Копнена операција у Гази није лака, и не може се залијетати, али ме чуди да Израел још није кренуо.
Рекао бих да неко жестоко дипломатски ради на решавању овог срања.Погађајте ко.
Kako me nerviraju ovi Romi sto se izdvajaju i jedino oni pokazuju vjerski fanatizam sa tekbir alahu ekber. Vodje preko razglasa pokusavaju da ih neutralisu sa fri palestin ali Romi ne kapiraju nista
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Копнена операција у Гази није лака, и не може се залијетати, али ме чуди да Израел још није кренуо.
Рекао бих да неко жестоко дипломатски ради на решавању овог срања.Погађајте ко.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Sto se ne javis,prodje pored mene,ne vidiš ništa od naočara sminko
Ne znam jesi li bio kod milenijuma,ali tamo nisu dali već su samo skandirali free palestine.
Mogu reci da sam zadovoljan odzivom,bilo je 3,4 hiljade ljudi mislim,neko će reci više neko možda manje,ali smo makar toliko mogli…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako sam te vidio casti miAli sam te onda vidio na snimak od Vuka Vujisica
to su skandirali kod UN-a, imam to skandiranje i na video jer su mi upali u kadar dok sam snimao
Last edited by Tripleta; 22-10-23 at 14:07.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zamisli da im to kažeš tamo u državU koju podržavas odje ?
Ti si ka ovi LGBT koji podržavaju Palestinu a tamo ih bacaju sa zgrada za kaznu 😁
Ko je uopšte organizovao ovaj moram rec poprilično velik skup sa sve spremnim parolama i onolikim brojem zastava ? Zna li se ta informacija,nisam ispratio
Allahu akbar ne bi trebalo nikoga da vrijedja da je sreće,to i hrišćani izgovaraju tamo,ko ne zna značenje neka gugla. Druga je stvar sto su to teroristi (zlo)upotrebljavali pred bombaške napade i ubistva ljudi kao onaj skoro u belgijU.
Nego,dje su ovi tvoji bošNaci da osude ovu sramotu,oli ih i dalje glasat ili podrzavat ih?
Kad trebaju da se zabijaju erdoganu u guzzicu prvi su tamo,šta je sad,ne daju im evroatlantski partneri da zucnu? Znam da misle isto kao ja i ti,ali ih ni na protest ne vidjeh,vazda su govvna bili
http://www.barskiportal.com/lat/poli...i-gadjenje.php
Nadjoh jedan tekst dje ih je prozvao ovaj nas “zemo” svaka cast
Sto si se upalio Ado, ovoliku mrznju prema svom narodu ne vidjeh odavno i pocinjes da me zabrinjavas.Govoris kao da sam clan, poslanik BS-a u najmanju ruku pa su "moji", a ja sam u vecini slucajeva glasao SDP, sad sam prelomio za BS jer znam da četinjare boli kad vide muslimansko ime na TV da je direktor/ministar, a i zato sto nema kvalitetne ponude, bukvalno su sve partije iste, nestrucni, a i nema meritokratije. A cim nema meritokratije onda treba podrzati svoje kao sto to Srbi rade jer evo vidis da oni svi glasaju DF, Demokrate i ES iako takodje znaju da si te partije smecarske.
Nesvjesno radis za velikosrpske interese jer naivno vjerujes u promjene a iz ciklusa u ciklus vidis da je sve ne isto, nego gore. Evo ti sad Krapovic srbenda ministar Odbrane, Bogdanovic takodje mup-a, bog zna koliko jos tu kadrova ima, ali ovo je bezbjednost koja je prebitna.
Sto se tice prozivki oko BS-a boli me uvo sto cute, cuti cio zapadni svijet, cute i ovi sto ih ti podrzavas, i oce li ti to promijenit misljenje da ih vise ne glasas? Ne. Cemu onda ova prica?
Nayebem im se svima majke i partijama u cg i zapadnom svijetu sa sve cionistima koliko me interesuju.
Sto se tiče “našeg” naroda naravno da ne mrzim,ovo sto pišem se odnosi na bošNačku stranku protiv koje sam od samog početka,možeš da se vratis na sam pocetak kad sam se registrovao na forum,ista priča.
Prvo,sto je izvršena asimilacija crnogorskih muslimana,drugo sto su loši predstavnici našeg naroda u državi,sto su privjesci kriminalaca i nalogodavaca višestrukih ubistava,sto su dozvolili da nam državom nekažnjeno šetaju kamatasi,lopovi i narko dileri,korumpirani i pohlepni kvadrat efendije kako ih prozvase,samozvane crnogorske patriJote i mnogo toga još. Ne želim takvu državu.
Znaju se moji stavovi odje,procrnogorski sam orjentisan od kad dijete bio i biću do kraja života,nisam naivan,vidim šta se dešava oko nas,ali mora se uvažiti realnost.
Postoje i drugi narodi u crnoj gori,ne mogu bosnjaci sa svojih nepunih 10% stanovnistva da vladaju državom,bilo to nekom krivo ili ne,a do skoro su bili zapošljavani masovno.
Nije meni zbog toga krivo naravno,ali budimo realni i stavimo se u poziciju recimo tih Srba,imaju i oni pravo i trebaju da budu u vlasti kao i svi ostali,da je sreće ne bi se gledalo ko je šta već po znanju i zasluzi,ali posto živimo na prokletom balkanu…
Nego ne bih da se udaljavamo od teme,rekao sam svoje,a mogao bih još dosta toga,pa neka shvati kako ko oce,zabolje me penis.
Prethodni post sam najviše napisao zato sto želim da ljudi shvate kako funkcionišu Bošnaci,interesi na prvom mjestu,da su ljudi izasli bi makar na protest,nikoga ne vidjeh,’bem li im mater odvratnu svima redom
Staljinu se pripisuje ona surovo (istinita) izjava: ,,smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt miliona ljudi je statistika ". Ovdje (forum, Crna Gora,...) možemo samo tako posmatrati, faktografski, uz dozu empatije (ko je ima). U skladu sa tim...
Od kada je Hamas pokrenuo raketni napad na Izrael 7.10.2013 god., pa do danas, po zvanično (druge podatke bi bilo neumesno, za sada, plasirati) objavljenim informacijama iz Izraelskih i Palestinskih izvora imamo sledeće:
- u Izraelu je poginulo oko 1.400 ljudi
- u Palestini (pojas Gaze i Zapadna Obala) je poginulo oko 5.100 ljudi, od tog broja više od 2.000 su djeca.
- od 24 bolnice u pojasu Gaze njih 8 je van funkcije (uključujući i najveću Hamad) zbog vazdušnih udara, nedostataka goriva ili nedostatka medicinske opreme.
- u Tel Aviv su do sada došli grčki, italijanski, britanski i holandski premijeri (premijerke), te predsjednici Francuske i SAD.
Sent from my Motorola 8400
Важно је рећи да Израелци нису ушли у Газу, ко зна шта ће бити ако/кад уђу.
Данас су новинарима показали снимке хамаса приликом напада на цивиле, исти су текстуално описани, срећа је да се то неће дати јавности да види јер све то личи на Исламску државу.
Нема рјешења изгледа, наставиће се циклус убијања који ће довести до још већих убијања, и на крају нестанка једних или других (прије оних који су већ једном нестали).
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Napisase odje neki klovnovi kako BBC i CNN izvjestavaju objektivno.
Danas pisu za gospodju da je prosla pakao i uprli sa naslovnicama. Ista rekla da su sem prvog dana dok je bila zarobljena iz Hamasa bili potpuno ok prema njoj i zarobljenicima dje je ona bila.
https://twitter.com/QudsNen/status/1...eNMGpozmQ&s=19
Haha zamisli da stvarno vjerujes u izjave zvaničnika pratilaca Talmuda (klan Netanjahu) u kojem izričito kažu da je laganje dozvoljeno u cilju Izraela 😁
Ne sprdaj se, oni lažu i za ovu banalnu stvar što je postavio Prijeki iznad a kamoli za 40 beba okinutih glava i njihove snimke Hamasa koje eto ne puštaju da nas ne bi stomak zabolio 😂
Jedino što je sigurno u ovom ratu je da se Izraelu ne smije vjerovati tokom trajanja istog...sve ostalo je podložno dokazu...i da je to stvarno bila njihova zemlja prije Palestinaca...i da imaju pravo na odgovor Hamasu...i da je Hamas goli islam sa dna kace.. ali NIKAKO im se ne smije vjerovati niti na jednu jedinu rečenicu tokom trajanja ovog,prošlog ili nekog budućeg rata. I ovo piše lik koji prezire Hamas zbog dobro poznatih zločina na Balkanu i simpatiše Jevreje.
Jevreji su izuzetno pametna "sorta" zato i znaju kolika je moć laži.
Meni je poprilicno smijesna ta prica o "obecanoj zemlji" i "zemlji koja je bila prije xyz godina nasa ili vasa".
Dal' trebamo svi da se vratimo na neke granice od prije 2-3 hiljade godina ili sta?
Cinjenicno je stanje da narod u pojasu Gaze zivi u zatvoru i u velikom broju slucajeva nema nacina da se iz istog izvuce... Cinjenicno je stanje da bi Izrael, da im se moze, isto postupao i prema Hriscanima (na kraju krajeva vjera im to i nalaze) da su oni vecina u pojasu Gaze... Cinjenicno je stanje da ovo sto rade decenijama tesko da bi proslo da to radi neko drugi...
Isto tako je i cinjenicno stanje i da na ovom forumu imamo *diota koji na neki nacin opravdavaju Izrael a kritikuju Putina za veoma slicne stvari... Ili pak idiota koji podrzavaju Putina a ne podrzavaju Izrael...Pa barem budite dosljedni ljudi moji.
![]()
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://m.jpost.com/opinion/article-769826
As a people who suffered terribly at the hands of the Nazis and their Croatian Ustasha collaborators during World War II, Serbs feel a strong kinship with the Jewish people and the State of Israel.
Podrska za Izrael... u potpunosti ih treba razumjeti Hamas = OVK
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Да, вјерујем новинарима (страним а не израелским ако ти значи) који су пренијели оно што су видјели на конференцији.
Упад Хамаса је био злочин, јер је уперен против цивила, методе злочина су мучније јер су рађене лице у лице за разлику од бомбардовања које спроводи Израел а које се такође може сматрати злочином.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Holokaust.. Prosto i jednostavno, dobili su državu kao ratnu i političku reparaciju koju su dodatno izgradili kroz njihove veze i uticaj na glavne geopolitičke igrače, Britaniju i US.. Na osnovu tog talasa ''da se nikad ne ponovi'' su se širili od '48 na ovamo preko grbače palestinaca i drugih arapskih plemena..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Da li postoji ijedna pravedna granica na ovom svijetu? Ne, takve nema.
U principu je ovdje (mislim na taj dio bliskog istoka) najbitnija 1948 god. kada je data šansa da zaživi jevrejska država (Izrael) i arapska država (Palestina), ali ova druga (Palestina) nije ni zaživjela u bilo kom obliku jer su tu teritoriju poslije rata '48 podjelili između sebe Izrael, Transjordan, Egipat i Sirija. Tek je devedesetih (opet poslije niza ratova) počelo da funkcioniše nešto što bi se moglo nazvati državom Palestinom (Jaceka Rabina je ubio Izraelac upravo zbog toga), te od tada neke države i priznaju Palestinu.
To kako žive Palestinci (i prije 7.10.2023 god.) u pojasu Gaze i Zapadnoj obali se upravo može tako opisati - zatvor na otvorenom. Tamo gdje se graniče sa arapskim državama ne mogu preći granicu, tamo gdje se graniče sa Izraelom mogu, ali uz ,,kilometarska" odobrenja. No, to prolazi sve ove godine jer susjede (Arape) mnogo ne zanima (izgleda nemaju koristi, Palestinci su Arapi bez resursa).
15 dana rata, a preko 2.000 djece poginulo, to je prosjeku 1 djete na svakih 10 minuta... 1 dijete pogine na svakih 10 minuta... Šta je vredno te žrtve? To, to nikakav cilj ne moze opravdati, ma koliko god da je legitimno uništenje Hamasa.
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 24-10-23 at 21:12.
Ердоган: Хамас није терористичка организација
Хамас није терористичка организација, то је ослободилачка група муџахедина која се бори да заштити своју земљу, јавио је председник Турске Реџеп Тајип Ердоган.
Турски лидер је такође рекао да је отказао своје планове да посети Израел.
Нека трговина?
Od Hamasa do OVK...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Israel has agreed, for now, to a request from the U.S. to delay its expected ground invasion of Gaza so the Pentagon can place air defenses in the region to protect U.S. troops, according to U.S. officials and people familiar with the Israeli planning.
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://vm.tiktok.com/ZMjgHJ4ef/
Židovski ološ licemjerni
Faca mu ga daje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks