Legenda kaze da se Sveto Markovic i dalje lijeci u Beogradu.
Ne moze se veli do njega doc' nikako a i zdravlje mu je lose eo ima skoro deceniju.
Ja bi im za to fingiranje "narusenog zdravlja" dodao jos koju godinu robije, kao bonus.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Samo Vučić i Rusi ne smiju bit zainteresovani za popis. Jes neka prpa kad su i u Bruksels zainteresovani, i ne samo zainteresovani nego predlažu odlaganje, donose "rezolucije o CG" a hrvatski eu "parlamentarac" proriče stvaranje Bjelorusije u srcu Europe. Ako Srba bude više par procenata na popisu naš evrotski put je ugrožen namrtvo.
Elem, elemm, što se mene tiče popis mogu da komentarišu i budu zainteresovani za njega i Vučić i Putin i Bajden i Kralj Čarls III i ko god oće, ovđe je nacionalnost izgleda politička kategorija. Albanci evo oće bojkot ali za svaki slučaj "...poseban poziv upućuju “Albancima iz Crne Gore koji se nalaze privremeno van Crne Gore, a imaju državljanstvo Crne Gore, da se neposredno uključe i prijave se”, jer je, kako navode, rezultat popisa “od vitalnog značaja” i da će od toga “direktno zavisiti nacionalni interes Albanaca u Crnoj Gori”."
https://rtnk.me/politika/i-albanski-...roju-za-popis/
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Bas bih volio da bude Srba vise nego prije 2006, to bi znacilo jednu od ove dvije stvari:
1. Da im je odje dobro pa se razmnozavaju vise nego po Srbiji i Kosovu, jer tamo vlada bijela kuga vec decenijama.
2. Da su pojedini onomad prodali SRBSTBO zarad DPSa i Mila, odnosno nezavisne Crne Gore, da'e vjecna!
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ili da su uzeli pare da bi se izjasnili kao Crnogorci.
Ili da su nekadasnji sad Crnogorci uzeli pare da bi se izjasnili kao Srbi.
A vjerovatno ce sirotinju prvo da targetiraju, kao i sve uhljebe koje su zaposlili poslije 2020. godine, a koji nemaju pravo na svoje misljenje. Sustinski ni trunka razlike u odnosu na ono sto je DPS radio 2011. godine.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zato bi te evidencije i odgovori trebali biti javno objavljivani da svako moze da provjeri sta je bio ranije a sta je sada, i da politicke partije, nacionalna vijeca i vjerske organizacije imaju jasan pregled na koga da intervenisu a ne da rasipaju snagu i vrijeme prema neodredjenom broju lica, bilbordi nisu efikasni
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad pogledas procentualno rezultate poslednjeg popisa i referenduma, sve ti je jasno
nothing comes from violence and nothing ever could
Tako su i Milaćić i Dajković Crnogorčili, pa kad su se dofatili srpskih i ruskih novaca onda su krenuli sa Srbovanjem.
![]()
Love, peace and respect.
Prosječan čovjek je dosta tup, sujevjeran i isprepadan. Možda bilbordi ne djeluju, ali kad jedan Metodije izjavi da pravoslavci mogu bit samo Srbi, kako će to da utiče na određeni broj pravoslavnih vjernika koji nisu Srbi? Ada isti ti Srbi kad su se zalećeli da psuju Aca Đukanovića na ulicu, dio grupe smirivao ove koji psuju riječima nemoj njega, on je ktitor. A ne vladika kad im manje-više kaže izbacićemo vas iz pravoslavlja ako se ne izjasnite kao Srbi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
kad interni obracuni u dps-u postanu javni
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...g-muza-5203824
nothing comes from violence and nothing ever could
Svaka cast.
https://www.vijesti.me/v/678497?utm_..._share_counter
Sta rade tatini batinasi
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...zera-jankovica
Bukvalno ciganska izjava, da se romi ne uvrijede
Ne razumijem sta tacno on ima od cestitki premijera/predsjednika i koga je vec nabrojao. Te ljude boli uvo za njega, cestitaju mu zbog PR-a a ne sto im je milo (tacnije, vecinu ne interesuje). Ne branim nikoga, samo su mi gadne ove ovakve izjave dje se uperuje prst u nekoga a drugi se brani (u ovom slucaju Milo Djukanovic).
A druga stvar je preuvelicavanje njegovog uspjeha, podrzavam ja to sto je paraolimpijac i da uspjeh jeste uspjeh ali covjek je IM, ima 50 igraca boljih od njega u CG i niko se nije zalio na cestitke(ili nedostatak cestitki) al eto on se pronadje uvrijedjen. Niko normalan mu i ne bi cestitao sada kad je brze bolje potrcao da TRAZI cestitke. To mi je ono u rangu keep calm its my birthday likova koji to objave na drustvene mreze da bi im neko cestitao rodjendan.
Zasluzuje, od onih kojima je milo sto je to i osvojio a ne od premijera/predsjednika itd jer njih, kao sto rekoh uopste i ne zanima to, cestitali bi samo zbog PR-a i nista vise. Ako covjek trazi te cestitke onda mu i nije do cestitke nego do paznje.
Uspjeh jeste uspjeh, slazem se, samo kroz tekst se vidi da se njegov uspjeh budzi maksimalno a realna slika je da je znatno nizi od toga.
Mislim da mu je vise da pokaze da se neko od njih makar mogao cestitati ako vec nije stvorio novcanu i drugu razumnu podrsku za jednu tako malo bitnu stvar kao sto je sahovsko prvenstvo.
I govorio je o tome i prilikom gostovanja u jednoj emisiji, naravno u prazno.
Hmm ne bih se složio, zapravo imam potpuno suprotno iskustvo/mišljenje.
Koje su to uspješne CG firme koje su iznjedrile taj viši stručni kadar?
Da ne pričamo koliko kaskamo za regionom sa srednjim i višim menadžmentom. Što je jelte i razumljivo, jer se isti ne može ni izgraditi u tajkunskim firmama koje dominiraju tržištem toliko godina.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Imamo li uopšte ljude koji umiju da prepoznaju da je neko stručan, na stranu stručni ljudi? Plus, imamo li ih stručnih da nisu spucali neđe napolje?
99.9% domacih privatnika, ako ti da platu 1200-1500e kao nekom menadzeru i direktoru, misli da je to vrhunac tvog zivota, i da je to plata s kojom treba da se penzionises.
U jacim regionalnim firmama, ti poslovi su placeni 3-5k, a nedje na zapad i bliski istok 10-15k.
Ko iole ima nesto u glavu, nece ici u politiku i tajkunske firme.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Pa to je fora jer moras biti isto ili vise strucan da bi takvog prepoznao. Isto ako smo glupi ne možemo znati jesmo li glupi jer znanje koje nam je potrebno za tu ocjenu je isto ono koje nemamo i ciji nedostatak nas i cini glupim in the first place. Ako ovo zvuci nelogicno do mene je. Previse piva za nocas.
Sent आत्मन:
Last edited by Caesar; 20-10-23 at 20:26.
γνῶθι σαὐτόν
Salijeri je dobro znao koliki je genije Mocart, iako ni izbliza nije imao njegove sposobnosti. A i naše kukanje na lidere često komentarišemo sa pametni ljudi sebe okružuju pametnijima o sebe, a ovi naši političari se okružuju klimoglavcima.
To pivo mora da je loše jer ovo što sam naveo nije nikakva mudrost.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks