berner
odlicne!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Posto sam uzeo ovu Konu 1.6 turbo awd 198ks proljetos
Evo sluzi kao boca sa skoro 7000km, sta osim guma ifelgi koje vec imam, da spremim za zimu?
Posto mi auto sluzi i za posao na koju pumpu da sipam benzin da napravim "otvorim racun" i koje da sipam 95 98 ili stotku?
Do sad sam sipao samo 98.
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Petrol, 98icu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Danas u toku voznje krenulo auto (Peugeot) da stuca, 5 brzina ~80km/h, polako zakoci pa krene, smanjim brzinu ista stvar, u jednom trenutku sam krenuo da ubrzava, provjerio tempomat da ije zabudalio (nije), nekih 300 metara sam tako vozio dok se nisam zaustavio, nikakva lampica se nije palila dok se nisam zaustavio. Kad sam se zaustavio, javila se lampica za akumulator, crvena. Dok sam guslao ovih 300 metara u jednom trenutku se osjetila paljevina gume, ali nista poslije toga.
Kao pravi IT-evac, zatvorio sam sve prozore, ugasio ga, otvorio kuciste i gledao bateriju. Nakon takvog restarta auto je proradilo i vise se nije javljalo nista. Da li da ga pokrijem bijelom ceradom ka konja da odmori ili mu je samo akumulator na izdisaju?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
alternator kaput
Jedno pitanje za ove sto se razumiju u decibele:
Je li dovoljno tiho 58db pri 80 km/h?
za koga, za onog u autu ili one spolja?
Have a parachute.
Za onog u autu.
jeste
Have a parachute.
Ovdje ima nešto sto se krije na obije strane,dobio ubrzanje bez tempomata i pritiska pedale gasa?
Ako je nekim slučajem dobio motor iberturu znaci da je motor ostao bez ulja a turbina cofila i sl ?
mirisi gume il plastike ili ulja su slični …
obnovi merenje ulja u motor i vidi stanje kaiša na alternator…
Ko može imati sitne šarafe?
U voli ne mogu stvarno čekati 15dana u okov ih nema.
Metnuli ga na unimjer, sve ok, metnuli na racunar - nekakve sitne greske veli i jedna greska, koju nije odavmo gledao, vezana za dotok, protok ili nesto trece vazduha, kaze mozda je sve povezano sa tim, ukljucujuci i taj miris spaljene gume.
Dogovor ako bude se opet javilo ostavljam auto.
Have a parachute.
Upri ga put Mateševa. Ako se ne zapali, dobro je to. To mu je priča
Zna li ko od oviJa stariJa članova.
Onaj CLK 63 AMG BlekSerija je li bio udaren prije 15tak godina?
To mozda NSX zna.
Jedan kaze nije pa nije - nego su udarili E63 W211 i dalje stoji u garazu udaren.
Dje da popravim siber u cg na jednog minija mi je ostao u krivi polozaj desna strana legla, vozaceva ostala ukrivo i zinula dva prsta
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Preporuka za elektricara da uradi dijagnostiku struje na klimi?
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks