gužve će biti užasne kad se završe ovi objekti. sad je već u špicevima gužva, a mogu mislit kako će biti kad se usele ove zgrade. pritom, ođe ima mjesta za još priličan broj zgrada tako da očekujem nastavak ove priče ubrzo pri okončanju izgradnje ovih zgrada.
razumijem ljude koji se tu doseljavaju, i što kaže koleginica gore, sve je bolje nego da ostanu u mjestima poput gusinja, plava i sličnih. znam da bi meni, da živim tamo kojim slučajem, jedini prioritet u životu bio da se odselim odatle (podgorica ili luksemburg

)
jedina "prednost" ovog dijela grada je što je relativno blizu glavnih saobraćajnica u i iz grada, pa se relativno lako može izaći (u pravcu aerodroma ili ka zlatici, ili ako neko baš mora put tuza).
navodno je u planu i neka vrsta saobračajnice preko željezničke, koja bi povezivala ulicu zmaj jovinu sa bulevarom save kovačevića, ali mislim da je to na dugom štapu. to bi jednim dijelom rasteretilo saobraćaj jer svi koji sa starog idu ka tamo, moraju da kruže i idu na tuški put ili pored drača
Bookmarks