Napisa coek jebali VAS jedni, ne jebali NAS. I u pravu je.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
ako ništa drugo premijer je pokazao da mu Ustav ne znači ništa. i to je odmah zajednička stvar koju ima sa prethodnicima
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I jedan i drugi protest su pravili blokade a brojke sk ti pomenuo pa te samo podsjetih na ono sto ste vi radili ispred Budosa.
Nego vama to ne moze biti isto jer je to biko duhovno za visi cilj. Ali je vazno posprdat se malo
Inace juce niko od vas vjernika da se sjeti da je 3 godine od kad je zabrsio ovozemaljski zivot vodja litija. E tako mi vasih ciljeva.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Za pocetak me zanima kako planira da isplacuje 450e min penzije od 01.01.2024.
Za mjesec dana ce ekonomiju da dovede do stanja da moze ovo da isprati, jedva cekam da vidim kako
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Koji moji? Ovđe su ih svi redom glasali i lucke i bizbi i ostala ekipa. Ja sam palio ovuda protiv njih, eto moderatori vade postove pa neka izvade i ove moje.
Druga je priča što sam poslije državnog udara naslutio šta će se dešavati i što pišem sad protiv ovih.
Ti moji nikada nisu na vlast, neka bude ta neka moja verzija Vlade i zato sam napisao prvobitno VAS jer ja sam uvijek protiv svake Vlade! Ali zbog VAS odnosi se i na NAS ili ti na MENE pojedinačno.
Srećan ti Mandić, neka bucaju i dalje.
Ako sam dobro shvatio povećava se broj Ministarstava i uhljeba pa me interesuje kako će da sreže kad se u stvari uvećavaju sredstva na mnoga Ministarstva?
Last edited by mneonly; 31-10-23 at 07:01.
Love, peace and respect.
Neka je sa srećom 44 Vlada CG.
Niko ne negira da ih Izrael direktno ubija. Ali Hamas je bukvalno podstrekac. A podstrekac se izjednacava sa uciniocem.
Spajic je jos kao ministar pokazao da je sklon autokratskom nacinu razmisljanja i da mu sistem i zakoni ne znace mnogo. Htio je da kontrolise svaki resor i posto-poto da izgura svoje ideje, bez obzira na zakonitost istih. Srecom PES ne vlada sam pa mu ne moze biti da pokusava da upravlja svim resorima.
Last edited by VanjaTheMan; 31-10-23 at 07:19.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Znači, Bizbi se 30 godina borio protiv dps-a ironijom i humorom, a lucke ih je 30 godina podrivao iznutra. Dooobro...
Bizbi, viđi da te ti tvoji ubače na neku poziciju u Dobrotu, tamo je za tebe švedski sto od mentalno oboljelih ljudi koje možeš da maltretiraš i da ih snimaš dok to radiš. Svakako imaš dobru kameru na telefon.
Velite za vladu glasalo 46 poslanika. Zar nije cijela poenta uvođenja df-a u vladu bila da vlada ima podršku 49 poslanika? Pošto dostina osvježivača nije htjela da glasa za vladu koja nema podršku 49 poslanika. Da se pozdravimo sa imenovanjima sudije Ustavnog suda, članova Sudskog savjeta i slično? Pošto je to nemoguće ako vlada nema podršku 49 poslanika, je li tako?
Što se tiče Milojka i njegovog baratanja finansijama, i mene zanima kako će od priče da je prethodna vlada finansijski upropastila državu da dođe do minimalne penzije 450 eura od 1. janurara, do prosječne plate 1000 eura i nulte stope nezaposlenosti u roku od godinu dana. U tom roku se i broj ministarstava povećava zbog df-a, a i ova sadašnja vlada može samo više da košta. Ko bre da ukida službena kola i gorivo, nisu koritaši čekali svoj red da čerupaju državu da bi im neko sad onemogućio čerupanje. A već smo govorili o Milojkovom prethodnom suficitu koji je napravio neplaćanjem obaveza i time što nije trošio pare iz budžeta za kapitalne investicije. A pošto još uvijek nikome nije reko kako misli da finansira evropu sad 2, izgleda da ćemo morat da čekamo predlog budžeta. A viđećemo oće li i sad df da pišti kako budžet ne valja ali će glasat za njega, ili neće riječ progovorit i glasaće da se usvoji.
Last edited by NHM; 31-10-23 at 08:14.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
DPS i opozicija imaju sansu do 20 februara 2024 godine da obale vlast,pokazu nedostatke, posle 20 februara 2024 godine ako ne maknu vlast odose u zaborav!
20.02.2024
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Како ли је сад Добричанину, Пејовићки и Ћинћур, осјећају ли се мало као Славко Перовић, узели су им идеју и оставили их ван власти?
Или ће бити позвани натраг због магичног броја?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Last edited by NHM; 31-10-23 at 08:26.
Uglavnom Opozicija ima sansu do 20.02.2024 godine da uspije nesto i da se dokaze da je opozicija....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ali najjaca scena, Vukovic pecnu becica kao da komentarise odnos Spajica i Abazovica, i krece Becic lagano kao nece da se vraca u proslost, kad zapjeni, samo sto se ne vrati u doba velikog praska, ali toliko zapjeni da mu se osusise usta ne moze da prica i ustaje ni manje ni vise Bogdanovic i donosi mu casu vode hahahaaahha
Meni pričaše ovuda razni "eko građanski aktivisti" da je DF uštopovan
Oni nikad jači![]()
Love, peace and respect.
Na nižem su nivou u odnosu na prethodna dva izborna ciklusa, pri čemu u zadnje 3 godine te slabije rezultate postižu uz dosta državnih resursa na raspolaganju. Ako sa sve više resursa postižeš iste ili gore rezultate, to ne bih nazvao snagom. Uzdam se u njihovu pohlepu, kretenizam i četništvno da nešto zasru.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks