Jedna veli za ovaj koncert Prijovicke u Tuzli: "Odes da slusas Aleksandru Prijovic dok u Palestini umiru djeca, umire tvoj ummet". Sto je ovo, dokle ovo ide
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Jedna veli za ovaj koncert Prijovicke u Tuzli: "Odes da slusas Aleksandru Prijovic dok u Palestini umiru djeca, umire tvoj ummet". Sto je ovo, dokle ovo ide
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nema to nikakve veze, imaš po Evropi koliko oćeš primjera dje je narod uz Palestinu, a vlast uz Izrael, jer EUro-Atlantske vrijednosti se moraju poštovati, a od USA biča je teško pobjeći
Svakako nebitno, jer bzv je mješati politiku i sport, isto ka #to nisam bio za izbačanje ruskih i bjeloruskih sportista sa raznih takmičenja, tako nisam ni za izbačivanje izraelskih jer sport je sport.
Fin potez grada BG što se ponudio za domaćinstvo, iako za njihove čelnike mislim sve najgore.
Čak je i od KKP krenula ta priča i još se ponudili da im plate troškove organizacije i logistike, iako i o tom timu i njegovim čelnicima mislim sve naj(gore), ali iako vjerovatno populistički, svejedno fin potez
Forever young, i want to be forever young
Džabe ti milioni, džabe ti kamioni.
https://www.latimes.com/california/s...rry-dead-at-56
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Protiv Izraela a dusom za Čečene
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
https://www.index.hr/mobile/vijesti/...vijesti_prva_m
glumčina!
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
e svasta.
nothing comes from violence and nothing ever could
Osim Prijatelja jedino vrijedno gledanja jevsa Salmom Hayek Fools Rush In, a onda sa Brus Vilisom snimio The Whole nine yards.
21. Vijek ništa, osim ajde 17 Yards (možda).
Ali ove tri stvari su zaista bomba, zaista ne razumijem šta je sa ostalih tridesetak bilo...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
U prici sa nekim muslimanima (jos nisam upoznao nekog koji nije vjernik) vidim da je anisemitizam u dobroj mjeri izrazen. I to kod onih kojima islam sluzi kao moralni komaps, onima kojima je nauka samo alat za dokazivanje religijskih.. cinjenica.Originally Posted by Tripleta 2
Pa se pitam, da li muslimani podrzavaju Palestinu zbog toga sto su musimani, zato sto je mrznja ka Jevrejima pristuna ili obje stvari. Deder pitaj drugare sta misle o Jevrejima, ne Izraelu, no Jevrejima pa nam (ili mi) saopsti koliko njih je ista reklo pozitivno o njima. A isto se moze napisati i za katolike i za pravoslavce.
Religijski faatziam je najvece zlo koje je zadesilo covjecanstvo.
Last edited by Antares; 29-10-23 at 12:02.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
UH pod ovaj jorgan nema religije...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ubili su preko 3000 djece za 20 dana,šta drugo tu ima da se kaže. @antares
Sent from my iPhone using Tapatalk
Potpuno se slazem i sa tobom i sa tripijem, samo sto se iza vecine clanova protesta krije antisemitizam kao jedan od motiva...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ali i arapi i jevreji su semiti
Mozda problem lezi u tome sto, za razliku od Hriscana i Muslimana, Jevreji ne vole ni jedne ni druge, Hriscane pogotovo.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
e, sad prosjek. Jennifer je prosjek glumica. zavisnost od tableta i alkohola mu je uništila karijeru i bilo kakvo dalje ozbiljno snimanje bilo čega. kad je on u pitanju maalko sam subjektivan priznajemja sam Prijatelje zavolio i gledao tolko puta radi njega, i da je uspio da ostane čist mislim da bi zablistao. ovako, jbg. vjerovatno znaš da je bio odličan teniser al se odlučio za glumu, to je zanimljivost
inače sam je priznao da je želio i nadao se slavi a da nikad nije razmišljao o posledicama toga. a sve je krenulo sa povredom na skijanju posle druge sezone serije i tada se navukao na tablete. a recimo posle snimanja epizode kada se Monica i on vjenčaju direkt su ga poveli u kliniku za odvikavanje
Nisam znao to za tenis, ovo ostalo odavno je poznato.
Friends sam odgledao bar 10x isvakome je vremenom uloga iskristalisana do savršenstva, jer produkcija im je u to vrijeme bila medju najboljima, a i realno on je ulogu izveo na max, ali ovo ostalo dje je bio u glavne ništa posebno.
Stvar je u tome da imaš glumaca kojima leži samo jedna vrsta uloga, ili se vremenom stope sa istim ili sličnim karakterima koje su igrali, da posle ne umiju da iznesu neke drugačije uloge.
Tipa Adam Sandler, Kristen Steward, Dwayne Johnson
Ne bih rekao da je tako.
Ljudi saosjecaju sa tim narodom tamo,jer je potlačen,ubijaju ih kao da nisu ljudi,nema tu neke mrznje prema jevrejima,mene lično oni ne interesuju,poštujem njihovu vjeru i kulturu,ali ovo sto radi izrael je za osudu.
https://vm.tiktok.com/ZMjsCAe14/
Naidjoh na jedan snimak,valja pogledati posto je opet popularno reci islamski teroristi,ekstremisti i slično
Sent from my iPhone using Tapatalk
da mi je vidjet te americke tablete protiv bolova na koje se coek navuce.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks