala je previše stresna i za mene koji vozim evo 25 godina. Znači, ko oće lijevo sa ZJ. bul. preskače ove što čekaju a koji isto oće lijevo. Onda ovi iz 8-8 nemaju đe i stvori se čep. Isto tako, uključit se sa 8-8 na ZJ bul nemoguća misija. Onđe se mora neki kružni tok pravit ili nešto. Plus Voli ne da da se bulevar završi.
    A ovo sam sa razmišljao da prijavim, ali nisam u tom fazonu. Otprilike tuda neđe lik stavio betonski blok metar od ograde, razvalih desnu maglenku jer sam se mimoilazio s nekom ženom što se bila ukipila.

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,612
    Thanked in
    792 Posts

Mislim da imamo pobjednika. Samo da kupi nešto na pumpu. Brzo će on

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,037
    Thanked in
    1,158 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Ova raskrsnica Zmaj Jovinog bul. i 8-8 postala je previše stresna i za mene koji vozim evo 25 godina. Znači, ko oće lijevo sa ZJ. bul. preskače ove što čekaju a koji isto oće lijevo. Onda ovi iz 8-8 nemaju đe i stvori se čep. Isto tako, uključit se sa 8-8 na ZJ bul nemoguća misija. Onđe se mora neki kružni tok pravit ili nešto. Plus Voli ne da da se bulevar završi.
    A ovo sam sa razmišljao da prijavim, ali nisam u tom fazonu. Otprilike tuda neđe lik stavio betonski blok metar od ograde, razvalih desnu maglenku jer sam se mimoilazio s nekom ženom što se bila ukipila.

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
    Hahahahahahaha, ovo je u moju ulicu. Dacu ti broj momka ako oces, to je kamen iz dvorista stavio tu da mu se ne parkiraju, nebitno sto je njegovo dvoriste na drugu stranu

6. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,037
    Thanked in
    1,158 Posts

Inace ne vidim kakav je to fazon tacno prijavljivanje i cega je tu sramota tacno. Trebao si odma zvati i prijaviti da je neko postavio kamen na ulicu i da neko moze izginut (jer je ono kamencuga velika). Ako neces, ne moras reci imenom i prezimenom (ako znas) ali prijavi da bi se barem otklonilo. Kad god vidim neku neregularnost prijavim, nebitno uticalo na mene ili ne. Samo jednom se sjecam da sam imao problem sa tim ali ni tad nista nije bilo.

8. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,653
    Thanks Thanks Received 
    6,792
    Thanked in
    4,071 Posts

Quote Originally Posted by pauki View Post
    Mislim da imamo pobjednika. Samo da kupi nešto na pumpu. Brzo će on

Imamo i check engine on.
    Prema tome, šta da ti kažem?

10. The Following 3 Users Say Thank You to TAKUMI For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,592
    Thanks Thanks Received 
    6,847
    Thanked in
    3,583 Posts

Imam ja 'check engine' zadnjih 15 godina... Dobro je to.
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

12. The Following User Says Thank You to Fidel Castro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,387
    Thanks Thanks Received 
    724
    Thanked in
    364 Posts

Smije li se ovako na kafu?

Thanks Thanks Given 
    3,653
    Thanks Thanks Received 
    6,792
    Thanked in
    4,071 Posts

Smije, na kiflu je.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    452
    Thanked in
    304 Posts

Danas sam isao za budvu, i na obzovicu u jednu desnu krivinu me pretekao neki bijeli suzuki dzipcic kotorskih tablica, sreca da niko nije naisao u tom trenutku iz drugog smjera jer bi bio veliki sudar , zbog nekog debila koji ne moze da se kontrolise moze neko da strada ni kriv ni duzan
    Kad sam se vracao vozio sam prosjek oko 80-90km na sat, ja sam bio najsporiji vozac do podgorice, svi su me preticali i onda se pitamo sto je ovoliko sudara

16. The Following User Says Thank You to kikiriki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ono je kategorisano kao bulevar, pa se ovaj clan zakona ne moze primijeniti.
    Jer da moze, pisali bi kazne do iznemoglosti.
    Odavno nismo ovu temu raspredali 😃

Zakon o bezbjednosti saobraćaja ne prepoznaje bulevar kao kategoriju. Doduše, taj 'bulevar' se u teoriji može potpisati pod kategoriju "ulica", što je javni put u naselju koji saobraćajno povezuje delove naselja. Ali kako 'bulevar' spaja dvije opštine (Glavni grad i Zetu), prije će biti da je klasifikacija drugačija. Te stoga važe gorenavedena pravila da se po pravilu vozi desnom stranom kolovoza, ili ako se vozi lijevom, da se ne ometaju vozila koja voze iza. Ali mi smo inače poznati po primjeni zakona, kako građani, tako i organi reda 😂

Sve na stranu, bulevar ka Zeti nije isto što i bulevar u gradu. Odnosno, nije isto da se prestrojim za skretanje lijevo 10 metara ili 3 kilometra prije skretanja. Neko vozi ka Zeti lijevom trakom zbog šahti i pošteno je kad kaže tako. Ali kad krenu pojedini da se pravdaju kako to je to skroz po pravilima, ili da tako usporavaju trkača isl.

Thanks Thanks Given 
    3,569
    Thanks Thanks Received 
    5,898
    Thanked in
    2,835 Posts

Tako je, ZOBS to ne prepoznaje. Moja greška. Odnosi se na kategorizaciju puteva. I jesmo raspredali više puta, pa je opet otvarate kao never ending story.
    Iz tog istog ZOBS-a:

lokalni put je javni put koji povezuje sela i naselja na teritoriji jedinice lokalne samouprave (u daljem tekstu: opština) ili se nadovezuje na odgovarajuće puteve susjedne opštine, a od značaja je za saobraćaj na teritoriji te opštine. Lokalni putevi su i pristupni putevi koji povezuju željezničke stanice, pomorske luke, vazdušna pristaništa, turistička mjesta, kulturne i istorijske spomenike i slične objekte sa drugim javnim putevima;
    I Zeta i Danilovgrad su Opštine pa zbog značaja obije saobraćajnice tertiraju kao lokalni put. Sa onoliko indsutrijskih objekata koji niču sa obije strane, vrlo brzo će postati pravi gradski bulevar i neće se puno razlikovat od onoga kroz Donju Goricu.

Dalje, nijednim članom zakona nije eksplicitno rečeno da mora desnom trakom da se vozi kad su saobraćajnice odvojene fizički:
    Član 30Na putu za saobraćaj vozila u oba smjera, na kojem postoje najmanje četiri saobraćajne trake, vozač ne smije vozilom da se kreće, odnosno prelazi na kolovoznu traku namijenjenu za saobraćaj vozila iz suprotnog smjera.
    Na putu za saobraćaj vozila u oba smjera, na kojem postoje tri saobraćajne trake, vozač ne smije vozilom da se kreće saobraćajnom trakom koja se nalazi uz lijevu ivicu kolovoza u pravcu kretanja vozila.
    Na putu na kojem su kolovozne trake fizički odvojene jedna od druge, vozač ne smije vozilom da se kreće kolovoznom trakom namijenjenoj za saobraćaj vozila iz suprotnog smjera.
    Na putu za saobraćaj vozila u jednom smjeru, vozač ne smije vozilom da se kreće u zabranjenom smjeru.
    Ima i ovo, desnom trakom ako prođete pored nekoga ne smatra se preticanjem pa vas niko neće kaznit zbog toga.
    10. Preticanje i obilaženje
    Član 47
    Preticanje i obilaženje vrši se sa lijeve strane vozila koje se pretiče ili obilazi.
    Preticanje mora da se vrši sa desne strane ako je vozilo na kolovozu zauzelo takav položaj i njegov vozač daje znak da se sa sigurnošću može zaključiti da to vozilo skreće ulijevo.
    Vozilo koje se kreće po šinama postavljenim na sredini kolovoza ne smije da se pretiče sa lijeve strane.
    Na putu na kojem postoje najmanje dvije saobraćajne trake namijenjene za saobraćaj vozila u istom smjeru, brže kretanje vozila u jednoj traci od kretanja vozila u drugoj traci ne smatra se preticanjem.
    Na putu u naselju na kojem postoje najmanje dvije saobraćajne trake namijenjene za saobraćaj vozila u istom smjeru, prolaženje sa desne strane vozila koje se ne kreće krajnjom desnom saobraćajnom trakom ne smatra se preticanjem.
    I za kraj, može da se svira, blica, psuje, rika da se čini i što god svima bila volja, taj koji vozi ispred vas desnom trakom prema aerodromu ne krši nijedan saobraćajni propis (izuzetak je brzina jer ne znam koliko se brzo kreće).
    I baš ne vidim poentu raspredanja na ovu temu, kome se žuri volja mu lijevo, volja mu desno. Ako neko vozi lijevo jer su desno šahte, onda ovaj kome se žuri, i koga realno zabolje za auto, neka ide desno.
    A ako mu se žuri, a i briga ga je za auto, neka krene ranije drugi put.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

19. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Idi trećom trakom jer su tvoje 2 zauzete.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ovi desno ne treba da ga pušte da se uključi a ovi lijevo što čekaju da jedan izadje i pljašti mu šamarčinu.
    Bilo biinteresantno kakao pompezno najaviše da vidimo d ali ova kamera vata ove slučajeve.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

25. The Following User Says Thank You to Biznismen Podgorica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,303
    Thanks Thanks Received 
    2,658
    Thanked in
    1,272 Posts

u glavu vas treba nabadat sakama, ili kljucem od tockova...
    ja ne znam sta se desava u mozgu prosjecnog stanovnika podgorice kad padne kisa, nije -37 napolje, nije led po putu, ne mora da se vozi 7km/h prvom brzinom magistralom

kad vam auto kompletno zamagli, prava stvar je da se upali cigar i lista instagram dok se vozi, i onda se prestrojavas u traku do bez gledanja i bez zmigavca tako sto izguras auto koje se nalazi pored tebe...

a ne daj boze da neko nekoga pusti da se ukljuci iz sporedne ulice, aaaaa neceeees valaaaa kumeee ostrogamiii

nije skup pregled kod ocnog ozbiljno

27. The Following User Says Thank You to Laz For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,088
    Thanks Thanks Received 
    1,452
    Thanked in
    726 Posts

Quote Originally Posted by Laz View Post
    u glavu vas treba nabadat sakama, ili kljucem od tockova...
    ja ne znam sta se desava u mozgu prosjecnog stanovnika podgorice kad padne kisa, nije -37 napolje, nije led po putu, ne mora da se vozi 7km/h prvom brzinom magistralom

kad vam auto kompletno zamagli, prava stvar je da se upali cigar i lista instagram dok se vozi, i onda se prestrojavas u traku do bez gledanja i bez zmigavca tako sto izguras auto koje se nalazi pored tebe...

a ne daj boze da neko nekoga pusti da se ukljuci iz sporedne ulice, aaaaa neceeees valaaaa kumeee ostrogamiii

nije skup pregled kod ocnog ozbiljno
    Slabo ti je tu podgoricana

Sent from my iPhone using Tapatalk

29. The Following User Says Thank You to Shaneman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    5,891
    Thanked in
    3,413 Posts

Udari me cetinjan otpozadi , ebo me otac sto kuku maknuh

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,387
    Thanks Thanks Received 
    724
    Thanked in
    364 Posts

Boli te uvo, mora ti sve platit

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    5,891
    Thanked in
    3,413 Posts

Jesam li te nagrdio ))

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

33. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    35 Posts

Moze li se znat sto je fora sa drzanjem telefona ispred/pored glave u horizontalnom polozaju, kao da ce ga poput cokolade krknut u usta? Jel to alternativa za "hends-fri"?
    Ono - nisam drzao tel na uvo pa mi ne mogu pisat kaznu? Cini mi se da najvise pripadnice zenskog pola preferiraju ovaj tip koriscenja telefona tokom voznje.

Thanks Thanks Given 
    667
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    323 Posts

a to su glasovne besvakog
    * Profesionalni detailing vozila *
    Instagram : Tico Detailing

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,001
    Thanked in
    722 Posts

Pa izadji sa parkinga.

Page 573 of 694 FirstFirst ... 73473523563569570571572573574575576577583623673 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Bookmarks

Bookmarks