Sve to stoji ali statistički nije bio bolji.. Fury više jabs, aktivniji..
Ngannou može na ovo gledati kao pobjedu jer je čoek odlično stajao protiv žipsi kinga bolje nego njegovih prethodnih 5 protivnika
Fjuri obruka boks
Nganuu kapa dolje za pripremu,neko ko nije u toku pomislio bi da je bokser po profesiji
Usik bi ovakvog Fjurija pojeo do maksimum četvrte runde
Šteta,baš šteta
Sve to stoji ali statistički nije bio bolji.. Fury više jabs, aktivniji..
Ngannou može na ovo gledati kao pobjedu jer je čoek odlično stajao protiv žipsi kinga bolje nego njegovih prethodnih 5 protivnika
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pred mec kvota na Fjurija je bila 1.08 odnosno na prenosu -1400 a na Frensisa +750. Na pocetku 8. ili 9. runde postaje -210 (ako se dobro sjecam) u korist Nganua. Dakle po kladionicama je pored kraj bio favorit za pobjedu, a progresivno je padala kvota iz runde u rundu. Mislim da je i to interesantan indikator
Uncle Chael se cekao
Zlato na prvenstvu Evrope za Srdju Boškovića, Nikola Perović zaustavljen u 1/4 finalu. Članovi kluba brazilskog jiu jitsua Mata Leao A-Force @mataleao_bjjmne Srđan Bošković i Nikola Perovic sjajno su predstavili svoj rad i klub i državu na IBJJF šampionatu Evrope u disciplini No Gi koje se od utorka do nedelje održavalo u Rimu, Italija. Imali smo dva predstavnika u divizijama majstora -- crnih pojaseva. Svojoj impresivnoj kolekciji medalja Srđan Bošković dodao je i zlato i u ,,crnoj" diviziji dok je debitant među majstorima na ovim šampionatima- Nikola Perović u žestokoj konkurenciji Heavy kategorije zaustavljen u četvrtini finala jedne od najžešćih kategorija u istoriji šampionata. Treba naglasiti da je u eliminacijama Perović prošao apsolutnog favorita kategorije.
Momci svaka čast i velike čestitke!
Svaka cast, momci su odlicni. Kako ne znadoh, rado sam htio gledat
Odgledah ponovo mec. Nganu je ucinio dovoljno makar za nerijeseno. Bodovao sam 96-95.
Compubox ukupno izracunao udarce u korist Fjurija 71-59. Ali su mu udarci bili bezopasni. Nganu zadao vise power punches.
Gomila poznatih imena, bivših i sadašnjih boraca iz svijeta boksa i MMA se slažu da je Fury nezasluženo pobijedio. Ali oni imaju nula postova na ovoj temi, tako da se njihovo mišljenje ne računa.
Samo neka su zdravo. Milo mi je da je iscerao svoje i zaradio novac i dokazao koliko vrijedi
Da je Dana bio mudriji, Nganu bi i dalje bio u ufc i potencijalno bi imali Jones vs Ngannou, Dani bi kosa porasla od prodaje ppv
Ne znam koliko mu je nudio i kakav ugovor. Kad se mogao s bracom Diaz dogovarati mogao je vala i s njim
Onaj djeluje kao da pod dogovorom podrazumijeva: ja govorim kako će da bude, a ti ima da se složiš.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Tyson Fury vs Oleksandr Usyk is now NOT happening on the 23rd of December due to injuries Fury sustained vs Francis Ngannou, Frank Warren has confirmed!
Sve je ovo postao jedan veliki biznis, nema odje ni b od boksa. Citavi mec je isceniran i dogovoren. Cak i nokdaun. Zar ste stvarno pomislili da je ono pravo izdanje Fjurija? Sav hajp se pravi jer se priprema teren za revans (da se opet obrne par stotina miliona eura). Zasto se uostalom svi ti mecevi u Abu Dabiju, pa tamo su pare. Nije ovo nista drukcije od meca Mejvedera i Konora. Pa sto se desava kad spojite dvije zvijezde iz razlicitih sportova? Dosta para, i to je to.
Jedina istina je ta stara zelja Ngannoua da udje u boks, jer je to oduvijek zelio. I milo mi je sto je ovim cirkusom zaradio vise nego u kompletnoj UFC karijeri i napusio Danu W.
Po govoru Fjurijevog tijela posle meca ne bih rekao da je skriptovano, ili je vrhunski glumac. Jednostavno njegovo najjace oruzje klinč i uzimanje snage protivnicima lezanjem na njima nije funkcionisalo jer je Nganu kao zemlja, ali sve je moguce u danasnjem sportu
https://youtube.com/shorts/mdxLGbhss...7ug5oiHgdtXb2P
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Islam bez pardona. Prvo za bjj crne pojaseve, pa za borce, sad bmf
A ovo je stvarno živa istina, Justin Gaethje, Dustin Poirier, Nate Diaz i Jorge Masvidal su borci koji nikad pojasa nisu gledali, a borili su se stvarno protiv top boraca, i masu njih su ih premlatili, tako da im je Dana od sažaljenja dao evo vam barem ovaj BMF belt kad ste takvi jadovi hahaha
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks