najlakše je trenera maći. ko će da vodi sad ekipu dvaput protiv Partizana? Ilić? i da dođe neko, opet je to premalo vremena za bilo šta
Bolje sprijeciti nego lijeciti. Nema tu cekanja nikakvog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
najlakše je trenera maći. ko će da vodi sad ekipu dvaput protiv Partizana? Ilić? i da dođe neko, opet je to premalo vremena za bilo šta
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pominju se Janis Sferopulos i Jasikevicius.
Janis Sferopulos novi trener Zvezde.
P. S. - Mogu reći da mi je izuzetno drago što će on biti nasljednik Ivanovića.
Toliko.
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
Last edited by Isak; 21-10-23 at 19:21.
tjah, vodio je Oly okej al treba vidjet kako će to izgledati
ps
тапаталк
Žao mi je Ivanovića - ali masu grešaka je napravio.
Prošlu sezonu izgubiti sa onakvim timom i sad 1:3
Ivanovic i matori igraci jednostavno ne idu zajedno.
P.S pravo vrijeme da uleti Vucic sad ! xD
Last edited by Nantecut; 21-10-23 at 20:28.
Nije njemu do kosarke sad idu izbori...
Satelitski resiveri/oprema
Ovu Zvezdu kao da vode kolege sa foruma pa misle da samo treba mijenjati trenera i to je to a u stvari dobar recept za raspad i haos.
Opet lik postavlja svoje teze koje nidje veze nemaju sa realnošću, pa na osnovu njih izvlači neke zaključke.
Bukvalno su, od izlaska vijesti o otpuštanju, 1 ili 2 tipa podržala rastanak sa Ivanovićem.
Forever young, i want to be forever young
mislim da nece niko zaplakat, a istovremeno ne vjerujem ni da je neko slijep i da misli da se znacajno vise moze sa ovom ekipom. saldo je 0 - ivanoviceva plata.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Stigao Sferopulos , a vjerovatno stiže i Kem Birč.
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
Pa ako razmislis malo i vidiš da je dobio otkaz zato što mu je ekipa otkazala poslušnost (Teo Bjelica i Nedović) ,reci mi koliko je pametno ostaviti takvog trenera da ti vodi tim u dva meča protiv Partizana (ključni za Aba ligu)...oce li možda proigrati odjednom protiv tima koji im garantuje da će sva dosadašnja sabotaža biti uspjesna ako od njega izgube ? Pa normalno da bi se Teodosić više nego ikad ispucavao protiv partizana ne bi li završio ono što su započeli...da otjeraju Ivanovića.
Jedino rešenje u takvim situacijama je šok terapija i imali smo ih stotine primjera ,zaključno sa baš tim istim Duškom koji je vezao pobjede nakon dolaska. Nema tu odlaganja ako je svlačionica izgubljena,pogotovo kad dolaze bukvalno prelomni mečevi. A da se na tome radilo već, vidi se po ovom ekspresnom angažovanju sferopulosa koji već danas vodi trening. Spremalo se ovo izgleda još od incidenta sa Bjelicom.
jel moguće da je Partizan doveo tog smećara? valjaće im taman kolko je onom klubu koji je zaeba prije mjesec il dva
тапаталк
dobar je caboclo, gledah ga neki dan na turneji po SAD. prije par godina je izgledao kao nevidjena smetostina bez ikakve koordinacije pokreta, sad je vec vrlo upotrebljiv.
birch... bojim se bice isti kao bolomboy.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Maccabi će igrati u BGu
тапаталк
Kakva sramota.
Jesu li imali dje drugo?
screen capture program
pa grad Beograd i Vlada Srbije su podržali ovo. ne razumijem zašto bi sramota bila
Igra li ko od vas euroleague fantasy? Koga ćemo za kapitena noćas?
Ja stavih M. Jamesa
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks