.
To mi liči na prodaju magle i ograničene mozgove…
Noviji motori imaju klizne ležajeva sa koeficijentom trenja i habanja mimo metala olaksani legurama drugih lakših metala izradom kao i livenjem alu i dr .
Najmanje tu treba magnet samo redovan servis i redovan filter sa uljem približan OE kvalitetu…
Kamioni Mercedesovi imaju, dvotockasi vjerovatno ne vjeruju previše filteru ulja... a i zbog kontrole mozda da vidis stanje
ne škodi cak postoje i filteri za ulje sa magnetom
https://www.oilfiltermagnets.com/
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 21-10-23 at 19:33.
A reci mi ovo, inzinjeri koji su to konstruisali, jesu li znali za tu foru (kao npr. u slucaju automatskog mjenjaca)?
Prema tome, šta da ti kažem?
jel placebo ?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
To sve moze u sef...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
A sve ga to ispada skuplje nego da nije gubio kljuc.
ja neđe pitao u Voli Motors koliko bi me koštalo da uradim duplikat ključa, a koliko da dobijem novi, ako ovaj jedan izgubim. Ispade isto, i u oba slučaja se čeka iz Njemačke or smthn (tako mi rekoše tad)... Te odlučih da ipak čuvam ovaj jedan, jer mi se nije davalo cirka 200€ za ključ
(nečitko)
Kakvo je stanje oko prolaska na tehničkom sa uklonjenim EGR i DPF-om?
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Nista. Sve regularno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vise tehnicko pitanje al' ajd' da probam ovdje...
Imam neku Pioneer muziku u autu, muziku slusam preko telefona koji je povezan 3.5mm audio jack-om u Pioneer.
Sve sljaka kako treba ali mi jedna stvar strasno nedostaje a to je saltanje pjesama na samom uredjaju a ne na telefonu.
Da li je to do muzike, telefona, aplikacije na telefonu (koristim Deezer na kreku najcesce) ili se moze nesto uradit'?
Pritiskanje dugmeta na Pioneer-u mi je prirodno a saltanje na telefonu ne radim jer mi ne odgovara u voznji nikako, uprkos 'precicama' (pritisak dugmeta sa strane a ne gledanje u telefon i diranje ekrana)
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Preko bluetooth povezivanje. Sa 3.5mm mislim da nema uredjaja koji omogucavs promjenu.
Nekad je moglo na slušalicama da se klikne i prebaci pjesma i pauzira, tako da 3.5mm džek definitivno prenosi neke rudimentalne komande.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Silicium se bavi takvim stvarima, odlični su, ali ovdje neka napisa da su prilično zauzeti.
Nama su usteđeli 500€ na Tuarega za rikverc kameru, i to svima pričam, drugi su nam lagano rekli nema tu sto da probate, porucite novu.
Ne moze nikakva kontrola uredjaja preko standardne stereo 3.5mm bananice sa 3 pina...Odnosno sam audio dzek ima ground, left i right...
Takozvani TRS dzek.
Postoji i TRRS odnosno 3.5mm dzek sa 4 ili cak 5 pinova, koji podrzava stereo zvuk plus mikrofon ili inline kontroler za volume, prebacanje pjesama itd...Ovo se koristilo na telefonima.
Da ja znam, svi ti Pioneer plejeri koriste obican TRS dzek.
Znaci sto se tice 3.5mm bananice, postoji TS, TRS, TRRS...odnosno mono, stereo, stereo+mikrofon/kontrole
Ukoliko je u pitanju obicni signle din Pioneer, za 50e se kupuje nov sa fleskom, blututom i raznim dzidzamidzama...
Koliko sam skapirao, oni mogu da izmjere samo "dimnost" ali ne i koliko su stetni izduvni gasovi...
Posle cipovanja mi dimi auto dosta pod opterecenjem(toliko da zna da pocrni branik i gepek), ali ne dimi uopste kad ga turiras u ler kao oni, tako da sam regularno prosao.
Najbolje je ostavit samo "lonce" od dpf-a a izvadit sace, jer onda izgleda barem kao da je fizicki tu...(jes da bi bolji protok bio da se skine dpf kompletan i stavi cijev za downpipe).
Navodno sad mjere temperaturu izduvnih gasova prije i posle dpf-a(a realno mjere temperaturu cijevi onim pistoljem), i tu mogu da te uhvate navodno ako nemas dpf jer ce bit ista temperatura
Last edited by Laz; 22-10-23 at 16:54.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks