12 /256 920 eura+maska,adapter i 2 godine garancije sto je plus gsm planet
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
Last edited by george990; 20-10-23 at 10:04.
-21% PDV-a što povlači da ne dobijate fiskalni račun što opet povlači to da dobijate garanciju "na riječ".![]()
Gladam da uzmem S23 ultra ili neki Iphone pa da vidim da maloprodjem jeftinije, ali mislim da nisu male da bi garancija bila na rijec.
Last edited by Brk; 20-10-23 at 11:49.
Kupio ja, ne dobiješ račun već samo ovo.
Послато са SM-S916B помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Tipicna garancija.
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
Ova mi je stigla: https://a.aliexpress.com/_mO3cxXa
Ali i kod mene izgleda isti problem sa senzorom... Bas sam testirao danas tokom poziva i ne radi dobro.
Dje da kupim original adapter za samsung
Dje uzeti Samsung s23 plus ? Vidim da je najjeftinije u Z shop, Exclusive mobile ima li jos neka preporuka ?
Probaj kod Srđe 067 444 333
ja nisam uzimao al ovdje su ga hvalili i čini mi se ima najbolju cijenu
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Koji tel uzet do 500e ?
Evo ti mate 50 pro na forumu za 550e mislim da nema sta dalje da trazis
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ja se izvinjavam, nisam naveo da ce se tel iskljucivo koristit za gejming, kamera se nece ni palit.. tako da u skladu sa ovim opisom ako ima ko kakav predlogMozda sam trebao u kineze sa ovim budzetom
Iako je prošle godine bilo priče da se Exynos neće vraćati u Samsungovu S seriju prije 2025. godine, ipak će s24 serija biti sa Exynosom za sva tržišta osim američkog. Nekad je i japansko tržište dobijalo modele sa SD, sad nijesam siguran.
Onda sam ja pogrešno shvatio da cijela serija u Evropu stiže sa exynosom.
Moze li mi ko rec kako su se pokazale ove motorole, nisam imao iskustva nikakvih preciznije ova otorola edge 40 neo ?
Ja par mjeseci koristim edge 40 i odlican je telefon u pitanju za taj cjenovni rang (385e bila akcija u multikomu), baterija dobra, security patchevi su trenutno na njemu od novembra i je jos na android 13 (tu koliko shvatam motorola kaska za konkurencijom). Generalno cisti android bez ikakvih reklama, samo motorolini alati koji su interesantni i korisni. Kamera nista posebno..
Šta uzeti do 250€, mora biti novi sa 2 god garancije. Nije previše zahtjevan korisnik, ali bi valjalo da je kamera koliko toliko pristojna.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Honor Magic 5 lite
TT
Samsung A34 u slobodnoj prodaji mozes naci za do 250 eura, mislim da je to najbolja opcija od novih telefona za taj novac (procesor, kamera...).
Magic lite 5 je dobar izbor ako ne mozes naci A34 (imaj u obzir da ima dosta slabiji procesor i kameru, ali prelijep dizajn).
Ne bjezi ni od Redmi note 12 koji je dostini best buy do 200 eura...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks