Nayebem im se svima majke i partijama u cg i zapadnom svijetu sa sve cionistima koliko me interesuju.
Sto se tiče “našeg” naroda naravno da ne mrzim,ovo sto pišem se odnosi na bošNačku stranku protiv koje sam od samog početka,možeš da se vratis na sam pocetak kad sam se registrovao na forum,ista priča.
Prvo,sto je izvršena asimilacija crnogorskih muslimana,drugo sto su loši predstavnici našeg naroda u državi,sto su privjesci kriminalaca i nalogodavaca višestrukih ubistava,sto su dozvolili da nam državom nekažnjeno šetaju kamatasi,lopovi i narko dileri,korumpirani i pohlepni kvadrat efendije kako ih prozvase,samozvane crnogorske patriJote i mnogo toga još. Ne želim takvu državu.
Znaju se moji stavovi odje,procrnogorski sam orjentisan od kad dijete bio i biću do kraja života,nisam naivan,vidim šta se dešava oko nas,ali mora se uvažiti realnost.
Postoje i drugi narodi u crnoj gori,ne mogu bosnjaci sa svojih nepunih 10% stanovnistva da vladaju državom,bilo to nekom krivo ili ne,a do skoro su bili zapošljavani masovno.
Nije meni zbog toga krivo naravno,ali budimo realni i stavimo se u poziciju recimo tih Srba,imaju i oni pravo i trebaju da budu u vlasti kao i svi ostali,da je sreće ne bi se gledalo ko je šta već po znanju i zasluzi,ali posto živimo na prokletom balkanu…
Nego ne bih da se udaljavamo od teme,rekao sam svoje,a mogao bih još dosta toga,pa neka shvati kako ko oce,zabolje me penis.
Prethodni post sam najviše napisao zato sto želim da ljudi shvate kako funkcionišu Bošnaci,interesi na prvom mjestu,da su ljudi izasli bi makar na protest,nikoga ne vidjeh,’bem li im mater odvratnu svima redom
Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks